Iklan Free/Tukar Link...PM tirah

Setiap hari ialah "hari hari"

Ditaip pada 16/6/2012

salam semua warga blogger...dah lama tirah tak update. Huhu...alhamdulillah, ke'busy'an untuk semester ni dah berakhir...cuma tinggal lagi 2 tests...so, boleh la guna hujung minggu nie untuk gotong-royong kt blog nie...dan serang blog2 lain...hahaha....Penat tak hilang lagi nie. Badan dah lenguh2...tiba-tiba, rasa nak pegi bersukan...dah lama tak berfutsal...cycling pon tak...jogging lagi la tak...hurmmmm. 

Sebenarnya banyak benda nak post...tapi penat lagi nie...nanti tirah update aktiviti2 tirah semasa menjalani event2 yang baru sahaja berakhir...semua event dalam satu masa...habis pun dalam satu masa..sebab tue lah penat satu badan...patut lah semua orang cakap "final year memang busy"...so, tirah dah merasai semua itu...ko ada? hahaha.

pose muka penat cket...hehe

penat pon sempat cenyum

Setelah selesai semua...ada jugak bnda2 yang tirah xberapa nak puas hati...maksudnya, hasil kerja yg tirah buat tak berapa nak memuaskan hati...agak kecewa...nak buat macam mana kan...bak kata pepatah, "tutti frutti yg dah ditelan akhirnya menjadi t*h* juga"...(pepatah baru)...hahaha. Tirah still thinking, but i hv to accept that...redha and pray for the best...semua yg baik dari Allah, semua keburukan, mistakes and careless,  etc, dari tirah sendiri. 

Satu pesanan tirah, make sure, buat assignment awal2...slow2...kalo buat lmbat terpksa rushing dan akan ada benda2 yang tidak lengkap atau pon misleading (macam tertinggal ke xsempat semak ke and so on). Ini semua berdasarkan pengalaman yer..harap maklong! 

opssss...nape tetibe entry aku skema hari nie? hahahaha...so, adik2 akak boleh la amik iktibar yer..hehehe. Lagi satu, please be nice to ur own body...dats y kena buat kerja awal2...kalau tak, jadi macam tirah. Penat sebadan sampai cramp kaki time tido...perghhh, sakit woo...bangun pagi terhenjut2 jalan...h0ho.

Erkkkk....macam karangan dah nie...aku pon malas taip pjg2...
korunk pon tak nak bace pjg2 kan...hahaa...kbai~

pis pis kacang pis
__tirahzairi__

27 pesanan dari secret admire:

Edy Fee said...

kalau bukan hari hari..hari ape lagi..hah pening byk sgt perkataan hari.hahaha

Cik tikah said...

bila busy, badan kurus x? hehehe

Muar said...

hari ni bukan hari biasa ,hari ni hari bapa haha *takde kaitan

kaishin said...

owh exam eh..good luck ye :)

Aida Omar said...

pernah merasai kebusyan tahap kritikal sewaktu final exam.. time tu mood selalu diambang bahaya. haha..

Uchi kay-f @hmad said...

knp jadi pengemis? hihihi

shedameor said...

terima kasih atas nasihat akak. insyaAllah, sheda buat assignment awal2. hehe

CintaKhadijah said...

klo da name student suka tangguhkan keje. same le ck pon.. hehehehe..^^p

caliph shuriken said...

klau fast track pnya program lagi laa stress, erkk...

LaLa mhdnor said...

selalu buat asignment last minit, hehe

Shawn Razaleigh said...

abes exam singgah blog gua weh. n gudelak lah ye, awrrr

~SaL IjOu~ said...

bila da keje lagi stress..huhu~

✿Lady Ainaa✿ said...

alhamdulillah.. semuanya dah selesai.. hehe.. ena dlu selalu tangguh2kan assignment, bila death line nk dekat, menggelabah.. harhar.. terbaik...

aswadz said...

bgs la kalo dah nak abes. bole relax2 pasni.

ChEnTA LiEYza said...

jom p Hri-hari... hehee

♥ Nana BamBam ♥ said...

mari kita pergi ke hari-hari...eh errr? XD

Ayie Abas said...

tirah x nampak muka penat...sentiasa muka ceria...hehe3

sharul izam said...

smoga berjaya lepas ni di hari hari yg mendatang~~~

♥ sitifarhana ♥ said...

wahh...selamat berbw..btw,all de best utk test tu :)

cik awi said...

Entri nya sangat menarik sekali.. Happy bloggin and *smile.

MOHD FAHIMI said...

untunglh dh settle~~

cikwahidaidris said...

hari ni hari selasa.hehehe. gud luck for test ye wak.

putryteya said...

iyee , si secret admire ni dengar pesanan tirahzairi . heheh

selamat berjuangg !