Iklan Free/Tukar Link...PM tirah

kenapa PENGEMIS???

AKAUN BANK PENGEMIS BERTARIKH : 26/2/2012

Salam...entry kali nie agak straight..xde yg lesbian atau gay...

kenapa PENGEMIS???


Setelah menjadi blogger nie, ramai jugak yg tnya saya kenapa blog saya pengemis. Ada jugak yg datang mengemis kt blog nie. Ada jugak yg menderma. Terima kasih kpd anda semua. Dalam hati saya pernah terdetik nak tukar nama blog. Tapi tak pasti lagi nama ape. Idea masih lagi malu2 nak keluar. Sebenarnya pengemis adalah nama blog saya yg ke2...jom usha biodata blog saya.

suatu masa dahulu...

NAMA BLOG : BENCINTA
TAHUN LAHIR : 2010
SEBAB BUAT BLOG : STRESSED & MINAT
ENTRY 1st : dah delete sbb nonsense...hahaha...
ENTRY 2nd : KLIK SINI (jgn klik!!! malu la...)
NUKILAN ASLI : klik sini & klik sini  (cerita nie agak cedey...kalo xnk nges xyah baca)

masa kini....

NAMA BLOG : PENGEMIS
TAHUN TUKAR : 2011
SEBAB TUKAR : mula bangun dari zaman kejatuhan...inginkan kemajuan.
HARAPAN : blog nie terus membangun

mungkinkah TAHUN 2012 nama blog nie akan ditukar?

wait and see...

Berdasarkan komen dibawah...terdetik hati saya utk tukar nama blog...
jgn kecikkan mata...klik je gmbr tue...

terima kasih cik pengomen

PS : Ape pendapat anda? patotkah saya tukar nama blog? sebab apa? sila nyatakan jika ada suggestion utk  nama blog...terima kasih 

42 pesanan dari secret admire:

Saddila said...

kohkoh tukar2. tukar kepada. err alohh kak. letak nama akak je la sonang.

xila riston said...

betol kata adila...nama sndri jela...atau org kaya ke...satu doa kannn hehe

Encik Fikhri said...

aah.pakai nama lg ok.tukar nama blog spoof something pon ok gak.baru kelakar..

mac said...

erm, pengemis...
for me better tuka ke nama yg lain..sbb pengemis ni spt yg kita taw mmg xelok and kalau boleh elak kita elak jd mengemis..better la tuka bg jangka masa pjg..blog ni ad potential and for long term u sholud think another name. byk lagi nama yg gila2 yg kita boleh guna kan? ^___^

Nana Leina said...

heheh... betul tu silalh tukar nama ..

Cik tikah said...

tapi mcm x jawan je soalan . tpi kenapa pengemis? nak tahu! hehehe

Mishter Izwän said...

yeahh. mmg ptot anda tukar nme blog nie. . btul kate org yg komen tuh

suzie rahman said...

btul juga kata farz zull. hihi tukar nama sendiri je.

AzwanRamli said...

hahahaha......aku dah 5 kali tukar name blog...

1.Keyboard as a pena

2.Ghostface area

3.AzwanRamli area

4.Propaganga azwan ramli.

5.Monolog IbnuRamli (latest,insyaAllah tak tukar dah..haha)

Anonymous said...

letak je nama 'budak food'~~

kim heeruul said...

tukar lorh.. tak sesuai dgn owner & blog..=)

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

hehehe menarik ni nak tgk kalau dia tukar or not namanya..hehe

O CIKTEDDY said...

er,ok gak tukar..hehe

caliph shuriken said...

better tukar yg lebih sesuai ^^

emy zulaiha said...

oke jgk kalau tukar name. :) comel je pakai name sendiri...tirah @tirahmaganda :) hee

cinta siswi said...

tukar2.. hehe..

#kata2 itu doa tau.. :)

MatahatyCikMentega said...

tukar je Cik Kaya Raya...:)

Ungu Violet said...

kira dasat la pengemis pun ada blog...heheee

Koding said...

Bila dah agak2 berharta esok...
Tukar nama blog jadi Tira si dermawan...

anis madu said...

aku tak kesah la nama blog kau apa pun. tapi sebenarnya dalam kepala aku ni senang gak nak teringat2 nama blog ni. hehe :D

mimi mimo mimo said...

hai cikmanis..
ni pendapat jek tau~ rasanya tak salah tukar nama blog lain~ sebab perkataan 'pengemis' tu tak mustahil akan jadi sebati dalam diri kamu sbb ari2 tgk perkataan yg sama.tkut-tkut nnti termakbul pulak kan..
*ttba mood psikologi mai*

sayang kamu~ :)))

ZORA said...

bia kan aje..tapi kalo nak tukar pon boleh gak..:P

acheeqa farhana said...

nama pengemis tu mmg la unik..tp, ok jugak kalau nak tuka..:)

ShahzCudin said...

ok kot tukar..pengemis ni mcm kesian sgt bunyi die..haha..

zureen said...

jangan lah letak pengemis.. hhihi

NIZAM said...

kalo rase takbest, tukarla. takpe, sbb name blog je. kalo url lain la cite kan.

:))

jaha said...

letak nama nih....eksplentres

naiemah_ramli said...

letak je nama tirah ha..hihihi..kan sedap :)..lalala

sabry oppa said...

singgah sini....

nice :) like ")

http://shaberry92.blogspot.com/2012/02/apa-persamaan-mereka-berdua-sheila.html ( jom singgah n komen )

amboi ~~ tahu2 jer sabry oppa masuk majalah ! hahahaha... pic dengan kawan2 form 6 ....

~ariFFin~ said...

ha..mmg patut tukar nama blog..sebab setiap kata-kata itu adalah doa utk kita..so tukar kepada kaya

Phat said...

better tuka ke nama sendiri je..senang ;-)

cik Kartun said...

dulu Ck nye name lain.. lupe dah apo dio..hahaha
nak tukar ape yew??? 'Tirah Zairi'
namo ang kn tu?? boley jep :D

AienAiril said...

Geng nak kaya!!

huhu btw jemput lawat disini dan dapatkan barangan muslimah dan koleksi buku2 menarik dr ustaz riduan serta hadiah istimewa. semoga mendapat manfaatnya~ :)
http://e-storebasyirah.blogspot.com/

zeez said...

erm...agree.kata-kata kan lama2 jadi doan.cik P sila la tukar nama yg lebih ohsem.tukar!tukar!(sambil pegang banner mogok)hehehe

Yana Libra said...

guna nama sebenar je senanG~~ :)

aswadz said...

tukar jd pengebom la. ko kan sker bom blog org. hahaha...

khalila ishak said...

hehee... tu la pelik juga knapa nama blog pengemis. mungkin boleh cari nama yg lebih baik atau nama2 comel lain. :)

~SaL IjOu~ said...

ini cuma pendapat kite ye..bila kita 1st time dengar nama ni..otomatik kita terfikir sesuatu yg x elok..jd, kite rasa better tukar~ =) no offence,k~ ^^

SHAHIDA SHIDA said...

tuka la Pengemis tu jadi Kaya...:)

Juliet_iRa~" said...

stuju gak,,,tukar y lebih ok..:)

cik Rajin ke..heee

Nabiel said...

wahhh..bleh bt msuk dlm segmen nie nti!hehehe

TiraPengemis said...

tengs semua yg mengomen...bukan romen...opssss....saya bawah umo...hakhakhak =)