Iklan Free/Tukar Link...PM tirah

Wajib baca: Berehat seketika



Assalamualaikum

Maaf....tirah dah mula busy...mungkin blog ini akan terabai buat seketika. Banyak komen yang belom tirah approve. Kena baca satu2 baru boleh approve kan...so take time jugak lah. InsyaAllah, tirah akan come back bila ada masa terluang...

Mengenai chatbox...tirah betul2 tak sempat nak balas jejak korunk yang dah tinggal jejak tue...pape hal, korunk drop komen kat sini lah...senang sikit...kalau kat cbox takut ada masalah.



Oleh itu, tirah nak minta maaf banyak2 kat semua...sebagai tanda maaf, tirah ada something untuk semua...tunggu taw!

PS: Jenguk2 lah blog tirah nie, takot ada penyamun...hehe...miss u all very tight2...

Mula berehat 5-9-2012
Come back ???
Sekian, TirahZairi

52 pesanan dari secret admire:

Phat said...

have a kit kat ya

Nor Zilla Sensei said...

ok...balik cepat2.. will miss u

fadh leyanie said...

selamat beristirehat tirah..rindu la nanti.:P

afiah_yaa said...

aii,salam kenal..kita folow molow erk...

afiah_yaa said...

kenal dari jaakecik...:)

Aida Omar said...

huwaaaaaa!!!! tirah ku!!! :P

Mk Syahir said...

wahh..tak sabarnyee nak tunggu kangkong masak kurma..ehh? :p

aisya said...

jangan menghilang lame2 tau.. huhu

jaakechik said...

gi bercuti ke tirah? kalo betul bercuti jgn lupa ole2 utk jaa tau...ekekekkeee

✿Lady Ainaa✿ said...

take ur time syg... im always terjah ur bloggy yg best ni... awwww... semoga Allah permudahkan urusan kehidupan sis key

piraaa said...

menyampah aa dengan kak tirah. erk?

Fiza Suhaimi said...

take care tirah.. fiza akan tolong jenguk blog tirah ;)

boni kacak said...

hurm.. jangan berehat lama2 tau

Tinta Lana said...

Salam.

Alah..baru nak berjimba2 ngan trah,hehehe.

Ok2..trah berehatlah dulu ea..tarik nafas..settle2kan yg penting dulu..

Ingat2lah jugak kami semua yg selalu kat sini ^_^

caliph shuriken said...

aisey, dh start berehat rupanya.. take care, tirah ^^

khairul said...

Tirah nk p mana ni ?

♥ Nana BamBam ♥ said...

tirah mana ade salah ape2 pon...

semoga berblogging kembali nanti..miss u too :)

Deqla manjew said...

Dear..sori x smpt topup semlm...takpe tggu je yer...janji ditepati..jgn riso...hihi..selmt beristirehat.... ;-)

Ain Dzaya said...

ayat macam pergi tamo balik balik je ..sedih T_T

ct cheery said...

jangan lupa bawak balik mekdi..ngeh..ngeh!

rafflesia said...

melawat sini semula. follow tirah juga :) selamat hari raya :)

Hanif Idrus said...

Dah jenguk blog anda..tak ada penyamun..heheheh

sharul izam said...

smbung degree ehh...oke smoga berjaya tirah =)

combi said...

okeyh.no worries :))

Edy Fee said...

yeah sebab tu edy tak pkai chatbox..sebab banyak poblem..esp masalah block line

outbound Malang said...

salam sukses gan, bagi2 motivasi .,
jujur dalam segala hal tidak akan mengubah duniamu menjadi buruk ,.
ditunggu kunjungan baliknya gan .,.

aswadz said...

rehat la byk2 ye. bg cergas sket berblogging lps nih.

Shawn Razaleigh said...

kesiannya tirah. kah3.


meh dtg rumah aku raya

wahida idris said...

jangan stop blogging tauuu.

Cikgu Ma said...

p mana plak cik adik ni../.hehe

Everything's Everythings said...

Setakat ni xde penyamun lgi alhamdulillah ;D

jaakechik said...

tirah masih berehat lagi ko? hehe. duk mano loni, kelate ko? kalu di kelate nk ajok jupo sabtu ni, buleh?

widiea azira said...

busy la sgt kan. .haha bakal menteri ke ape tyra ni??

Maria Menado~ said...

penyamun? sapelah nak samun blog tirah ni.. hehe.. samun entry boley la.. :)

Khairul Nizam said...

sentiasa jenguk sini hehe

LadyBird said...

selamat membusykan diri yer dik.. nanti kalau free like page akak ek : https://www.facebook.com/fathumohamadphotography

Ayie Abas said...

x per2...sesama blogger kita saling memahami...:)

miz ruha said...

waa.. ramai dah yang jadi penyamun ni,, ^_~

Edy Fee said...

untuk edy kew? nak nak/hehehehehe

ஜ miss klanika ஜ said...

semoga ketemu lagi di alam maya .

emy zulaiha said...

tirah! i'm coming back! phh misiu dear! cecepat pulang ya! ;p

Nizam Ijam said...

selamat beristerirehat :)

OnE_nIeZuKa said...

hai...

jemput ke my giveaway
http://oneniezuka.blogspot.com/2012/09/giveaway-saya-mau-novel-dari-onenie.html

Nur Atiqah Mohd Zaki said...

eyqa tunggu tirah berehat... :)

syada said...

Cik tirah ada something nak bagilah . Wah taksabar nak dapat . Hee

9n0L4 said...

nak bagi apeeee. hehe. nak jugak .:)

tirahzairi said...

tengs semua yg concern...hihi