Iklan Free/Tukar Link...PM tirah

susun silang kata

Ditaip pada : 15/5/2012 
Dipublish pada 17/5/2012


...salam...

HoLLa...baru dapat update ini malam. Kalau nak diikutkan 
kerja banyak lah jugak tapi xbanyak sgt sbb dah setelkan sikit2...
suppose that...tirah xleh rehat, kena buat kerja bila ada masa free tapi...
plishh plishhh plishhh...nak restkan mata jap jer...ngehngehngeh...

Oh ya...tirah ada rasa sedikit happy sbb dah remove timeline kat fb...
pastu ade lah orang2 yang tnya camne nak remove...meh sini nak ajar...

awak...awak...dan awak...


pastu ikut step okay...hope membantu.
kalau tak membantu, ask me later!
I'Allah...i will help you as long as i could.

Tirah tak sehebat mereka yg pandai buat tuto...nie pon org yg ajar kan. 
So, nak share la dengan anda semua...Tirah tahu, 
ramai jugak yang tak berapa nak gemar sgt dengan timeline kan...hahaha.

tag : Gary0ppa {stress!!!}

PS : Hanya mereka yang ada software nie sahaja yang tak nampak timeline. 
Maksudnya, walaupun fb tirah dah xde timeline, tapi mereka yang xde software timelineremover masih nampak fb tirah bertimeline...

"tirah b'kata dalam hati : lantak korunk la nampak fb ako0 bertimeline...
yang penting, mata ak0o nampak xde timeline...xserabut biji mata ak0o...okbai"
<gila b0la>

__Tirah__

44 pesanan dari secret admire:

Muttallif said...

Timeline memang memusingkan kepala dan bijik mata.

Boni JLL3 said...

timeline? nama dia pun da buat rasa tampar je..hehehehe

Rizal Hashim said...

Berkesan ke? mcm xjadi je?

sis92 said...

hehe mmg tu lah kelemahannya..kt je tk nampak timeline tu ..org lain stil nmpak ..

kaishin said...

hoho ada pun cara nak remove..tq tq :)

syafiqakarim said...

kenapa ramai benci time line eh?
bagi aku,ah lantak la..sb bukan kaki
online kot?hahaha

weh..comey bak hanggg

KorN said...

cuba tukarkan timeline kepada linetime.. ha tgk ape jadik...
see.. nothing happen kan... kan senang.. haha.. ok x lawak..

✿Lady Ainaa ✿ said...

ena tgh mencari tuto mcm ne nak hilangkan timeline...mekasih for sharing.... rimas dengan timeline ni...

Sally Yatiey said...

Samalah Cik Tirah. Saya pun dah removed timeline kat FB tu. Sakit mata tengok profile FB versi timeline. haha :D

putryteya said...

thanks sebab ajar remove timeline yg mnyemak tu . huhu .

nia marlissa said...

kite pom dah lama remove timeline.. page pom x nmpak timeline dah . keh keh

caliph shuriken said...

nice sharing ^^

owh, versi sehala rupanya software ni, huh...

ejulz said...

org lain tgk profile tirah mcm yg lama ke camne? ke tirah je leh nampak cam yg lame..? hehe

Selendang Merah said...

tapi sekarang sm dh mula jatuh hati kat timeline...<3 hahaha

O CIKTEDDY said...

cik hepi ngan timeline..lalalala~

Si Matatajam said...

M tak kisah pun TL ke apa ke...

potia casadelarossa said...

potia bukak tingkap nampak time Square

Aien Alien said...

saya rasa elok la kita nampak, senang nak jaga setting timeline kita...pendapat je :D

★ aIsyaH ★ said...

tak suka timeline..sy xpakai timeline walaupun kalau pakai timeline tu nampak la maju sikit..tapi susah nk tgok..nk stalk profile org [y pki timeline] pun ssh..hehe..:)

Ratu Lissa said...

ratu pun tak suka guna timeline -__- nak remove tapi komputer nie pulak x boleh bukak fb.. hurm..

Ratu Lissa said...

ratu pun tak suka guna timeline . nak remove , tapi komputer nie x boleh bukak fb pulak.. hurm..

Mishter Izwän said...

thanks info. bnyk jugak org post link tuk remove timeline . tp tak paham sngt .

btw mlm ni tgk bola tak . kelantan versus sime darby.? hehehe

teha said...

mujo xprnh tukar timeline.. kekeke :)

-SUPERGIRL- said...

time line besttttt sangattttttttttt !!! .. tangan kat dade mate kat atas . HAHA

Ahmoy Si Merah said...

hyee ^^ maaf mengganggu . ziela tag nama anda utk join GA iena eliena nie . jom ramai2 terjah contest ini .

http://ahmoysimerah.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-iena-eliena.html

dah join bgtau ziela ya . terima kasih ^^

Aalia Shahira said...

nak try..thanks kongsi :)

syiela said...

timelin mmg memeningkan bijik mata akak ni...sungguh tak reti

syahirooAhmad said...

haha.. saya masih blum menggunakan perkhidmatan timeline tu.. yehoo. gembira...

Cik Yatt said...

fb cik yatt tak timeline... pergh tngk bola at stadium??

sLpmEpLz™ said...

terkena jugak. sob

xila riston said...

timeline lah best!! hahah

Cik Kartun ( CK ) said...

pandai main bola tak tuuu?? huhuhu

nja jannah said...

awak2..awk dh ditagged dlm contest..sile check ye..:p
http://coretanakhir.blogspot.com/2012/05/contest-natural-beauty-ii.html

Aida Omar said...

dulu mula2 tak suka timeline.. tapi sejak dua menjak nie dah jatuh hati dengan timeline.. ahakz :p lawa blog tirah kali nie.. lap2. :)

Zakaria's daughter said...

haha.
timeline mmg shitttoooo.

Eein Azryn said...

timeline buat saya malas nak on fb. tapi fb saya memang tak pakai timeline. hahaha.

♥ farhana ♥ said...

fb sy pon da kmbali mcm biasa..betul, pening la pakai timeline..huhu

Gadis Kampung said...

GK pun tak suka sgt timeline nie...serabut sgt...

cinta siswi said...

wuuu.. xmo timeline.. serabai serabut ser semua la..huhuhu...

Ayie Abas said...

mula2 dulu ayie pun macam x suka dan x berapa faham dgn timeline...

tapi bila dah lama2 ayie rasa okey jugak...biar jer laa mcm tu...hehe

khairul said...

tahniah Kelantan !

tirahzairi said...

tengs 4 all ur commentssssz :)

~SaL IjOu~ said...

helu dear..ampun..masih sedikit busy walopun da cuti..sobs*

tirahzairi said...

no biggie dear...its ok~