Iklan Free/Tukar Link...PM tirah

"1st Giveaway by jaakechik corner "

Salam...

Dah baca tajuk kan? aihhh, pelik jer kalau baca entry dulu baru baca tajuk...ape korang ingat teka tajuk ke?muehehe. Tanpa membuang masa...moh ler kita join bersama...Tirah nak ajak skali ROSNAH MAT ARIS join sementara masih ada waktu. Blogger lain nak join meh ler...awat malu? xkena bukak pape pong...hekhekhek.


atau 

click banner bawah nie




PS untuk jaa : Ini adalah first giveaway yg tirah join selama lebih kurang 2taun tirah jadi blogger.
(Busy...xsempat join yg lain2...maap maap maap)

PS : tengs kepada mereka yg pernah tag tirah...lub lub muah muah kat korang.

.......................................................................................................................

TEMPAT MENARIK DI NEGERI TIRAH

Pasar Besar Siti Khadijah
sangat meriah dengan pelbagai jualan

Tumpat
Banyak patung besar...tengok je boleh la...(nak beli beras pon boleh)
kebanyakan barang dari thailand

Rantau Panjang
Tempat shopping...mohon bawak duit berguni2

Lain-lain :

- Gua Musang
- Jeram
- Pantai cahaya bulan/cinta berahi...opsss
...etc

Sekian, TirahZairi

35 pesanan dari secret admire:

putryteya said...

haha . teya dah join lama dah .. hihik

btw good luck , dear tirah zain

Cik tikah said...

dah lama x pergi klntn. all the best tirah! :D

anif abdullah| AA said...

menarik ni..
gud luck :)

jaakechik said...

tengkiu tirah1 1st time join? terharu jer jaa rasa..hikhik.... nanti jaa update list di senarai peserta yer

piko pink said...

nok g pantai cinta berahi..haha

sedutzone said...

tirah lupa lagi satu... lagi satu yg menarik kat tempat tirah ialah gewe-gewe sana come-come blaka... ahakz... heheheheh...

sedutzone said...

teringin nak gi pantai cinta ***tuuutt*** ni... hehehehhehe

Cik Rongoks said...

eh, kita sama. hahaha

Edy Fee said...

wah dah buat contest jugak...edy support bila ade masa free nnt

❤myeramineko❤ said...

wahhh . thankyou tirah tag mimi :) haha . nanti mimi joing jugok :P

saya afi said...

pasar siti khadijahhhh! wah. dah lama xpegi. :D

LOLA said...

teringin g pasar nie la..

O CIKTEDDY said...

wah..hadiah die! meoww meoww.haha
all the best ^^

shedameor said...

kelantan dekat mana ?

Arpiiz said...

gudluck lah ye...hehehe

khairul said...

teringin nk p Klantan

adan said...

hari tu g kelantan..satu pengalaman berada di negeri yg dikenali sebagai serambi mekah.. btw gud luck..

Arham Md Ali said...

Haha baru pergi pasar Siti Khatijah tu, cara etak tapi xde, last2 makan sup perut. ^__^

Nurulee said...

Rasa dah fall in love dgn bear pink tu. hmm =)

http://thenurulee.blogspot.com/2012/07/three-things-in-one-e.html

onie said...

gud luck tirah dan salam ramadhan :)

Juliet_iRa~" said...

good luck tirah :)

hadiah not bad gak tu..heee

zulhilmi tempoyak said...

nk join.. tp x penah sempat..huhuhu

Edy Fee said...

dtg cari update baru lg.ehhehe

sedutzone said...

heheheh... awk tanye saya suka nyanyi ek??suka kot/?/ tapi suara sumbang ahakz.... naper tanye??

♥ sitifarhana ♥ said...

kelantan byk brg murahhh...kwn2 byk ckp..tapi tak pnh pegi lagi tw..hukhuk

Mishter Izwän said...

smart view dari atas. nmpak mcm besar je pasar tuh

tirahzairi said...

tirah yg asal klntn pon xsempat jalan2...hehehe

❤myeramineko❤ said...

hihi . goodluck to tirah also ! kalau mimi pegi sane boleh roger2 kan ? :DD

Nurakmaniza said...

dari segmen yg sma...done follow u...do follow me back :)

http://anereodacandid.blogspot.com/2012/07/1st-giveaway-by-jaakechik-corner.html

jaakechik said...

esok 31/7/12 pemenang akan diumumkan. sila alert ya!