Iklan Free/Tukar Link...PM tirah

Meet Me Halfway

Ditaip pada 25/5/2012


salam...huwarghhhhhh....rasa mcm dh lama tak update. 
Actually, bnyk bnda nak post tapi xtaw nak post yg mne...hahahaha....erkkk....
Awak2...awak ingat tak entry Yang Ini dengan Yang Ini ?
(Kalo xingat dan xpernah tahu, click la baca dulu)

Dah lama tak gosip2 pasal secret admire kan?
meh sini la...ade story nie...

Tak sangka...walaupun harapan nak dekat dgn A sgt tipis, akhirnya...

A semakin mengenali aku..."mata bertentang mata".
Kisah bermula di kafe...sedang aku menunggu sahabatku, 
tiba2.....dengan langkah yang laju, A berjalan disebelah aku...hatiku berdegup kencang...
mata kami saling menatap tajam...ku lihat satu jelingan ke arahku berserta senyuman yang sgt kecil.
Bermula lah sesi chatting di FB...

A : tadi jmpa kat cafe kan
aku : a'ahhh...

bla bla bla....

OH! Rupa2nya, kami bertukar ganti kelas yg sama...(untungla boleh skodeng)
Setiap kali A keluar kelas, aku perasan jelingan die...sahabat aku juga mengatakan begitu.
bertambah nebes aku weyhhh!!!
Aku juga memainkan peranan...sengaja tunggu di depan pintu...auwwww.

Di kafe juga,sedang aku berjalan2 keluar dari kafe yg ber-ekon,
langkahku agak perlahan...sedang sibuk bercakap2, hatiku terdetik untuk melihat ke sebelah kanan.
Ku melihat, A melambai2 menggunakan pen...cair~
Aku hanya mampu mengukir sebuah senyuman...perasaan tak terkawal (sambil menarik lengan sahabatku)

...Sesi chatting di MUKABUKU...

A : maaf sebab....bla bla bla
Aku : tak per....bla bla bla
bla 
bla
bla
A : nah number...pape hal msg
Aku : !@#%&*($_=)?}|^-+ menjerit teruja
bla
bla
bla
A : okay...esok jumpa kt cls
Aku : gulp..gulp..(seronok)

Finally, dapat jugak cakap depan2 dengan A walaupun tak lama...
(at least dpt rasa sentuhan dia)

Thanks sbb hepi kan saya walaupun sementara...

PS : Saya tak mengharapkan apa2 dari awk...

_TirahZairi_

41 pesanan dari secret admire:

Ardini Izzati said...

Haha. Wahh eksaitednye kalau orang yang kita suka tegur kan kan? :D

Ayie Abas said...

satu permulaan yg baik...utk selanjutnya lebih mengenali si dia...

namun perlu hati2...kalau setakat chatting di fb tu okey laa

Anonymous said...

sentuhan~~~

potia casadelarossa said...

hmm... untung la yer ada peminat yg tirah sendiri minat... teruja

LaLa mhdnor said...

wah tirah, mesti x tido malam ni.

KorN said...

wow wow wow.. mr chenta dah ade dalam hati nampak nyer... =P

♥ sitifarhana ♥ said...

fuyoooo...cnta nak berputik...berbaik laa..hehe

Apple said...

Boleh bayangkan perasaan teruja tu. Lol. peluk lengan kawan kat sebelah atau bersembunyi kat blkg kawan sbb segan. Lol. so, wat nex? Lol.

syahirooAhmad said...

adakah ini curang?? hahahhaha..

Boni JLL3 said...

entah bagaimana, entah macam mana, saya rasa saya pun dapat rasai keterujaan tu..hehehe

kaishin said...

Dari mata turun ke hati..semoga apa yg diharapkan berjalan lancar ye..amin :)

✿Lady Ainaa✿ said...

Awwwww, secret admire tu..bguslah dy berikan kebahagian pd sis walaupun sementara.. walaupun sementara, tp benda tu telah mnjdi satu bab sejarah dalam hidup kita... Alhamdulillah... ^.^

CintaKhadijah said...

hamboih... kemain noh...:P

aswadz said...

dia baca blog ni x?

Edy Fee said...

hahaha tak lama lg nsi minyak la yer

★ aIsyaH ★ said...

entry ni siyes punya beza dr entry y lg satu ue..hehe..apa y beza? m0od ..kan.?kan? y tu mcm marah..y ni xcited..i see..hehe..^^

..cik hana.. said...

ecece...so sweet dear! :)

MarnieyZ said...

untung lah crush awk ada num awk. :P

caliph shuriken said...

wahh, taman klcc smkin berbunga2, hikk...

teha said...

ehem ehem.. hihihi :)

sharul izam said...

hati berbunga2 la ni..=p

Cik tikah said...

pernah gak rasa macam ini. syok oh!

Aalia Shahira said...

wah bestnye bila secret admire tegur kita.saya sampai sekarang tak tegur2..segan woo.haha

tahniah awak :D

nia marlissa said...

retis biasalah kan .. hikhok :P

syafiqakarim said...

ada jodoh adalah tu.

shedameor said...

alolo, suwwitnyaaa :)

Ratu Lissa said...

ohh untung la.. jadi kenyataan ! hewhewhew... ratu berangan jelah ~

suzie rahman said...

wah tira, hope ade kemajuan lagi lepas ni.klu die xmulakan.kite mulakan.tkt t terlps LOL :p

Cik Yatt said...

wah..hehehe..hepynye die..hikhik

Selendang Merah said...

perghhhh..perghhh..so sweet..cemburu lak..kih2

khairul akmal bin azman said...

*macam kisah cinta nak berputik jew..
hehe..

reen afny said...

heee kalau lelaki tu bagitau dan dia tunjukkan yang dia sayang kita macam mana pulak? heee

~~oOpEt~~ said...

waa.. permulaan y terbaik.. cayalah :D

Zakaria's daughter said...

melambai2 pen cair ? 0.o

erkk. ewahhhh.
kemainnn yeee.
haha.

♥ MS ♥ said...

peh. mahunya nak rakam momen indah begini bila terjadi tau. kelu lidah!

putryteya said...

waa , bestnyaaa ...... ! teya pun pernah jadi cam tu .huhu .best !:D

khairul said...

mesti mlm tido x lena kan hehe

syiela said...

dalam hati ada taman ye skarang :)

♥Ain Najwa♥ said...

hahahaha tiraaaahhhh...so, xbertepuk sebelah tgnla niiiyyy...nebes giler erk??..saboooooo.. :D

tirahzairi said...

ak sabar je la weyhhh....ak xberharap...ak saje2 suka2 gatai2 nie...hehehe