Iklan Free/Tukar Link...PM tirah

wordless wednesday #22


:(

36 pesanan dari secret admire:

Aimi Syahirah said...

Salam. Ur blog really nice!=) Jom baca kisah penipuan lelaki durjana ni! http://www.aimisyahirah.com/2012/10/laporan-polis-telah-dibuat-terhadap.html

Nor Zilla Sensei said...

tirah..sy dtg..awt ni,,ade buat someone broken heart ea ari ni.hehehe

putryteya said...

sedihnyaaa . nape ni tirahzairi ? wuuuuu .. T__T

miz ruha said...

nasib baik tak pernah bagi hati kat sapa2 lagi..
kalau tak sedih juga rasanya...

fatin amalina husna said...

pernah pecah jugak, dah repaire pastu bg kat org lain..x taw lar dapat bertahan ke x..

in sha Allah..bertahan~ =)

shedameor said...

takmau sedih2. banyak lagi kumbang. huhuhu

Wana Owen said...

kalo ada la lelaki yg suka suki buat ayat mcm dalam gambor tu..memang nak kena pelempang.mudah benau berkata-kata.

baby comel said...

broken heart?? owh, jenuh nak kutip satu-satu camni kan..

MarliaMarble said...

wah,jangan sedih...simpan hati elok2 ye lepas ni.Jangan senang2 bagi dekat org lain..:)

♥ Nana BamBam ♥ said...

uhh.. bery borse (worse ) keke

aiN NaJwa said...

Hermmm, buat hti sp hancur yunx..?? Kuatkn semangat key..!

Aida Omar said...

Pedihnya hati tatkala hati yang retak seribu dipulangkan semula tanpa perasaan bersalah.. (ada tak macam ayat madah berhelah :P)

Muttallif said...

Lelaki itu mmg kejam

Izara4eva™ said...

oloo.. mcm seduh je ni..

izara singgah sini jmput dtg blog :)

aisya said...

kenapa rasa macam ade lagu background Patah Seribu pulak ni.. huhu

Cikgu Ma said...

sungguh kejam....hukhuk

puteri kasih said...

its ok...just take it back...Allah akan sembuhkannya :)

ஜ miss klanika ஜ said...

bangun dan bagi penampo ..

KorN said...

comel doodle. eh

Lady said...

kite bagi heart comel2 pastu dirabak2 kan hati tu.

✿Lady Ainaa✿ said...

kalau dapat laki cenggitu, memang ena ganyang hidup2 dah.. urghhh...

caliph shuriken said...

let me fix it.. xmo sedih2 yer ^^

boni kacak said...

mendalam maksudnya ni...

Ayie Abas said...

haa..mcm tu laa tirah...pujuk memujuk...x mau laa merajuk lama2..

Nisa Greennnpanda said...

jgn sdih2 eh tirah..
cheer up..

-meeSUPERGIRL- said...

kuang asam punye jantan! *yg dalam gambor tu* heheheh

9n0L4 said...

alo lo lo. kesian die. bykkan berzikir ye. moge hati tenang. :)

tirahzairi said...

thanks buat mereka yg memahami...huhu