Iklan Free/Tukar Link...PM tirah

First entry in 2014, renovate blog lah...


Assalamualaikum

Wahhh, semua pakat duk post pasal new year, azam baru lah,
and macam2 lagi kat fesbuk, twitter and so on. 

Now,
Simple entry from me...first entry for 2014.
Tengah renovate blog. 
Ada yg dah bertukar mcm uolss tgk kan, background, 
pastu tirah ada tambah2 kt sidebar...mohon usha yer.

Tapi...tapi belom siap!!!
Mohon sabar tunggu.


Maaf atas segala kesulitan dan kecacatan buat masa nie.

Dah siap edit, tirah buat perasmian pembukaan 
besar-besaran k....hahhaa....come back lah kunun :3

Dah habis merapu.

That's all.

WELCOME 2014
(mohon yg sweet2 je)

01.01.2014

14 pesanan dari secret admire:

Etika Maria said...

Selamat tahun baru 2014, semoga berlimpah berkah dan rezeki di tahun yang baru :)

salam silaturahmi

KorN said...

happy newyear tirah zairi..

Nur Atiqah Mohd Zaki said...

Hepy new year tirah! cantiklah lepas nie blog tirah..

aswadz said...

semangat 2014 nampak. hehehe...

Kesuma Angsana said...

Singgah ari ni & terima kasih mendoakan kesihatan saya yer!

tenku butang said...

wah.. rajinnya dia.. nak tanya.. camne nak ubah letak entri post beah kanan dan letak widjget sidber belah kiri yea?

aisya said...

renovate rumah ye.. hehe..
happy new year tirah.. :D

puteri kasih said...

lepas ni mesti blog ni akan makin berseri seri :)

Pykaa Pdott said...

Happy new year sis . Lama sgt pyka tak sggah sini . Rindu nak bca entry sis :)

BUNDA said...

Salam ukhuwah dari bunda dan Selamat Tahun Baru 2014...

Cik Yaya said...

Selamat tahun baru cik tirah..
wat comei2 ye... hehe

Shida Radzuan said...

sempat lg kan wish :)

happy new year tirah :)

tirahzairi said...

makacih temua...

budak tecik :)