Iklan Free/Tukar Link...PM tirah

Review Blog 3 : Panda Love



Assalamualaikum

Holla...semua dah ready ke nak berkenalan dengan kawan blogger kita nie? Jommmm...Dia berasal dari na na na na na....ganu kiter....merupakan seorang yg suka stalk stalk stalk!!! wowww...hihi. Hati-hati yer semua...nanti dia stalk...ngeh2...dia juga seorang yg gemar kan comic and korean...kalau tak caye, tengok la blog dia.

Click gambar 


Actually, she is my chingu (kawan)...Kami pernah belajar dalam satu class yg sama tp 
xpernah berckp...malu2 kan. Lepas dah berkawan dalam fb, kami semakin rapat.
Dia selalu jenguk blog tirah. Selalu jugak join event yg tirah buat samada kat group fb or blog. 
Thanks!!!

Hope next time join lagi ea....hihi. Btw, nice to know u my dear friend. 
Hope u stay healthy n happy. Harap2 lepas nie boleh jumpa lagi k.
And all da best cayunk <3

Jom terjah!!!

PS: Maaf atas lewat review. Ada lagi 11 blog yang belum direview (First GA Tirah). Tunggu!!!

TirahZairi

7 pesanan dari secret admire:

❤arymineko❤ said...

ohhhemmjiii ! tirahhh ! ish , malu aii yuu . terharu tau sebab sudi review blog mimi yang tak seberapa ituu . dah la entry mengong2 :P hee , later i'll review yuu back okehhh ! miss yuu love yuu thank yuu <3

jaakechik said...

selamat mereview yer...hihihi...

✿A I N A A✿ said...

hikhik.. syoknyaaaa dalam satu kelas ada sama2 blogger... ena tak dpt kenal pasti lagi kwn2 satu kuliyah ena yg ade blog.. apapun, ena tumpang terjah memandangkan dia minat komik.. same like meeeeeeeeeeeeeeeeeeehhh! XD

khairul akmal bin azman said...

hai mek kelate..
budu 1 ikat tepi leyh?

tirahzairi said...

maaf mimi...lmbt review

❤arymineko❤ said...

ehh , takpe la . ekceli mimi tak ingat pulak pasal GA tirah ade buat review ni . hahaha . btw , macehhhh omeyyy <3