Iklan Free/Tukar Link...PM tirah

All these things I hate

Ditaip pada 1/6/2012

...salam...
Alkisah...tirah sedang syokkk BW....tbe2, sampai satu blog nie...ade content warning.
Mula-mula, geram...sebab...warning nie...malas nak tekan banyak2...
macam la blog ko ade 18sx kan...
Before nie, tak pernah jumpa benda2 teeeeeeeeeeeeeet. 
Url pon biasa2 je...mcm blogger2 lain...xde unsur2 porno...opsss...hahaha..
Dalam hati fikir...diorng tak edit setting ke?
Dengan muka geram, paksa jari tekan bnda alah tue...finally, tirah tekan...

i understand and i wish to continue (dengan yakin)


tiba...tiba...

opocottt....

mak kau!!!

perghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh....

cuci mata weyhhh....

berdebo2 aku tengok.

First time dalam sejarah tirah berblogwalking...jumpa blog lucah...
(gambar die mmg jelas, terang dan nyata)

__SPEECHLESS__

...kus semangat aku...

PS : berhati-hati lah semasa berblogwalking...jaga mata, bersihkan hati, pelihara minda.
(air yg tenang jgn disangka tiada buaya...pikir la sendiri)

__tirahzairi__

56 pesanan dari secret admire:

CintaKhadijah said...

kadang-2 pandang remeh je perkara ni sebb pk kot-2 la tuan blog x tukar setting ke ape kan.. nasebla xtekene lagi.. ^^''

nia marlissa said...

malunye tittew .. aww aww

~SaL IjOu~ said...

aiseh..berhati2 di jalan raya~ hehe

p/s: Alhamdulillah kita sehat2 aja.oh, haha, iya, Syahiroo pun ade..sila jelez..~ =p

♥ Cik EylaDiLLa ♥ said...

kadang2 tgh BW ade gak kua " i understand and i wish to continue"tu tapi setakat nie xde smpai kew blog yg lucah

so lepas nie cik eyla pon kene berhati2 gak la kn hehe..

Nabiel said...

hahaha..kan dah~
main tekan jek..=P

! tulisan buruk ! said...

hehehehehhe, bahaya3 :)

Mk Syahir said...

ni kalau ik hanif tau mesti dia pow link sama lu..bhahhaaa

♥ Nana BamBam ♥ said...

danger...tuuuuuuuu..masyaAllah.. :P

Rizki Pradana said...

Nice blog kawan.. postingan2nya juga sangat bagus, menarik dan bermanfaat sekali..:)

terus menulis menulis yaa..^_^

oia salam kenal
kalau berkenan silahkan mampir ke EPICENTRUM
folloback juga ya buat nambah temen sesama blogger,,tukeran link juga boleh,,makasih..^_^

shedameor said...

cuci mata la sis :P

YOUsoF said...

Biasanya kalau jumpa macam tu terus pergi cari 'X' dan terus tekan.. ;D


Harap² lepas ni tak terumpa lagi la eh..

★ aIsyaH ★ said...

hehe..xsuke g blog2 y ader warning mcm tu..kalau x porno ..mesti seram2..pecah kepala ke..aiy0o..lemah jantung eden..hehe^^

✰ BbyzyЯaRoxx ✰ said...

wowwwww!! bak link blog tu! :p

~~oOpEt~~ said...

haha.. bhya2.. tp kdg2 mmg xda apa pn blog tu.. kdg2 mmg berbhya -.-"

✿Lady Ainaa✿ said...

uishhh, ape punya blog tu.. ena pun pernah tertengok dahulu.. Aishhh... semua entry cerita psl sex2 ni... eeeewwwww.... hurmm, hati2 lepas nie tau

..cik hana.. said...

blog lucah? adeish...nasib baik tak pernah jumpa lagi blog camtu ...kalau tajuk lucah tu ada la,gambar lucah tak pernah jumpa lagi..takootttt~~

Ratu Lissa said...

ya Allah.. berani nya blogger tu.. teruk betullah

Sally Yatiey said...

Kena berhati2 semasa blogwalking ni. :)

Cik Semut... said...
This comment has been removed by the author.
nadia said...

selama ni BW tak pernah lak terbuka blog porno

Boni JLL3 said...

tulun bagi link blog tu kat saya.hahahahaha

Ayie Abas said...

memang biasanya kalau jumpa warning mcm tu cenderung ada unsur2 x menyenangkan

ℱᗩᖙᖺᓰᒪᗩ ᕼᗩᔕᔕᗩﬡ said...

errr ,,, terasa kita tawww .. haha kita pun buat content warning :D

kaishin said...

ish ish ish..pejam mata cepat..

MOHD FAHIMI said...
This comment has been removed by the author.
misz chokichoki lurve said...

huhu . sabo je lahhhh~ kite bako blog die k ? haha :D

inche hlovate said...

laa mane link nye?? hihi gurau je..

*pasni tak payh bw blog yg letak warning ni* bahaya

sharul izam said...

sama la kita..blog lucah suke tgok blog kita..hahah

ChEnTA LiEYza said...

adddoiii...ada gak blog cm nie.. ??? hehe.. ye x yer kan.. mana kita nk taw blog 2 apa... tekan jer lah... haha

sis92 said...

huhu awww gamba apa tu
mencik tau nak kena klik2 macam2 sebelum masuk hadoi

Cik tikah said...

aish. tirah tgok lama ke kejap je? agaga

caliph shuriken said...

aisey, settings cmtu slalu content x bole agak, huh...

LaLa mhdnor said...

bahaya betul, blog macam tu pon ada ke?
nasib baik x pernah jumpa :)

Muar said...

tahniahh ! sy belum pernah kena hehe XD

misyamissyou said...

sebab tu dia letak content warning tu..tp kdg2 kita pn xtau ape disebaliknye..hurmm

JungRara said...

saya pun x suke nk click byk2 ni, leceh...if keluar cam tu, saye terus cancel nk bw..hehe

Zul De Alexis said...

perghh..macam best jew..ahak2 :P

KorN said...

axkusme... may i have that link....

Atiqah Wadiah said...

x pernah jumpa lg belog camtu..kena jaga2 lah lps ni..

Nelly The Strange said...

ada juga blog cm tuh kan ? tak malu betul ~
-.-'

putryteya said...

ha , ha , betoi3 . teya selalu kena cm tu . hampehh !!

Carl Lesmana said...

anda di tag join GA http://sayaabel.blogspot.com/2012/06/ga-dari-pelajar-form-6-2012.html

Mishter Izwän said...

tak pernah jadi lg kalu bw jadi cm ni . mmg bnyk yg setting mcm tuh tp content tak de pape pun yg unsur 18sx . tp kadg2 blog yg lucah pun tak de setting cm tuh

syahirooAhmad said...

hahah.. hati2 ketia memandu.. (copy dari cik sal ijou... )

wo bila nak lepak sama>>

Eein Azryn said...

Haha. Bila jumpa warning camtu tak pernah pulak tergerak hati nak tekan continue.

Woofer Storm said...

waaa kecil2 dah pandai tegk bukan2 ye..ehee

slmt petang..

Cik Yatt said...

bnyk kot blog cmtu.prnh gak jmpe..huhu

Aida Omar said...

huit.. nasib tak pernah kena lagi. huhu.. pernah kena pun yang blog seram.

Adylia Qarissa said...

tak pernah kene lagi harap tak kene la :)

aswadz said...

blog apa tuh? errr... terigin nak lawat. hahaha...

hyz said...

bedebo2 konon.. tah2 cuci mata tgk sampai habis... hahahha siap bookmark lagik... muahahahhahahah

Obat Keputihan said...

postingan yang bagus,,,

suzie rahman said...

hahaha jd gadis cuci jp erk. ahah kdg2 blog2 biasa pon kua gtu. sbnrnya ape motif die? xfhm.

tirahzairi said...

ermmm....semoga tak terkena lagi...hahaha

teratai said...

terus tutup jika terjumpa, tak mahu dpt dosa mmandang perkara2 spt itu!