Iklan Free/Tukar Link...PM tirah

1st entry for 2013



Assalamualaikum

Apa khabar semua rakan2 blogger...dah lama tirah tak update. Lepas habis final exam, tirah busy dengan Final year project. Now, alhamdulillah semua dah berakhir. Cuma tunggu result je. Dalam hati teramat la risau sebab tak perform well. Lecturer tirah pesan "Pray"....okay!

Alamak....malunya...first entry untuk 2013 ialah pada 31/1/2013....hahaha...korunk jgn gelak ea...hihi. Btw, terima kasih buat mereka yang masih setia jenguk blog tirah dan meninggalkan komen...wlpn takde entry baru....muehhehe...InsyaAllah tirah akan cuba aktif untuk tahun nie. Tapi, sekarang dah start cucuk tanam anggur dan ternak lemak...jadi, takder $$$$. Rasanya, nak berblogging pon susa sbb takde internet. Adoiii...

Apa2 pon, tirah akan cuba update...hope geng2 semua xjemu jenguk tirahmaganda...hewhewhew...doakan tirah dapat result baik dan cepat2 dapat kerja...aaaammiiiinnnn. Miss u allsssszzz.


Rindu lettew ^_^

PS: Banyak benda nak share dengan semua...cuma tak berkesempatan. 
Maaf lama tak jenguk blog anda semua.

TirahZairi

16 pesanan dari secret admire:

cikkempas said...

mcm baju sekolah je... ke memang baju sekolah

P.A. said...

best of luck ye Tirah....:)

Shakira Pathi said...

ingatkan tirah dah hilang mane dah, lama benor tak hupdate blog :)

combi said...

xpe..baru satu bulan .. hihi

kaishin said...

Amiiiiiiiiiiiin..:-)

jaakechik said...

xper tirah. dahulukan mana yg penting ok. btw, gud luck. moga dapat result yg terbaik.....

p/s : dah balikkelate la ni ek?

krole said...

entri pertama ni...tahniah! hhihihi...takdak hal r wak..keep on blogging~

krole said...

FYI nak enxchange link ngan wak tok bloglist...bolehkew?krole dah ltak kat bloglist~

✿A I N A A✿ said...

perghh lamanyaaa tirah tak on9.. apapun, all the best untuk final project tu ye... ena doakan semuanya berjalan dengan lancar... amin

zafira othman said...

bila nak kawen? haha kbai

محمد رازيق said...

bz ke trah? apa2 gud luck.

MaYa MustWany said...

hihihi ternak lemak ayat xleh blah ek tirah..kkikiki...rindu blog ni :)

❤arymineko❤ said...

lamaaa tunggu tirah on balik kat blog ! hee , take care comel !

Cik Yaya said...

salam cik tirah..

mmg rindu la kt cik tirahhhh
huuuuu
apepun xjemu dtg singgh kt blog cik tra =)