Iklan Free/Tukar Link...PM tirah

I'm Back



Salam

Yes...I'm back!!!
Rindu tirah tak?
Wahhh...seronoknya semua rindu...hehe...
Actually, banyak benda nak story setelah hampir 2minggu berehat.
InsyaAllah tirah update one by one.
kalau update semua story kang juling mata nak baca banyak2...haha.
Tirah jugak dah approve komen komen korunk yang beratus tue.
agak juling mata tirah baca satu2...thanks yer.
InsyaAllah, dalam masa terdekat nie tirah akan komen2 blog anda pulak...tunggu yer. 
Esok tirah nak kena pergi majlis pertunangan kawan tirah kat Perak sambil jenjalan...ngeh ngeh...
laptop majok dengan tirah, hari ni baru ok. Dapat la update entry nie. 
Just nak bagitaw korunk tirah kembali...hehehe. 
Apa2 pon, paling lewat, hari Isnin , 17 sept nie tirah akan blogging...oyeayhhhh.

Buat mereka yang jenguk blog tirah tanpa jemu, 

I LOVE YOU padat2 :)

PS: Doakan tirah dan rakan2 selamat sampai dan selamat pulang ke tempat yg dituju...aminnn.
Kat atas tue header sementara...buruk!!!

Sekian, TirahZairi
15 sept 2012

46 pesanan dari secret admire:

✿Lady Ainaa✿ said...

welcome back dear!!! miss u a lot! perak kat mne??? huhuhu..esok pun sedare ena bertunang gak kt perak.. mai la jln2 kt umah ena.. ahakx, muka xmalu..XD

Nur Atiqah Mohd Zaki said...

eyqa sekarang kat tanjung malim..
jom singgah!

caliph shuriken said...

wahh, hepi jalan2 tirah ^^

JungRara said...

I love you padat2 tu memang statement plg best...hihi

trah zain said...

lama tak dgr citer tirah ni..haha
selamat berblog tirah (^__^)

Eein Azryn said...

Welcome back. :D Semoga perjalanan awak berjalan dengan lancar.

aisya said...

selamat kembali! hehe

tirah, jgn terkejut kalau kasut kt header tu hilang.. bgtau awal2 ni, nk culik.. haha

Khairul Nizam said...

jgn lupa terus update hehe

miz ruha said...

yeah,tirah dah kembali.. ^_^

aswadz said...

welcome back. perak kat bhgn mana?

emy zulaiha said...

hai tirah! ehh tak buruk lah~ haha dah mcm retis fofular gittuew! :p

Melayu Bijak said...

awwwww welcome back tirahh

-meeSUPERGIRL- said...

wc back ! hehe . amin .. semoga semuany berjln dgn lancar ..

khairul said...

selamat berjln2 Tirah

Everything's Everythings said...

InshaAllah.. semoga selamat sampai dan selamat pulang ^^

jaakechik said...

take ur time dear....hehe... btw, header baru ehh? comey! jaa suka tagline...bukan.retis.fofular tuuu..hehehee

sharul izam said...

Welcome back...perak kat area mner tue?

boni kacak said...

rindu..................sama tirah.. :P

Cikgu Ma said...

amboi dtg2 wajah baru blog dia...welcome back tirah =)

syiela said...

cantik header tu.. nampak sangat lama tak ke sini :)

love u padat2 gak :)

KorN said...

wwah ade kasut kaat header.. cinderela sangat

Zul De Alexis said...

syg jgn tinggalkan abg yew..hikhik...sweet,,eh? :p

Hanif Idrus said...

ilove u ketat-ketat...hehehhehe

Fiza Suhaimi said...

welcome back sis ^__^v

Mk Syahir said...

ilebiututriforfai :p

kaishin said...

kito pun cuti lama, ni baru nak mula semula..hehe

Zierwa Zainal said...

welkam back tirah.. mesti la rindu.. hihi

Nurul ain said...

welcome back dear... ehhh, comelll je headernya :)

Kesuma Angsana said...

moga dipermudahkan semua urusan yer dear

zila manaf said...

syg......cepat balik...angkat jemurannnn ehh

Ain Najwa said...

welcome back dear....! :)

♥ sitifarhana ♥ said...

welcme back tirahhh...nati boleh update manyak2..nak baca..hehehe

Detective Fiqa said...

wahh df baru je balik perak heheeh :D

M Fizan said...

new visitor in the house. selamat kembali. tak sabar tunggu cerita-cerita sepanjang kehilangan :D

Mishter Izwän said...

welcome back cik tirah. ptut la senyap je kat fb. kikiki

Nurrul said...

semoga selamat sampai ke dentinasi..
eh22... ingatkan Kak Tirah yg tunang tadi :"P

Detective Fiqa said...

wahhh. patut lama tak nampak :P hehehehe

selamat pulang~~

cinta siswi said...

yeaaah.. slmt kembali.. hewhew

MaYa MustWany said...

rindu nya lepak kat sini gak..
mas ni pun curi blogwalking time mc..hihi

Aida Omar said...

miss u too tirah sayam.. aida pun dah kembali jugak nie. hehehe.. amin! moga selamat perjalanannya.

9n0L4 said...

lame tak bw ke blog ni. ;)

Khairul Zamri said...

knape le gmbar header cam gitu.... scary lak tgok :p

tirahzairi said...

khairul: wa dlm proses nk tkr ler....xde idea lg nih..weksss :p