Iklan Free/Tukar Link...PM tirah

Tak Puas lagi

Ditaip pada 22/6/2012

Salam

Entry nie simple jer...
i juz wanna say dat...

i tak puas lagi

ha?

tak puas ape?

erkkk...

tak puas jalan2 la.......ape da......pikir nak kaler pink je....
kaler lain la plak...hahahaa.

Last class utk sem ni ialah hari khamis 21/6...lepas cls terus lepak ngn member2 kat kepsi.
tapi, tirah buat keje jaat!
cool beb....tirah ngn beberapa org mmber tak berapa gemar sgt kepsi...
asek ayam je...cian mak ayam...opsssss.
so, tirah ngn mmber rempit pegi tapau mekdi mkn kt kepsi....

haaa....ade bran???

dgn slamber dek je...kami mamam kat kepsi...
tue pon cover2...(ingtkan berani sgt tp makcik cleaner tue pndng tajam je)

"lek la...kawan2 yg lain beli kepsi...ramai kot...xde effect la"




....ade kenal sape2 tak? hihihi....

after dat, jalan2 cuci mata...
pastu layan karok! perghhh....xpuas...nak lagi!!!
dah tue, p lepak uptown...cuci mata lagi. Tapi xdapat cuci mata bersih2 sebab tak ramai sgt org.
Lastly, tdo uma mmber, pillow talk plak...hehe.

x0xo

Hah...tue je lah nak story...entry xde motif...maaf! kbai...

__tirahzairi__

40 pesanan dari secret admire:

Blues webid said...

Nice post... aku akan bookmark blog kamu,, sebagai tanda teman..

Zul De Alexis said...

huaaa...x ajak sm pi sekali...cemburu..

|shuhadaothman|TM said...

ramai mcm tu mmg x effect kot. hehe. best kan hang out rmai2 ngan membe2. wuuu. rindu U_U

Cik tikah said...

bestnya makan ramai-ramai :)

putryteya said...

ehem3 ... pillow talk ngn sape tu ? eh ?

haha ... HAI TIRAHZAIRI :)

khairul said...

sakanya depa....enjoy nampak

Woofer Storm said...

sy fikir biru je =.=

Uchi kay-f @hmad said...

dah lame xmkn mekdi ngan kepsi...

~~oOpEt~~ said...

waaa.. karok.. lama pet xkrok :D

aswadz said...

jalan sakan nmpk. tu pun x cukup lg ek... laen kali nak cuci mata, ajak aku skali.

Ayie Abas said...

ramainya awek2 cun....leh kenal kan ayie dgn salah sorang awek2 tu tak? keke3

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Tapi Mekdi ni satu yg Kak Mirror frust, itu ari Kak Mirror dah suka sgt dgn french fries dia yg tabur cheese tu kan...lain dari yg lain.. sedap rasa dia, skrg alih2 dah takde..

~SaL IjOu~ said...

p/s : do ur very best 4 the exam dear~ =)

kaishin said...

makan mekdi kat kepsi..tak pernah buat lagi tu hehe

cik awi said...

Wah..asyik sangat itu yang lagi makan-makan..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Meriahnye..best makan ramai2.. ^^

✿Lady Ainaa✿ said...

nasib baik tak kne halau dgn pkerja kfc tu.. terbaiklah.. hehehe.. tp ena pun muak ngn kfc.. urghhh... by the way, bestnyew mkn kfc beramai2..

sharul izam said...

sama la..suka beli mcd then makn kt kfc...ikut kwan nak mkn kfc sngat..hehhe

♥ sitifarhana ♥ said...

dlu sy pon pnh buat..tp terbalik..mkn ayam kepcie kat mcd..hikk..

bestny la kua ramai2...hehe

mama pipie said...

Bestnye jumpa member2.. Mama ni sejak memasing dh kawen susah nk kumpulkan.. Pulak tu kepci mmg my fav hehe

KorN said...

wah ramai nya ade knurik ke kat kepsi tu? muehehe...
ade ke makan mekdi kat kapsi.... kalo korn makcik kleaner tu, halau je dak tirah tu.. muehehe

Azhafizah Md Nor said...

kene enjoy sakan 7hari 7malam baru puas hati ni..hehehe..sonoknya enjoy bersama kengkawan.nice moments!

Azhafizah Md Nor said...

kene enjoy sakan 7hari 7malam baru puas hati ni..hehehe..sonoknya enjoy bersama kengkawan.nice moments!

Azhafizah Md Nor said...

kene enjoy sakan 7hari 7malam baru puas hati ni..hehehe..sonoknya enjoy bersama kengkawan.nice moments!

cikwahidaidris said...

lapar pulak tgh2 mlam camni. hukhuk

Yousof said...

Benda menyeronokkan, pastilah nak lebih kan.. hehe


Jangan cepat puas hati.. Maknanya kena jumpa kawan², eratkan silaturrahim dengan lebih kerap.. ;D


Kalau manager sana nampak kauorang makan makanan selain makanan dioarnag, tak ke kecik hati dia.. huhu

cik mun said...

seronok spent time ngan kwan2..

Edy Fee said...

hehehe classmate edy pon suka sgt la kalau nak wat pape kat kepsi...(lucu sebut kepsi)
hehehe
then karok.best

Mishter Izwän said...

tak pe la. next sem smbung lg smpai puass

Aida Omar said...

Ramainya.. nak sorang buat menantu boleh? hehe.. jangan sampai kena halau macam time gath GBS dulu sudahlah.. haha :P

Boni JLL3 said...

hahahaha..tajuk penuh dengan elemen menakutkan.hahahahaha..

mencik! mencik!! lepak tak ajak pun

widiea azira said...

sy br last class smlm. .lepak kt tasik unisel je pn. .hahah

sy ad folow awk

khairul akmal bin azman said...

untung la makan kepci??
gua nye?

..cik hana.. said...

mcm kenal je kepsi ni...seksyen 7 erk...hikhik

zainatul abu bakar said...

macam kenal je mereka2 dalam gmbr tu, hehe :)

Ihsan Arifin said...

kirim salam dekat gadis baju pink belah kanan depan sekali dalam gambar nombor dua. tenkiu ;)

tirahzairi said...

woww....ade peminat.hihi