Iklan Free/Tukar Link...PM tirah

Aku Suka Kau La BODOH!!!

Setiap hari aku usha gmbr ko kt album FB ko...
Setiap hari aku baca status ko update kt FB...
Setiap hari aku nak chat ngn ko...
Tapi, ko mcm xnmpk je aku...

Aku selalu ingt ko...sampai termimpi2...
Aku selalu fikir pasal ko...
Aku selalu bayangkn kalau kau jd milik ku...
-
-
-
"Dapat mkn eskim sama2, dapat kar0k sama2, dapat stdy sama2, dpt mkn sama2, dpt jogging sama2...dan lain2"...
Aku dah mcm angau tahap 101% dh nie...
Tapi, ko mcm xnmpk je aku...




Aku sedih bila dapat tahu ko suka org lain...
Apa perasaan ko bila org yg kau suka tak tahu yg ko suka die???
Ada tak ko rasa sama mcm aku rasa???
Bukan salah aku tak nak berterus terang dgn ko...
Ko tue yg xreti2...
Aku Suka Kau La BODOH!!!

Nota RM1: Janganlah kita membodohkn org...kita kne yakin dgn diri...tp, jgn smpai perigi yg cari timba okay.

 ..............TamaT.............

21 pesanan dari secret admire:

~..SiKecilMirmO..~ said...

ahaaa... 2lh, xfhm2.. aku ske ko lahhh!! hehehee..

Fabulous Me said...

Hahahahhahahaa bile bace entry ni sis tersenyum.. Zmn remaja dlu2.. Mcm ni la.. Sakit jer hati. Kan dah kene sbjik! "aku suka kau la bodo"

hahahhhaha.. kalau tak nak perigi crik timba, hint2 la skit.. xbyk. skt pon jdi. lelaki sll slow skit.. die tak phm. kalau die dah ade org lain, bia kan die.. klu die utk sis, die akan dtg sndiri nnti. xmo sedih2.. smile :) ur pretty

misTeaRed said...

si kecil: suka2....

fabulous me: tengs...pemangkin semangat sy...hehehe...laki mmg slow..tp kalo die nk ngorat, cepat je..hihi

hyz said...

x salah kot perigi mencari timba.... penah dgr ceramah dr fadzilah kamsah, x salah kalo pompuan usaha utk jodohnyer.. =)

misTeaRed said...

hyz: xsalah ea? hihi...ermm, tp kalo timba xlayan perigi, malu je...:P

cik bulan said...

uhm...agak same situasi tapi lbih kmplikated.:(

diana said...

entry ni telah mengimbas kembali ingatan pada kisah2 silam..
wah!!heheh

misTeaRed said...

cik bulan: yeke? cedey kn...hihi

diana: pengalaman tue...hihi

Arjunakirana said...

Alamak... aku pun risau gak.. sebagai seorang lelaki yg peramah.. mungkin ada situasi sebegitu, cuba dan cuba kenapa dia memandang kita sebagai kawan saje.. mungkin dia ada cita rasa tersendiri, cari dan cari mungkin dia akan berubah mencintai kamu :)... sekadar pendapat seorang lelaki je tau,

misTeaRed said...

arjuna: wowww....bahaya kalo peramah sgt...nnt gal cpt cair...hihi

sis92 said...

be strong
semoga bertemu jodoh yang baik :)

ctk said...

olololo...ct pon syok sendiri je..sedih kan..tp nk wt cmne..kita bukn pilihannya .huhuhu

misTeaRed said...

ctk: sabo je lah kn~ hihihi

CiK GorGeouS ! said...

sekarang nie dah takde istiLah perigi cari timba dah..kaLau dah ske, tak saLah pon kaLau perempuan buat first move =)

afzalsukasuki said...

aku tau..tapi aku tak bodoh pon :P

misTeaRed said...

cik gorgeous: malu la~ ekekeke....
afzal: ye ye je kn...

★ aIsyaH ★ said...

sabo ye..kalau da j0d0h xkemana..hehe^^

suzie rahman said...

xder istilah perigi cri timba lah skg ni dear.