Iklan Free/Tukar Link...PM tirah

Money Drop $$$



Assalamualaikum

Money drop? 

Hai semua...entry nie xde kaitan dengan money drop yg AC buat tue. Tapi berkaitan dengan churpchurp. Tirah tak aktif sgt dengan churpchurp nie tp ada la sikit income...tue pon family yg selalu rajin click iklan yang tirah share. Nak dijadikan cerita tiba-tiba je encik churpchurp ni buat hal. Tetiba duit terkumpul xde...sedih tahap ke sawah dibuatnya. 

Setelah buat report, alhamdulillah, tirah dapat email dari churpchurp dan duit ada balik...suka sangat...teruja la sebab tak pernah cashout, tup tup duit hilang. Duit tak banyak pon...xaktif katakan...tue yg xpernah cashout (untungla sape yg sejuta kali cashout tue...mohon blanjew guwa weyhhh). Mesti semua ramai yang dah daftar kan? Siapa yang belum? angkat siku cepat! 




PS: Special thanks to my family...imu, ily....kbai~
~~~TirahZairi

48 pesanan dari secret admire:

aisya said...

dah lama tak buka churp2 tak tau ape jadi. huhu

aswadz said...

ari tu mmg ada problem pun. server kena delete kata nyer.

miz ruha said...

lupa pula pasal churpchurp,, hehe..

syafiqakarim said...

err. gua xde churpchurppppp

caliph shuriken said...

sy pun emel diorg & dapat balik amount yg terkurang tu ^^

Khairul Zamri said...

sy dlm usaha join moneydrop gak nie

Aida Omar said...

samalah kita tak aktif langsung.. akaun ada tapi tak pernah jenguk.. huhu. huish.. walaupun sikit tapi duit kot.. haruslah sedih plus marah. heheh

puteri kasih said...

puteri pun lom pernah cashout..huhu

kaishin said...

ada churp2 tp tak aktif pun..hehe

aming said...

oh..main churp2..smoga berjya..hoho :)

Everything's Everythings said...

guna nuffnang je tak tahu plak psl churp2 ;D

SYAH'IZZAT said...

i x penah try churpchurp tu..

PotiaCasaDelarossa said...

Churp2? Nuffnang pon non gliteri... Ntah nuff ni APA masalahnya pon

Mummy Akmar said...

Salam kenal..dah lama tak bukak churp2 jugak

boni kacak said...

bestnya..... saya tak pernah ada duit dalam akaun churp2 tu..hehehehe

✿Lady Ainaa✿ said...

ena pernah daftar dulu, tapi tak tahu guna.. hahaha.. lepas ni kena lah rajin2 cashout ye.. hehehe

syada said...

Wah , nasib baik ada lag duit tu . Syuhada langsung tak aktif , hihi

Zierwa Zainal said...

zz x de langsung.. hehe

-meeSUPERGIRL- said...

haha betul2 money drop !

emy zulaiha said...

haha tirah dah pernah cashout ke belom? emy pon tak aktif, biase lah!haha

9n0L4 said...

tirah, jom kite main klik² churp. nak takkkk? ;)

jaakechik said...

jaa pon kurg aktif...malas nk update hari2 heheeee....eh, muka family seiras laa...nampak sebaya lak tu..heeee

Hanif Idrus said...

Ohhhh...pakat2 dgn keluarga suruh klik churp2 yek...kikiki.
Saya pun kena Nuffnang tetiba byk...dah ok pula..huhuhu

Nor Zilla Sensei said...

xbuka akaun pun cop2 ni.. :-)
yg uncle nuff pun xdapat2 lg. huhu

Ayie Abas said...

churp2 ayie pun sama...x byk mana pon...tapi lama2 nanti byk laa kot..mkn tahun haha

Detective Fiqa said...

hahaha chup2 dah hilang dr pndangan df =="

ShahzCudin said...

boleh la belanja saya gune duit tuh..huhu

Naziman said...

akaun saya baru sekali cash out. itupun lama juga. churp2 ada masalah ka sekarang? tak pasti pula tau.

Muhammad Firdaus Bin Kamarudin said...

ta reti main churpchurp.. hehe, reti main says je..

aiN NaJwa said...

Hihihiii..daftar dah churpchurp, tp xactive jugak cm tirah...!!~ =D

Intan Norhaida said...

xde pun akaun churp2 ni.....so x tau sgt kegunaanye..same mcm nuffnang????

Sarip Kumbang said...

tetibe lapa pulak...eh?haha

Syakir Rahman said...

oh... dah penah folo sini, ptut nama mcm familiar je.. =)

Mishter Izwän said...

sy ada gak churp2, tp da lme tak bukak, ntah2 duit sy pun da hilang agak nye

♥ Nana BamBam ♥ said...

untung ler...nana dah daftar berkurun kurun lamenyerr....

biasala x aktif kot..haha

Tinta Lana said...

Salam.

Tirah..sedih tahap kesawah tu camna..hahaha.

Nisa said...

Used to be active :/

♥ sitifarhana ♥ said...

sy pulak, sesen pon tak pnh dpt ppe dr blog..sadiss..hahaha

tirahzairi said...

eh korunk jgn lpa click skali yer...ekekkee