Iklan Free/Tukar Link...PM tirah

BIG EVENT (part 1) - "Neelofa&Danny xfactor" cakap kelantan.

Salam.

Pada 14 April 2012, satu majlis makan malam telah diadakan di Dewan jAgung Tuanku Canselor (DATC), UiTM Shah Alam. Makan malam ini adalah anjuran HIMSAK (himpunan siswazah Kelantan).

TEMA : MERAH (Batik)

-Invitation card-

Antara tetamu VIP :

YB Dato' Sri Mustapa Mohamed dan Datin 
Menteri perdagangan (org kelantan)<---bg yg xtahu...hehehe
YAB Tan Sri Muhyiddin Yasin dan Puan Sri
Timbalan PM<---bg yg xtahu...hehehe
Y.Bhg.Dato' Prof. Ir. Dr. Sahol Hamid
Naib Canselor UiTM<---bg yg xtahu...hehehe
YABrs. Encik Mohd Faizal Daud
Presiden HIMSAK<---bg yg xtahu...hehehe
dan AJK2
serta
siswa/siswi kelantan dari UiTM dan lain2 universiti (penuh dewan).

Acara yang berlangsung :

ucapan VIP
simbolik perasmian
pemberian anugerah
tayangan video
jamuan
persembahan (akan diupdate di part 2)
sesi bergambar (akan diupdate di part 2)

Pengacara Majlis :

Danny x-factor
Neelofa
(Danny dan Neelofa bercakap dalam loghat Kelantan)
-Video akan diupload pada part 2-

Barang kenangan/Doorgift :

Recycle bag+notesbook+Yaasin+coklat
Payung (merah) - gambar akan diupdate di part 2

-sekian-

PS : Gambar2 dan video akan diupdate pada entry akan datang...PART 2...
Mohon tunggu dgn sabar.

32 pesanan dari secret admire:

ZaroL said...

Taknak tggu n tak sabar da nih. Sebab 50 part. =P

MawardiYunus said...

xsabo nk dgr neelofa

xila riston said...

cepart cepart cepart!!

nia marlissa said...

x minatt neelofaaaaa

Boni JLL3 said...

hahaha..cepat2 skit..hehe

Ayie Abas said...

ni majlis utk org kelantan jer ker tirah?

Anonymous said...

waiting 4 ur next entry...part 2...=)

NIZAM said...

neelofa? tetiba excited. HAHAHA. cepat2 update. kalo boleh tempek gambar neelofa byk2 ek. hehe.

Aien Alien said...

tak minat neelofa tapi nak dengar dia cakap loghat kelantan~heee

diera_nadiera ulalaaa~ said...

dah tak sabar sgt tggu part 2 :)
ngeee~
suka sgt neelofa.
sweet n smart sgt
:)

Azhafizah[フィザ] said...

rindu pulak dengan Dato' Sahol..rindu UiTM..^__^

Anonymous said...

OOOOoo..baru tau neelofa org klate..

O CIKTEDDY said...

nak tngok vid nak tngok vid! *style gedik* haha..

ABU said...

busy sgt la tu sampi gambr kena tunggu entry seterusnya hehe :P

reza al-razi said...

wowwww... rmainye org pemes yg dtg.....

Aida Omar said...

dato pha ada la.. auww.. suka dia.. dulu sokmo jumpa dia.. :) wow..neelofa da tu.. cakap loghat kelantan lagi.

Juliet_iRa~" said...

wahhh mcm grand je dinner tu..:)

nak tengok gambar cpt..;p

Eein Azryn said...

waa. untung la. huhu.

emy zulaiha said...

wah bestnye! haha neelofa ckp kelantan comel tak? hehe :p

hyz said...

tgu part 2 je lah.... danny tu dah mmg org klate... dan biasa dgr dia kecek klate.. nak tgk nelopa y syeksyi tu kecek klate

Miss Butterfly said...

dulu ak taktau sape lofa . then ak tnye kawan aku "lofa tu org mane ? slalu speaking eh ? nampak mcm susah je nk ckp melayu" pastu sume duk gelak then ckp lofa org klntn .



cepat upload ! nk dengar :D

teha said...

mn nyee ? hahhaa !

Pondok Usang said...

kire awk pun jemputan vip jugak ke..

acheeqa farhana said...

wahhh nealofa! cntik kan diee?untg la dpt tngok live..hehe

Cik tikah said...

update cepat. cepat. hehehe

KorN said...

Ape ni Ape ni Ape ni.. sume nyer ade part 2.... xpe lah.. aku komen part 2 nanti jer lah...

LaLa mhdnor said...

neelofa org kelantan ke????

cinta siswi said...

wuuu. rindu nk dgr org ckp klntan.kihkih

Zakaria's daughter said...

belog kedua tengok entryyy gelombang merah nehh.
ekeke

Fikri said...

Neelofa ckp klantan? biar betik.. haha :D

tirahzairi said...

huahuahua...sadisss betol...tengs semua yg kumen2...

Anonymous said...

What broad daylight isn't today?