Iklan Free/Tukar Link...PM tirah

Rahsia Buat Magic

Salam.
Entry kali nie, akan memberikan anda satu rahsia disebalik magic yang pernah anda tengok dengan bola mata anda. Kalau tak pernah tengok dgn bola mata, mesti anda pernah tgk dengan bola tenis, bola pingpong, bola sepak dan mana2 bola yg ada kt muka bumi ni...hahahahahaha.

Pernah tak anda rasa tertipu bila tgk magic show? mesti hati anda bercakap-cakap : 

"eh...tipu nie"...
"alaaa, padahal die sorok mana2"...
"nie mesti bela setan bertanduk 5"...
"eleh, kalo setakat buku terkoyak, aku pon boleh buat"...
"wahhh...pandainye die wat magic...cmne bljr?"...
"aku pon pandai kalau setakat tukar2 kad"...
etc...

Adoiii...jap ea...nak terkentut plak pruuu00oooottt 3x
Peerrrrghhhh, sape yang sentap tue? Kentut aku vanilla okay...tak payah nak tutup2 hidung, hidu je lah...maaf yer, banyak angin pagi2 nie. Okay, sambung!

Anda semua diminta untuk bulatkan mata...kalau agak2 mata sepet, pegi la amik mancis letak kat mata tue...pegi cepat! tak payah teragak agak...Untuk pengetahuan anda semua, magic ini, saya sendiri yang belajar...so, nak share ngan anda semua. Jom tengok...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Magic ini ialah cara-cara nak menghilangkan sesuatu:

apa yang akan terjadi selepas ini? Jom tengok....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Anda nampak tak apa yang hilang? Kalau tak nampak....memang sah...anda jeles ngan saya sbb saya pandai buat magic...hahahahahahaha

Sekian, senang je kan nak buat magic...guna akal...tak payah guna setan...lepas nie boleh lah anda share dengan orang2 terdekat...selamat mencuba...(pasni mesti korunk bengang dgn aku kan...weyy, jangan la marah...gurau je...spoting ah cket)

INFO : Tahukah anda, ais merupakan satu faktor masalah berat badan

42 pesanan dari secret admire:

♥Lady Ainaa♥ said...

ahakx ahakx...sempoi gila punya magis..ahakz...Thumbs Uplah!

Papa PUSS said...

Salam

Tahu. Ais mmg punca obesiti jg..

aswadz said...

wahh... hebat giler magic anda. bole ajar saya?


p/s: xkan coklat tu makan sorang kot. kongsi la ngan Geng Blogger Sengal...

acheeqa farhana said...

style betul la magic awak..terbaik...hehehe

CekbOlat-bOlat said...

kahkahkah... ko makan ! cehh

D'Nur Suffi Shopalista said...

ngehhhh ngehhhh aku shukeww kowt ko nyer magic... simple jer.. magic sebab da kene ngappp !! :P

widiea azira said...

amboi...sy pon selalu gak wat megic cmnih.haha mmg menjadi..

Original CikTeddy said...

ahaha..magik plh hebat penah cik tngok...kui3

capt. keon alhan said...

sah2 kena mkn ni...btw,eating choc make ppl happy kan?

syafiqakarim said...

hg ni nak kena sekeh -.-

lama xde lwt aku?haha

cik Kartun said...

hilang dlm perut yew?? hahaha

fadh leyanie said...

ffuuhh...dahsyat la magic ni,cekelat tu semakin berkurang..cane buat tu.kah3:P

Aida Omar said...

cayalah magic dia..rasa nak buat macam nie gak dekat tuan blog boleh? miahaha..

::♥~naiemah_ramli~♥:: said...

terbaik la magik tu..aku tau mngilang kemana..masuk dalam perut ko kan..hahaha :P

khairul akmal bin azman said...

magic semua tipu..melainlan magic guna ilmu hitam
pandangan mata kite je tertipu
hakikatnya

Cik tikah said...

adoi,, jgnlah mkn coklat cik tikah :(

Ik Hanif said...

tuuuu dia..david blaine kalah kut..

Paris Lipton said...

hahaha sempoi punyaaaaa

PopkoRn said...

magik ape ni....
nah la singgit upah buat magik..
ekekeeke

Bluewendy said...

magic tol..nyumm3! it's blue M&M

blog-tips-kurus said...

tau! tau!
kalau magic nak hilangkan jajan, memang bab paling senang!! ;)

KizZ said...

Wuyoooo cne nak wat magic tu???hihi..

SHAHIDA SHIDA said...

magic yang paling mudah untuk ditiru-tiru hahaha...

ShahzCudin said...

haah laaa...mana pegi..?
ni mesti bela hntu nih..

ABU said...

mmg la sebb ko dah makan kan kan kan..

Saddila said...

perghh tetiba rasa nak lempang orang la kak . haha . gila ke ? hihi

remyhazza said...

sebijik jer hilang.....
tak perasan pun.....ha3

Daddylicious said...

ini harus dilempang ni...hehe

kim heeruul said...

gua tahu 1 biji tu hilang ke mana.. hahahha.

Woofer Storm said...

sy rasa nak makan awk je hidup2..plz???

Juliet_iRa~" said...

msk mulut la kan?hahaha ;p

Fikri said...

Pergh.. trer gla wat 'magic'. cam xbtol pn ada. haha.

khairul said...

david koperpil pon x leh buat ni ha3x

Anonymous said...

'nurul athirah'- tipunya magic ko nie.. zzzz...

emy zulaiha said...

hahaha hebat lah magic tira bagi nie :) eh ais???ala...emy suke makan ais :(

hyz said...

tipuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

widiea azira said...

sy tag awk boleh http://widieabudakjahat.blogspot.com/2012/01/blogwalking-by-ieyza-afieyna.html

syahirooAhmad said...

rare gile magic ni... wehh aku nak mintak kau wat show masa majlis perkahwinan aku nnti tau..

Arra Ahmad said...

magic yang paling sempoi..haha

Edy Fee said...

klau ni pon consider magic..esok lak aku g buat show

TiraPengemis said...

korunk semua baik...layan je magic gila nie...hahhaa..tengs guys...lub u guys lahhh.....mwahhhh :)