Iklan Free/Tukar Link...PM tirah

wordless wednesday #14





__tirahzairi__

39 pesanan dari secret admire:

KorN said...

hamboi cepat nya wednesday tirah..... xnak komen lagi sebab hari ni belum hari rbu

tirahzairi said...

KORN!!! tirah lupa nak buat auto publish la.......dah edit tp xdpt...so, xpe la....awal sejam....ikut jam indun....hahaha...

(tutup muka)

Zul De Alexis said...

kah2 awl sejam kira oke lah...kih2
wah rajinnya ang...

sharul izam said...

ade teddy bear la....comel !

kaishin said...

owh bear tu la yg jadi model koko krunch ye..hehe

jaakechik said...

amboi..besar mkn koko crunch lagi ke? hikhik... bekalan time mls kuar eh?

shedameor said...

ade teddy bear gituu :)

Tinta Lana said...

Salam tirah.

Urmm..bekalan yg sihat tuk study..Kokocrunch ngn dove choc ^_^

Aida Omar said...

ah rindunya dengan meja studyku.. huhu.. ada teddy bear la nak boleh? :P nie study ke berangan tirah :P

Qa said...

rajinna study ^^ :)

widiea azira said...

wednesday yg comel. .haha

~~oOpEt~~ said...

pet nampak "u never feel it until it happens to u" hehe.. menarik la :D

Ayie Abas said...

barang2 kesayang la tu..eh? kekeke3

Cik tikah said...

makan koko crunch je?

Darmawan Saputra said...

Terima kasih atas artikelnya.
o iya selama saya jelajah mencari ilmu dengan blogwalking, menurut saya anda memiliki kelebihan tersendiri dari situs-situs lain dan jujur potensi anda juga sangat bagus, banyak juga ilmu yang saya pelajari disini jika ada waktu saya akan berkunjung lagi.



#Semoga sehat selalu :D

Fatihah said...

nak koko krunch tu boleh? hihi

KorN said...

dove tu bukan sempoo ke? ade ke pegi di buat cekelat? hehehe

caliph shuriken said...

study utk subjek koko krunch kn, erkk...

Azee Hana said...

hai..awak di tag..hee..http://azievanilla91.blogspot.com/2012/06/1st-giveaway-by-jaakechik-corner.html

Noh Kodiang said...

no komen...sbb da ramai komen... :D

Muttallif said...

Hahaha...study tahap Gaban dah nie. Tapi betul, U never feel it till it happen to You. Dont let it happen

aisya said...

yg penting makanan wajib ada.. kan? haha

afzalsukasuki said...

tu mesti penat kemain nyusun ngan siap koko krunch n cekelat.ntah sape punya dia rembat kahkahkah

khairul said...

sorry lama x singgah

aswadz said...

aku rasa x abes study, koko krunch tu abes dlu aku rasa.

uncle said...

uncle ada kesan coklat dove kat gambar tu..mmg feveret uncle hihihi

Ain Najwa said...

nak teddy bear ngn koko crunch tu...hehehe...... :D

Eein Azryn said...

Teddy bear tu pandai menulis ke? Hehe.

♥ sitifarhana ♥ said...

sy dulu kalau study mst peluk teddy bearrr.hikkk

fadh leyanie said...

study sambil mkn koko krunch dijamin ilmu masuk bertubi2..keh3 :P

ஜ miss klanika ஜ said...

spe sbnrnye yg melantak koko krunch tue. keh3

Atiqah Wadiah said...

nk dove tu blh?hek3 :P

Mishter Izwän said...

msti penggemar cokelat ni .

Aien Alien said...

bila study selalu rasa lapar kan..heee.. kunyah2 la apa yg ada..

|shuhadaothman|TM said...

tak lengkap study tanpa coklat di sisi. hehe

Uchi kay-f @hmad said...

koko crunh tu pasti sdp mamam dgn susu.......

tirahzairi said...

hahhaa....tirah bnyk mkn...bukan stdy yg bnyk..huhu