Iklan Free/Tukar Link...PM tirah

Eh, pompuan! ko lesbian ke?

Salam.
Apa khabar blogger? Fuhhh...rasa mcm dah lama tak update.
Maaf lah buat mereka yg singgah sini. Pengemis zaman sekarang busy. Banyak tempat nak pegi mengemis. Hahahaha....Maaf sebab lambat terjah blog mereka yang terjah blog pengemis dan jugak yang follow.
Act, sibuk dengan test, assignment...now, stdy week...tp tak start study lagi. Tunggu release tensen dulu. Kita karok dulu. Shopping dah! duit melayang....hahahhaa. 
Salah ke pengemis ada blog?
kalau tak salah,


Meh sini, pengemis nak cerita....hangat taw...da ready ke? Alkisah....apa pendapat korunk kalau perempuan tengok perempuan lain tukar baju/seluar? weyyy....ko lesbian ke ape? kalau dah ternampak tue, pandai2 lah alihkan pandangan...ni tak, makin ditatap pulak....nak kene bagi makan muntah kucing ke? alamak....terkasar la pulak....maaf yer...hehehe. Lain la kalo lelaki yg nmpak memang rezeki diorang kan...ni pompuan....tengok yg sendiri sudah la...hahahaha...

Sekarang saya berada di FRIM, Kepong. Jom la ramai2 datang....kita jogging sama2....doakan saya boleh fokus lepas nie yer....1st paper on 5/1/12.....last paper 19/1/12...tutup pintu pagar jugak la nmpknya sem ni kn...adoiiii....sabo je lah. Tengok je lah muka kecian kat bawah nie...hukhukhuk.


PS : Jangan click gambar....kalau degil, click la....hehehe

25 pesanan dari secret admire:

Abg Stalker said...

erkk..apa kes tgk sejenis pny :O x syok r..hahaha

haffizmohdnoor said...

siapa yg lesbian tu aiyoo..hehe

kim heeruul said...

perempuan suka pgg tangan perempuan. lesbian ke ?
kah ka hkah..

syahirah said...

gilerr aa tajuk ni..hehe

Cik Orkid said...

erk, sesway bagi kaki je kalau yg cenggitu. hahaks

aswadz said...

kalo lelaki tgk xpe kan. kan kan???

p/s: maaf ler kalo komen terlucah sket.

Phat said...

good luck for ur exam

Juliet_iRa~" said...

spe y les tu?;p

good luck final nt! study tau stdy week ni..jgn tgk cerita plak..heee

khairul said...

dunia nk kiamat dah

cik wanie Lovela (CWL) said...

baru baca entry gayni lesbian i mis yu dear

hawiz said...

kalo pempuan pggl pempuan syg?>.tu lesbian gak eh?....eeeiii..tgk sendiri punye la kn..teruk3..

CekbOlat-bOlat said...

-_-" suatu ketika dlu..

Edy Fee said...

wah cmeerlang.sampat lg karok..hehe takpe la.jnji study

Papa PUSS said...

salam

dia nak bezakan tu..
Ooops gurau je cik puteri..
alah dah dah jgn marah2 k.. maih sini


--> yeke?
Itu tandanya suruh TP bela seekor ni.. Jangan takotlah, rabbit mana gigit.. Kalau belai dia, dia suka laa.. Dia gigit sbb xdpt makanan,.. so kenala jaga pemakanan dia..;)

TiraPengemis said...

saya amat cuak...xstdy apa2 lg nieyhhh...h0hooo

iszieylyanziy said...

haha,,,les tak les,,saje nk ngusik kot,,goodluck exam :)

TiraPengemis said...

papa puss: nnt sy ade kekuatan+keberanian.....sy bela k

Cik tikah said...

dia syok tgok aurat pompuan kot :p

Eein Azryn said...

seriously geli kalau terjumpa orang camtu. huhu.

TiraPengemis said...

animecited : tq

geli kan eein...

yekot cik tikah...geli la