Iklan Free/Tukar Link...PM tirah

selamat tinggal shoutmix

Salam...okay, straight to the point...baca tajuk pon dah tahu kan.
Dengan ini, pada tanggal 17/12/2011, pengemis berjaya men'delete' shoutmix lama. 
Atas sebab bayaran yg dikenakan...semua blogger dah sedia maklum kan.
Banyak pilihan untuk chat box...pengemis dengan ini telah memilih CBOX sebagai pengganti shoutmix yg kejam itu..walaupun kucewa+gundah gulana+hati lara namun pengemis sabo je lahhh.
Tanpa cerewet/rambang mata, pengemis memilih CBOX yg xseberapa kerana :

simple
ade pop up (sila tekan older messages)
lebih kurang je pon dgn shoutmix

bangga tak nama2 diatas telah diprint screen oleh pengemis???

Nak jugak ke cbox mcm pengemis?

Klik Sini

Lepas tue, exercise jari cket,

KLIK SINI

thanks

PS : awak2 semua, ikut suka la nak pilih chat box mane yg awak2 suka. Asalkan awk2 tak tensen.
Saya tak memilih sgt...amik je mana ada...saya kan rowksss...hahaha.

27 pesanan dari secret admire:

sharul izam said...

wah nama sape kat atas tu...aww

TiraPengemis said...

bangga lettew....hihihi

Joe_Hans said...

mmg xpernah guner pown...hahahaha

widiea azira said...

sy dh x pakai shoutbox lg dah..bio mcm tu je ler...heheh

Lelaki Ini said...

dah tak dewk shoutmix..takmo pakai dah

iszieylyanziy said...

nak delete jugak la,,ngee,,free tak kekal lama,,kang tetiba chatbox pon nak kenekan charge gakk,,abes la,,ngee

iLa DhiLa said...

ohoh..selamat tngl jugak...

Amir Baker said...

Babai. Alamak.... leceh betui la nak kene buat menda ni.

khairul said...

abg blom tukar lagi

Papa PUSS said...

Papa PUSS ada tag utk join contest..
jemput la join..

LINK : http://segalapet.blogspot.com/2011/12/contest-blog-paling-kemas-by-tasya.html

c'axoera said...

babaiiiii shoutbokkkk heheh


http://ch000tz.blogspot.com/2011/12/www-13-wednesday-worst-word.html

ABU said...

aku pakai tapi aku tak kenal jenis apa yg aku pakai tu...hahahaa mana2 pun ok kan..

hyz said...

shoutmix tu mmg kejam. nyampah sgt2 kat shoutmix tuh!

Edy Fee said...

yang ni pon nak tukar jugak ke..hahaha

syahirooAhmad said...

MMg semarttttttttttttttt.. :) nak .. wat kan..

fadh leyanie said...

pakai sout mix tak payah tukar,,yeay!:P

aswadz said...

aku pun baru je tukar malam tadi.

TiraPengemis said...

bagus semua yer.....cbox ak buwokkk...
xpe lah dr xde...haha

ShahzCudin said...

hmmm..dh tukar jgk..tp xpki yg ni..pki fibox..

TiraPengemis said...

shah: sy yg ke2 msg situ taw...bangga nie

agm said...

selain cbox dgn fibox, boleh try free-shoutbox. ok jugak

Ungu Violet said...

macam2 spicies shoutbox dah kat blog skang nih...pilih je mana yg brkenan...hihihh