Iklan Free/Tukar Link...PM tirah

Lara Lagi

Ditaip pada : 5/5/2012

Salam.
Heyy guys...rindu tira x? Alaaa, tira stop blogging xsampai 2 saat pon dah rindu ke?
Act, tira bukan stop blogging cuma private kejap je oleh sebab2 tertentu.
Jadi...jom kita teruskan blogging. Walaupun semakin hari semakin busy, tira akan cuba update blog.
Kecian mata tira da macam mata panda. Tido xcukup...sampai kan tekan2 keyboard pon mata pejam.
Hebat kan? hahaha...

 <muka tensen>

Btw...bila masa yg ade digunakan utk buat kerja, mulalah timbul rasa sedih..Mungkin sebab tak cukup rehat. Kadang2 terpaksa study hard bukan smart sebab bnyk bnda yg nak kena buat. Therefore, bnda2 alah nie la akan membuatkan kita mula xsenang duduk, "serabut perut", malas tapi terpaksa pon ade dan mengakibatkan rasa nak buang je semua yg ade depan mata or bnda2 sampingan.

Dalam masa yg sama...mula lah rindu rinduan. Homesick pon ada. Kalau boleh, nak je goyang kaki kat umah, tunggu org dtg meminang...masalahnye, calon pon xde...tacing i taw. Its okay...its okay...its okay.
So, ramai jugak lah yg menjadi mangsa tira...maaf la bg mereka yg terpksa layan tira. Thanks jugak sbb sudi layan tira walaupun hanya dengan text msgs. At least tira rasa tenang sikit sbb ade yg sudi msg dgn tira wlpn terasa nak ketuk2 je org itu...(lain ditanya lain dijawab).

..."I MISS U GUYS"...
♥ Happy Birthday EiLah (tudung itam)_6/5/2012_Love u deq 
<muka lapo> tag : budak mucux

PS : Orang kata, bila someone text kita means dia rindu or teringat kita. Walaupun die bukan milik kita, at least masih ade 0.000000001% memory die kat kita. Thank you u.

_tak berharap_cuma_terharu_tapi mahu_

........SeKian.......
_tira_

37 pesanan dari secret admire:

♔Lady Ainaa♔ said...

hehehe...muke tension pun tetap tomey...biaselah tu, kalu berjauhan dgn rumah, memang homesick akn menjelma... huuuu....

btw, Happy Bufday to Eilah..^.^

ishiko said...

i love de sentence,

'tak berharap cuma terharu tapi mahu'

cinta siswi said...

heee.. betol2.. at least dia ingat kite..huuu.. ni xigt langsung pe kes???hahaha..

Cik Semut... said...

untungla ada org rindu..~~

khairul said...

best nya ada org rindu kt dia

xila riston said...

muka tensen ape mcm tuh jejai oi...hihihih

aswadz said...

patut la x leh masuk blog ari tuh. btw, aku pun busy gak lately. blog pun x update. just blogwalking je kalo ada masa. mls nak pk nak tulis entri apa.

Fikri said...

Hoho.. kalo bz mmg ssh nk update blog. haha. Btw, muka tensen ke tu? biar betik? :D

ezyra daniel said...

welcome back...
hope lpas nie lehh laa update blog slalu kan hehe

shedameor said...

hehe, kalau ade orang msg mesti dia ingatkan kita kan. betul !

Boni JLL3 said...

akhirnya update pun..hehehehe.. hurm, muka tension pun macam muka ceria je..hehehehe.. jom kita mesej2..hahaha

syafiqakarim said...

kemainnnnn pict hg noh

caliph shuriken said...

lara croft btul laa, hukk...

ZaroL said...

Takmo la sedey2 sgt ok.

Keep ur smile =)

F!faNy ZaiRi said...

woott woott !!
eh eh , ade gambar kite laa... :)

epi besday eilahs .

Si Matatajam said...

Cantik la shawl tu. Tuan shawl pun cute

kaishin said...

sedey bila msg x berbalas..rasa nak cari lain je hehe

EmpayarUtama said...

Hehe iya ke? Celcom banyak msg masuk uwaaa Celcom rindu kat aku hahahahah larikkkk

Aien Alien said...

teringat sebab teringat atau rindu kenangan lalu kot...hehe

Cik Nurul said...

me pon dah lama tak bw ni. baru nak amek mood ni. weeee~

suzie rahman said...

oloooo tension sgt lah ni.. tajuk tu lagu adira, akak br post kt fb. suke lah lgu tu.

★ aIsyaH ★ said...

wah..awak sgt comel! hehe.. :)

"...0.000000001% memory .."

wah..walaupun mcm sgt sikit..tp tetap ade.. :)

-SUPERGIRL- said...

IMISSYOU TOO .. hahahaha .. comel ;)

syahirooAhmad said...

kim salam kat aweks2 diatas tau... hihi..

potia casadelarossa said...

UIII... windunyer... ekikiki...

syahirooAhmad said...

mmg tepat pada waktunya.. ha jom la datim~ ngeee..

♥ farhana ♥ said...

comey dua2..krm salam kat bdk mucuk sbla tu ea..tak lupe jugak kamu..hehe..

btw,epi belated bfday utk eilah jgk..muga pjg umur murah rzki :)

Ayie Abas said...

ramai yg respon nih...bermakna memang ramai laa yg rindu pd tirah... :D

adan said...

comel lak muka tensen.. hehe

Eein Azryn said...

Tak berharap, tapi mahu. Hehe. Biasalah tu homesick. Nanti ok la.

sis92 said...

mood lara sis dah berlalu..
hukhuk alhamdulillah

ejulz said...

ketuk jgn x ketuk kepala diorang.. hehe..

cik kiwi's said...

dear. tabah tabah tabah..tu je yg mampu aku ucap. :'(

Azhafizah[フィザ] said...

samelah kita..semakin busy..buat ape yang perlu dulu.biasalah tu homesick.masa study memang camtu kalau berjauhan dgn family..sabr je la ye tirah

Qa said...

comel awk.. 1st time dtg cni, and qa suka background blakang tu..

tirahzairi said...

terharulah dgn komen2 anda semua...tq...cayunk korunk...muahhh :)