Iklan Free/Tukar Link...PM tirah

Contest: Blog Saya Biasa Biasa Je Tapi Cool!



Assalamualaikum...kum ape? kumpulan....lan ape? lantak kau lah peah! hehehe...

Wahai orang-orang kampung...
Cik si pipi Merah telah membuat satu contest aidilfitri.
Jadi, disuruhnya letak satu link entry tirah yang terbaik.
Eh, mane boleh...entry tirah semua terbaik...ok...perasan.
Dengan juling mata sebab xtaw nak letak link entry mana satu, 
jadi, tirah pilih entry yang kat bawah nie.

jeng jeng jeng

Tapi entry nie pon mendapat sambutan hangat jugak...hehehe

Disebabkan tirah ditag oleh jaakecik,
jadi tirah nak ajak,

BoniKacak
 (ps: awk join la plisssh...sambil wat muka control comey)

Hadiah lumayan.
Tak caye?
Kalau tak caye, tengok la sendiri.
Tekan banner bawah nie.


Contest ni berakhir tepat 11.59pm pada 28/9/2012 (cepat la join!!!).
Semua dijemput join contest nie...xsusah pon..menang kalah belakang kira.
Betul tak Cik Si Pipi Merah ??? Hope awk suka tirah join...(bodek...agaggaga)
Terima kasih sebab jadi follower tirah yang ke 1234...tirah suka nombor nie cantik kan!

Sekian, TirahZairi

10 pesanan dari secret admire:

caliph shuriken said...

wahh, join jgak.. gud luck, tirah ^^

boni kacak said...

hahahaha. tanjat boboi kena tag.. hehehehe. nanti saya join ye.. :P

aisya said...

gudluck ye.. hehe

Nurrul said...

Selamat bersegmen kak ! semoga menang dgn jayanya ! ! ! ^^

لين Si Pipi Merah said...

thanks dear! sebab join..gud luck tau.. :D

Khairul Zamri said...

selamat berjaya tuk segmen ini pulak ye

tirahzairi said...

thanks semua yg wish...hihi

Mia Liana said...

datang dari segmen yang sama...

http://www.mialiana.com/2012/09/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html