Iklan Free/Tukar Link...PM tirah

AMARAN: Untuk Pembaca Yang Berani SAHAJA!!!

Assalamualaikum…dan salam sejahtera buat semua blogger…
Sila bukak mata anda besar-besar,
Sila tenangkan fikiran,
Tabahkan hati,
Tarik nafas,
Hembus nafas (jgn terken*** plak..hahahaha),
Adakah anda bersedia???
Kita mulakan!!!
3..
2
1..
TAHNIAH!!!!
Anda merupakan pembaca yang BERANI…*saya kagum dgn anda*….
Sesetengah orang tkt nak bukak bila tgk tajuk cm seram je..hahahaha…
Jangan marah taw bulan2 puasa nie…maaf, maaf, maaf…*mesti korunk cakap mintak maaf nanti raya*…hahahahaha..

Okay, oleh itu, sebagai hadiah, tira akan buat entri untuk promote blog korunk…*saja nk up kn traffic, tmbh rakan*…
Tp, dengan syarat, tingglkn komen dan link anda yer…*syarat penting nihhh*…
Korunk akan dipromote smpi 2 minggu taw…

P/s: bagi sesiapa yg baik hati nak sebarkn dan share entri nie, bleh lah letak gmbar yang bawah nie kt entri korunk…*jgn lupa letak link tira taw….senang blogger lain nk terjah*….


p/s: kalo korunk nk copy entri nie pon boleh, nk upkn traffic….tp jgn lupa letak credit to tira ea..*wink-wink*…

p/s: hope tak salah tira wt entri mcm nie…thanks bagi kawan2 yg bekerjasama…sayunk you allsss lahhh!!! You guys THE BEST!!

p/s: tira akan promote blog korunk yg komen dan tingglkn link kt entri nie bermula 14 August, 2011 sehingga 27 August 2011…*2 weeks*…amacam??? Suka tak??? Olololo…comeynya buat muka kiut…sukanya die, tira nk promote…hehehe..*blushing la tue*…so, sape yg lmbt tingglkn link sebelum 14 August, 2011 xdpt merasa ditagged dan dipromote la…maaf yer…so, jgn lambat!!! Nanti, korunk tgk la macam mana gaya tira promote blog korunk….korunk pasti puas hati…hihihi…
Sekian….



26 pesanan dari secret admire:

hafizulhakim said...

Best plak ada segmen camni :)

http://hqfizulhqkim.blogspot.com/

thankz :)

mr.oren said...

HAHA....aku ingat kan berani apa la tadi...
ok2...aku hebah2kan la..hahaha
kalau berani...1VS0..HAHAHAH

http://orensyafiqsalam.blogspot.com/

Joel Leslie said...

yeahhh .. saya brani :p kweng3.. hehehehehheee..

http://youreextremelyhot.blogspot.com/

Pendamba Mawar said...

tengok tajuk terus klik...hehehe

http://pendambamawar.blogspot.com/

tolong promote yer

ice cream chocolate said...

harus laa brnie skit pown xgentar na click.. hehe.. teruja laa..

nak promote yea.. nie link nye..

http://ladyspeed94.blogspot.com

ifwat said...

ifwat student UiTM, dan ifwat harus berani dan ifwat mmg berani! haha.. *ada kena ngena ke UiTM ngn berani? :D


http://www.iefwatsahaja.com

Zam_Nap said...

Dengar tajuk jadik curious lak...

http://newtechinfo4u.blogspot.com/

ıuɐz uʎןǝ said...

http://akupunyehalla.blogspot.com

follow ye...
n btw entry klaka wt gini!

sekamar rindu said...

salam..

hehe.terbaik..:))

ZouL said...

hahaha..ingtkan ape lah tadi..

nadia fatihah said...

yeay! saya berani. hahahah

http://mishnadia.blogspot.com

mekaseh :D

ezzu said...

igtkn tulis entry ape ntah td....hehehe..pe2 pun singgah lh ke blog ezzu..:)

http://ezzuthestar.blogspot.com

ZORA said...

hahaha..zora berani...
huh ni dy blog dari alam angker...:P

http://www.pe-ta-nge.com/

Schafiq Hasyriq said...

nk gak nk gak...weeee~

http://schafiqthinking.blogspot.com

Idham said...

ini peluang baik nih.. nak2
blog sy senang je.. blog tt hobi melukis je..

http://idham-xpression.blogspot.com/

Ainaa Mazalan ! said...

Saya berani lhh ! Ingat saya tak berani ?? HAHAHA

http://iniblogainaahafizah.blogspot.com/

nor aqilah said...

qila nk join :) make sure tirah promote baik2 punyaaa , HAHA ~
qila xdak masa nk bt sume nie , sooo , bila ada offer BAIKK cmni , qila ok aje :) Heeh . thankss a lot tirah :) sygsss tirah :)) hehe .


---> http://iwantsuccess93.blogspot.com

alin said...

best nih..pomot kaw2 ye :D

http://alinfazleen.blogspot.com/

lyana ying.. said...

http://lyanaying.blogspot.com/

HEHHEE, promote taW, cyunk :D

cik bulan said...

*\(ˇ▿ˇ*\)*\(ˇ▽ˇ)/*(/*ˇ▿ˇ)/*

http://cik-bulan.blogspot.com/

hehehe

lyana ying.. said...

http://lyanaying.blogspot.com/

promte taW, thax :D, love u ?

azurin ramli said...

okay, ajuryn join yeahhh :)

http://belogjuryn.blogspot.com/

Marina said...

selamat berpuasa dan salam perkenalan...

www.marinafazli.blogspot.com

Izzul Amir said...

huhu alaaa nk joinn.. tp x sempat nk buat entryyy :'(

http://www.encikizzul.blogspot.com

Izafiza said...

hahaha, berani btol saya :D

thanks bytheway :

http://just5minearly.blogspot.com/

miss Tira said...

tengs sume yg join...love u guys!!! ekekeke =p