Iklan Free/Tukar Link...PM tirah

Terima Kasih Blogger...bye2 Mister Linky's Magical Widgets

BUKU BANK PENGEMIS BERTARIKH : 20/1/2012

Salam semua blogger. Apa khabar? Dah lama pengemis tak update blog...baru balik dari memburu harimau. Jadi, tak sempat update blog...alhamdulillah, lebih sejuta ekor harimau pengemis bawak balik...pasni nak buat pameran...jemput datang yer...untung2 bleh jadi makanan harimau...hahahaha.

Serius la sikit pengemis oiiiii...*sigh*...fine! sebenarnya pengemis nak berterima kasih kepada blogger yang concern mengenai blog pengemis nie...concern sbb ape? sebab dalam ramai2 blogger yang singgah blog nie...hanya 222 blogger sahaja yg meninggalkan link mereka dekat blog nie...terima kasih sangat2. Sape2 yang mmg saja malas letak link dekat bahagian bawah skali mesti nyesal kan...hahaha...nmpk sgt korunk xscroll sampai bawah...korunk jaat!!! nak BW laju2 lettew...hehehe. 

Pengemis tak kesah pon korunk xletak link sbb link dekat cbox dah ade...cuma, link kat cbox tak permanent. kalo letak link kt bhgian link tue, permanent la...pengemis still bleh terjah blog mereka yang tingglkn link in case la link korunk kt cbox missing kan...

Actually, dah lama nak buang bnda alah tue sbb korunk tak letak pon link korunk...tapi pengemis biarkan melekat kat blog...so, skrng rasa nak buang dah tempat tinggalkan link tue...tambah2 lepas blog nie direview oleh abam encem, die ade pesan suruh buang bahagian tue...korunk xpcye? nah...baca sini

Okay...orang terakhir yang tinggalkan link ialah.....

majistret?
doktor?
lawyer?
ahli muzik?

ha? ahli muzik? iye....ahli muzik...beliau ialah wancikgumuzik

Pengemis tak bajet ape2 pun tp tengok2 orang last tinggalkan link ialah orang yg ke 222....kira bertuah la org tue kan...agak2 awk yg bertuah tue nak adiah tak? kalo nak, pengemis bagi harimau sekor...nak tak? nak tak? hahhaa...blogger lain jgn jeles yer...sape suh tak tinggalkan link...weksss, padan muka!

Yang letak link lebih dari skali pon ade....cthnya :


dan mereka2 yg sy xmention, maaf yer....split of eyes...terlepas pndng namanya...hahahaha
ada jugak yg nama lain2 tp blog sama...korunk tengok la sendiri yer..
(sila guna kanta utk besarkn pix)



erkkk....terima kasih manyak2 buat nama2 mereka yg tersenarai...tinggal kenangan jer lah~
bye2 Mister Linky's Magical Widgets =(

INFO : Tahukah anda, bahagian drumstik ayam lebih banyak lemak. Oleh itu, sama2 lah kita kurangkan makan paha...jom makan dada ayam..auwww...banyak isi...maaf, no double meaning okay! hahahaha...

33 pesanan dari secret admire:

DianaAzis said...

Ahaha.. 2 kali ke tirah... mahap, kadang2 tak perasan dah pernah letak link ke belum..hehehe :P

tnZackJ said...

mak aiii..pompuan tangkap gimau...huhu....idung dia berbelang tak..

nor aqilah said...

HAHA . qila no.8 : ) yeahh . kira awal laaa jugak tuuh ekkk ><

Saddila said...

kahkahkahkahkah dila letak dua kali kak ??? hahhaa malunya tittew >.<

wan_cikgumuzik said...

wahhhhhhh... tak perasan laa plak nama saya no 222... hehehhe,,, Tak nak adiah.. cukup lah sekadar awak menjadi pembaca setia saya.. hehehehhee

-bukti saya scrool nlog nih sampai bawah kann?? good idea...

sharul izam said...

tapi suke drumstik...hahha...:)

hyz said...

sapelah abg ensem tu kan? nak kenal gak...

Paris Lipton said...

wuahhhh entah kita letak ke tdk, tp tu mcm exchange link je. ye tak?? huhu

Pamie said...

link exchange?huhu..

-Incek Fik- said...

Uihss!?

Tertarik kat info kat bawah tu. Kurangkan makan paha ayam ekk..

Hmm.. lepas ni kena cari arr dada ayam, carik yang banyak isii~

naiemah_ramli said...

waaaaa..tak perasaan beb..bkn tak skodeng smpai bawah ha.. T__T

info yg baik..tq =)

Original CikTeddy said...

alahai..slame ni dtg bace entri kt ats je..x prasan la plak ade..hehe lgpun lbih suke tinggalkan komen..hehe

cik Kartun said...

tak ingt.. pernh tingglkn link ke tak. hehehe :D

Mr.N said...

tinggal kenangan ... pasni nyanyi la pasal2 kenangan hehe

sekamar rindu said...

salam...

sr singgah sini....bertanya khabar..

Aien Not Alien said...

err...mister linky's magical ni...ada kelebihannya...tapi macam yang direview "abam encem" tu....ada betulnya jugak...ye dakkk...hehe..


thankz sudi jadi "manusia bukan alien" yang ke 555 ^_^"

Eein Azryn said...

ow. tak ingat la ada tinggalkan link ke tak. salu ada tinggalkan duit rm10 je. haha. :p

remyhazza said...

teman ade tinggalkan link ye.....
mekasih kerana jdi pren kita jugak...

aiNa yaZiD said...

176...its me! hahaha.. da tinggal kenangan je ye. =)

Cik tikah said...

kenapa dah buang pengemis?

khairul said...

aiseyman nama abg x dak

Nurul ain said...

dulu pernah guna mister linky ni.. tapi tak smpai 2 hari, sebab rimas sgt.. eheee

ZORA said...

peha ayam la best..hahahah

acheeqa farhana said...

HAHAHA..nak rimau sekor...nak bela kat umah...hehehe...

"klaka plus comel awak ni..hehee*

Arra Ahmad said...

kiter pun ada kat blog tu.follower ramai tapi yang tinggalkan link boleh kira;.nak buang taktau nak ganti dengan apa..hehe

Edy Fee said...

takde poblem ke klau tinggal link kat merata2? hrmmm
hehehe ade lak pesanan bab ayam kat lastu yer.hurmmm takyah mkan ayam ...leh turunkan harga ayam

Edy Fee said...

jemput la entry terbaru f you love baru update td

kim heeruul said...

gua lupa la yg gua penah letak ke tak.. hik hik hik

Fikri said...

Aik.. nama sy xdak ka? haha. Bye2 jgk kat beliau.

Rizal Hashim said...

kemane ilang nye link tu?

sLpmEpLz™ said...

HAHAHA alamak kantoi! ingat tak perasan :p