Iklan Free/Tukar Link...PM tirah

..."Bila Jari Mula Menaip"...

pergi ke kedai di tengah malam,
pergi untuk membeli burger,
izinkan saya memberi salam,
salam untuk semua blogger.

Bila jari mula menaip...

Dia...

Dia merupakan Pengarah Cerita. Dia cakap, kalau nak kenal dia, boleh lepak sama2...[bleh la mintak number tepon dia]. Dia berasal dari Wangsa Maju tapi dia menetap di Rawang. Dia cakap dia pernah kena rotan dengan cikgu kat betis dengan pembaris kayu semasa darjah 4 di hadapan kelas. Dia cakap sangat pedih dan meninggalkan kenangan pahit dalam hidupnya...cian dia...sabar yer. Dia dapat bersalaman dengan ulama' dan memberikan kenangan manis padanya..[bukan salam dgn pompuan yer...baiknye dia...anak sapa lah kan].

Dia...

Kacak macam Iqram Dinzly...cantik macam Wardina...hebat macam blogger keretamayat.
Dia merupakan blogger di awal 2009. Dia bermula dengan "Anything About Me"...baca selanjutnya disini. Bebudak chomel di blog dia seramai 1042 orang. Dia sukakan entry sekarang yang more to islamic berbanding entrynya yang lama yang agak personal, mengenai follower dan gambar2 pelik.
Dia diberi gelaran 'nab'. Namun begitu, sy suka namanya yg unik.

Dia adalah...

Nabil Farkhan Radzuan


Lebih dikenali sebagai...

Nabiel Faan <--- FB
Senseiabil <---  Page
Bila Jari Mula Menaip <--- Blog
Nabil <--- Twitter
(Salah seorang ahli GBS...abam2 kita jer)

 : Beliau :

Seorang yang suka warna merah. Dia seorang yang peramah...tak caye? try la kacau die...hehehe...best sembang dgn die...jgn jeles yer...hahaha. Harap maaf...dia kepunyaan mak ayah serta buah hati dia...ishhh, baru nak tackle, melepas sudah! Kalo tahun depan kawin, jemput2 lah kami semua yer abam nabil...hehehe...aminnn.

Kenapa mesti usha blog tersebut???

- Sebab banyak pengajaran yang boleh kita ambil.
- Banyak info2 mengenai Islam.
- Mengandungi isu2 dan pengetahuan yang menarik.
- Tiada isu2 negatif.
- Dan sebagainya...

 Antara entry2 yang menarik di blog Nabil :

VIDEO KUCING DIBUNUH

SEKS : KANAK2 5 TAHUN PON BOLEH BUAT

KENANGAN KELAS PENDIDIKAN SENI

Harapan Nabil :

Untuk blog kesayangan, dia berharap agar dapat terus memberi manfaat kepada yang membaca. Dan untuk reader, dia berharap agar dapat singgah, baca dan share isi kandungan blog dia.

PS : Silalah berkunjung ke blog Nabil dan tinggalkan jejak. Bawak buah tangan sekali yer.

37 pesanan dari secret admire:

khairul said...

bila nk buat entry ttg blog abg ( amboi melampau2 abg ni kan hehe )

Aida Omar said...

cam comey je entry kamu nie dear.. ingat sape la tadi nabiel faan rupanya.. blog dia memang best pun, nak cari info pasal islam boleh pi sana.. :)

Phat said...

bukan nabil raja lawak kan hehe

cik Kartun said...

owhh nabiel.. kenal2 hehehe

btw tahniah ;)
http://nurais-luahanhati.blogspot.com/2012/03/bloglist-mac-april.html

syahirooAhmad said...

wahhh sahabt baru! okeh mari sama2 kita terjah blog kawan tirah ni..

mohdhazlan Dreadlock said...

aku knl mamat ni ..hehe
gud job tirah :)

Boni JLL3 said...

follow sini k. dari GENG BLOGGER SENGAL

syafiqakarim said...

kenapa kau promote dia?
hewww..terjah.

acheeqa farhana said...

wahhh...baik pny promoteee...ada bakat..hehehe

aiNa yaZiD said...

hahah..den kenal dia ni~!! jom2 terjah blog nabil pulak.

Cik tikah said...

hihihi... ni partner untuk gbs eh?

hyz said...

mcm penah sampai blog dia. ingat2 lupa la.. huhu

Zakaria's daughter said...

sekendelllll letewwwwwwww

Dina Ifhami said...

haha . wah , nk terjah lah . hehe

emy zulaiha said...

waalaikumussalam :) abam nabil nie gbs jugee ye? hehehe :)

^^eKaTiKaH^^ said...

eh, samelah nma blog dye dgn blog kite ;)

xila riston said...

dah xkenai ramai gbs...huuu

~SaL IjOu~ said...

wah..promote baik punya ni~ ^^

cik apa saja said...

wooot2....update bru x???

L said...

bila nk sembg ngn L pulak.. huu

caliph shuriken said...

menarik laa olahan ayat en3 ni ^^

suzie rahman said...

salam tyra. alolo sweet nya entry ni, haha jeles ler :)

ABU said...

untungla dia kena review.. aku bila pulak haha..

emy zulaiha said...

hai tirah..lame menyepi...tittee windu..haha malu2 :)

ZORA said...

nak pegi terjah la..:P

Popkorn said...

oish...

mane entry baru nie...

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

hmm brapa lama ek tak updte? huhu

L said...

L sedang menjengah.. huuu..

jom baca sebentar..=)
http://lolz-l.blogspot.com/2012/03/turunnya-nabi-isa.html

Aien Not Alien said...

GBS jugak ye...okok..


terjah jap lagi..

Juliet_iRa~" said...

wahh bagusnyaaaa tirahh..heee...

kemain details lagi review..;p

nt akk jengak nabil ni k..hee

O CIKTEDDY said...

oh pak nabil ayu ni..kui3

Ungu Violet said...

orait...nak gi terjah jugak..:)

TiraPengemis said...

haha...tengs 4 all da comments...abam nabil encem weyhhh....pi ngorat cepat!!!