Iklan Free/Tukar Link...PM tirah

HOTSTUFF - SALJI DI SHAH ALAM

Salam semua blogger.

Wahai penduduk kampung GBS !!!
Teruskan lah menyengal...Saya akan merindui anda semua...you are the best! yes the best! xdengar ke? meh nak jeritt.....THE BEST!!!

Selama beberapa hari beberapa jam beberapa minit dan beberapa saat (ako0 pon xkira) sy berada di sana, kesengalan saya juga bertambah. Yang paling best dapat knl2 ngn korunk...dapat manja2 ngn korunk..Yang paling saya tak kn lupa...MY GENG BULI...

kepada geng buli : teruskan membuli...rajin2 lah memasak makanan lazat2 dan baju mesti mantop okay!

Errkkk....speechless!

Saya, Tirah aka Pengemis...ingin memohon ampun sekiranya saya ada guris hati sape2...tersalah tatabahasa or grammar...semua itu kesengalan yg lahir...anugerah..(ewah2...bangga plak).
Korunk maaf kan saya taw..plish..plish...plish...(sambil buat mata kelip2).
Doakan saya...huwarghhhh. 

Adoi...nak nanges nie..nak nanges nie...tissu! tissu!
Eh, awak! awk yg sedang baca tue! awk la...yer...awk...awk taw tak saya sayang awk?
Tak tahu? ok...fine!!! i repeat....saya syg awk...hahahaha...muntah merah


Dah la...sampai sini je...xpasai2 ak nanges air mata biru taw!
Tak kesah la samada korunk rindu aku ke tak, atau ak tak diperlukan ke...ade aku kesah?
kan...kan...kan...untungla sape yg errkkkkk...(rahsia).

SELAMAT BERBLOGGING

PS : Maaf sbb tak tag sape2...ini untuk mengelakkan perasaan cemburu, iri hati atau hati retak sejuta. Aku sentiasa like korunk 150 juta kali macam lagu Najwa Letih...(maaf najwa..hahaha).

BE HAPPY...SALAM

Jangan duk tatap sgt pic ni...sat gi windu...gagagaga
okay...aku perasan je lebey muntah lagi!!!

LOVE,

24 pesanan dari secret admire:

Juliet_iRa~" said...

hee..mcm2 tira ni..;p

selamat tahun baru 2012..

:)

CekbOlat-bOlat said...

hahah.. slmat tahun baruuu yeww..
ahli GBS dtg check bariss..

D'Nur Suffi Shopalista said...

sayammm u ketat2 jugak tirah zairi a.k.a masterchef exotic food..

huh.. so ko x dapat join ler fashion show malam neyh yer.. aku da kt BB neyh.. k la.. malam neyh aku pun x pat bermesra2 ngn GBS..

Nana Leina said...

Tira rm1 ,Rm5 Rm 10 tu maksud tersirat apa? hahaha.. soalan sengal..
Tira ada hutang 50$ hari tu kita derma.. bak balik.. hahaha

Phat said...

happy new year..sama la phat pun..ampun dan maaf d pinta

kim heeruul said...

Semakin sengal la lu.. haha.. gurau..
selamat tahun baru.. =)

ZORA said...

tahun bru selamat...:)

ZORA said...

tahun bru selamat...:)

Aida Omar said...

GBS akan tetap menyengal.. cuma Geng Buli Sengal je tak dapat menyengal sebab kurang ahli..hihi.

khairul akmal bin azman said...

tira ni le masuk rajalawak la!

::♥~naiemah_ramli~♥:: said...

GBS tetap akan sengal..hahaha..hidup geng buli !!! :)

selamat tahun baru :)

Hanih Borhan said...

All the best new year, OK? :D

Woofer Storm said...

rindu la.hehee

#salam kenal..follow sini^^

Zakaria's daughter said...

hehe. hepy new yr tiraaa :D

aswadz said...

next kita nak buli sape?

widiea azira said...

hahaaha selamat tahun baru

afzalsukasuki said...

budak ni takde alamat tutup la kg sengal *aman dunia tok sebenarnya.kahkahkah

Fixx said...

ha3. afiq igtkan salji dah turun dkt SA. baru nak pergi ziarah.. hu3

♪ cik katak ♪ said...

hhha selamat tahun br dak gbs:D

khairul said...

hepy new year dear

PopkoRn said...

GBS yer..
klakor plak tang situ.

TiraPengemis said...

GBS=geng blogger sengal...jemput singgah yer...hahahhaaha