Iklan Free/Tukar Link...PM tirah

Oh My English


Assalamualaikum...

Holla...rasa macam almost 2weeks i tak update...bukan apa,
 in this 2weeks, koje la...hihi...keje apa? ntah la...hihihi 

english teacher celopppp

may ALLAH ease everything....aminnn

btw, sape pnah makan oat choco???
truly deeply madly sodap!!!
ada 2 lagi stock...
sape nak, pm tirah at my FB.


29January2014

17 pesanan dari secret admire:

cik didiey said...

wah wah wah!! cikgu english rupanya...boleh la jadi cikgu didiey pulak lepas ni...english didiey xbagus sgt..huhuhhu

fadh leyanie said...

cikgu tirah, english sy lemah ajarkan..hiks :P

Cik Yaya said...

salam..
oat choco tu ape cik tirah? gula2 ke, apa?cam besh je..cam sedap je tgok..;p *sebab ada choc ;p*

aswadz said...

jadi cikgu english ke?

Kesuma Angsana said...

anak2 sukalah ni hehehe

puteri kasih said...

bab oat ni puteri tak suka sangat..hehe

ANNA MARIANA said...

wow.. nampak macam sedapp..
kena cuba la ni nanti..
jom --> http://annamariana1989.blogspot.com/2014/02/kini-aku-kembali-ke-dunia-blogger.html

ANNA MARIANA said...

wow.. nampak macam sedapp..
kena cuba la ni nanti..
jom --> http://annamariana1989.blogspot.com/2014/02/kini-aku-kembali-ke-dunia-blogger.html

ANNA MARIANA said...

wow.. nampak macam sedapp..
kena cuba la ni nanti..
jom --> http://annamariana1989.blogspot.com/2014/02/kini-aku-kembali-ke-dunia-blogger.html

Etika Maria said...

Tika belum pernah makan oat ni, tapi tika suka snack2 darh malaysia yang biasa dikirim sama sepupuku.. Beda, dan enak :)

Nora Karim said...

wah cikgu english rupanya... hehehe tak pernah makan pulak...

trah zain said...

tirah keje apa? macam best je ada tag nama tu,,haha

tirahzairi said...

cikgu celop je ni...hhihihi