Iklan Free/Tukar Link...PM tirah

Testimoni sabun Marine Essence...DAEBAK!!!


Assalamualaikum...bloggers and readers.

untuk entry yg sebelum nie, tirah update mengenai Marine Essence Beauty Bar. Siapa belom baca, meh tekan link bawah nie....




Now, tirah nak share testimoni pengguna sabun marine essence nie...sama2 kita hayati...kroh3....


> jerawat di badan pun berkurang...apatah lagi di muka :)
alhamdulillah...

> refreshing!!!

> ketuat pun beransur pulih...alhamdulillah...mujarab.

terdapat juga body wash dlm botol dan syampu :)

Apa lagi?

...inginkan perubahan?...ketiak pun boleh putih...wow!!!

usaha.tawakal.insyaALLAH

meh order meh cayunk2....sms tirah 013 2444 840 only.

24Feb2014

12 pesanan dari secret admire:

aisya said...

1st time plak dgr marine essence ni.. atau mungkin sy ni yg tak update kot. hehe

Cik Yaya said...

salam cik tirah ^_^

yg ni pula da try ye?
kat bdn wat mase ni xde jrwt..muke ade tp tkot la nk guna prdk kt muke..hukhuk..

♥ Nana BamBam ♥ said...

as'salam tirah,

bape RM ?

Cerahkan kepala lutut dan buku lali juga bleh ke?

Etika Maria said...

Cantik butuh usaha yah, :)

semoga sukses,
salam

puteri kasih said...

good luck for your biz dear :)

Pha Is said...

banyak juga testimoni..

fadh leyanie said...

guna produk ni jugak, apply kat muka, ruam halus beransur hilang..daebak!

lylyn said...

bagus berniaga =) terbaik..

Azie Namico said...

Mcm menarik.....terujer pulak

9n0L4 said...

test test. dh bertahun tak buh komen kat sini. hehehe.