Iklan Free/Tukar Link...PM tirah

wa kena babe!

Dipublish pada 20/7/2012

salam...

Entry kali ni takde intro...so, kita lurus ke titik (mohon translate sendiri).

Alkisah, tirah dan rakan2 memulakan pengambaran pengembaraan dalam 
bahasa tamilnya ialah picnic area tasik seksyen 2 shah alam...memang the best lah.

Jom layan gmbr...

sebelum makan2

semua propa...buat2 sembang

payung2 duit


Nampak tak...semua dah terliur...hahhaaa (buat sendiri)


Alkisah lagi, tirah dapat rasa tak sedap hati (naluri keibuan).
Tirah tengok sorang member tirah gelisah, buat2 nak amik barang la.

Hati kecil tirah berbicara :
"Aku rasa aku nak kena prank sat agi...aku kena ready"

Perghhh...depan mata, tirah nmpak member td genggam sumtin...apakah? 
opkos tepung...diorng mmg suka main tepung...erkkk
Tiba2 diorang nak amik gmbr sama2...tirah posing dalam keadaan tak tenang.
terketaq lutut sbb ready nak lari...hahaha
Tiba2 tirah bersuara kat sorang member yg tengah setting camera.

Ayat nak cover dan nak selamatkan diri:
"weyhh, ko nak duk mana?"

Dia menjawab...
"Aku nak duk sebelah ko"

Hati kecil tirah berbicara lagi:
"fuhhh, selamat aku...pasni bleh lari cepat2...mesti tepung tak kena aku"

Lepas 10saat camera snap pix kami, prank bermula...
"aku dah kenyit2 mata kat member aku...tp die xperasan...amik ko...
mandi tepung lah kita...dabel prank weyhhh".

(nasib bek sikit je tepung kena aku tp, prank tetap prank...mcm zombi dah)

korunk layan lah gmbar nie...

sesi berebut tepung...dah mcm running man

haha vs kwangsoo vs joongkook

kami mangsa keadaan (dabel prank with minah nie)

kami dah penat gadoh...muka penat

sebelum wa terkena babe!!!

Lepas prank tamat, kami main bowling plak...
Tak puas main...2 game je...korunk tgk lah score nie...malas nak cerita panjang.

lagi satu set xsempat nak snap...

...sekiang...

Ps: tengs geng...lob uolz muah muah...jumpa next sem plak yer.

__tirahzairi__

33 pesanan dari secret admire:

teha said...

dh lme kite xmain tepung2 nie.. ahhaha !

Cik tikah said...

bestnya g picninc :) selamat berpuasa tirah :D

Drakula Comel said...

sbb ni rpenye ngedate kite kensel..just joking..ahaha

shedameor said...

hehe. birthday wajib main tepung hokey :)

KorN said...

haha.. anda jadik bahan...

cynta ieda said...

http://hunyieda.blogspot.com/2012/06/1st-giveaway-by-fatin-fatini.html mae join sini dear..banyak hadiah menarikk

nadia said...

aktiviti yg best adalah aktiviti makan2..hehe

jaakechik said...

main ngn tepung ni jaa paling x suka. tapi bab kenakan kan org ngn tepung jaa suka..hehhee.. btw, nmapak cam sedap jer spegetti tu...review ler resepi...

Boni Kacak said...

hahahahhaa.. nasib baik saya tak pergi.. kalau tak, dengan saya2 kena prank..hahahaha

khairul said...

happy nya depa ..apa pon salam Ramadhan dr abg yer

huda jamil said...

paling best bile dgn kengkawan bile prgai serupa mcm ni la. syok oh!

i wish i can go to my student life :')

Muttallif said...

Tasik 2 tu bukit cherakah eh?

✿Lady Ainaa✿ said...

seronoknya!!!!! sedap betul tengok spagetti tu, dah la tengah pose.. hewhewhew.... btw, enjoy! best baik baling2 tempung.. hehehe

Nurulee said...

Seronoknya main tepung2 ni =D kalau dpt tempek kat muka org, pehhh.

http://thenurulee.blogspot.com/2012/07/time-off-for-le-stomach.html

Edy Fee said...

singgah seblm berbuka
selamat menyambut bulan ramdhan yer....hehe ikhlas daripada edyferdaus

Lazaac said...

haha.. comel jer main tepung... :p

L said...

baik buat kuih bujuang. hahaha

jom baca sat..=)
http://lolz-l.blogspot.com/2012/07/panjatkan-kesyukuran.html

widiea azira said...

haha best tol prank member. . haha

SHAHIDA SHIDA said...

hahaha dah lama tak main baling-baling tepung ni...........

caliph shuriken said...

nsib baik kena tepung saja.. klau kena telur skali, abis laa comot, erkk...

Cintaku Tihani said...

haha. memang rapat a kengkorang ni

piko pink said...

tepung 2 kalau banuh ngn telur lagi best...hahaha

Ameerul Ashraf said...

HAHA! pernah terkena jugak..
seksa nak bersihkan diri lepas tuh.. da macam cekodok pon ade.. haha

Aida Omar said...

hahaha..gifboom!! makan tepung la tirah. :P

xila riston said...

meriah uolssss jgn lupa pose penuhhh hikhik

Qa said...

wahh bestnye..da lama qa tak lepak dgn kawan2 mcmni.. :')

btw, blog 1 n 2 qa da delete,huhu sedih jugak sebenanye tapi apakan daya TERPAKSA. btw happy ramadan tirah ^^

kaishin said...

resepi baru eh..tirah celup tepung hehehe

putryteya said...

waaa .. seronoknye kena tepung ! hahaha . teyapun teringin nak kena gak . *tetibe

tirahzairi said...

sape nk kne jgk, meh sini meh...hahaha

aswadz said...

x best la maen elak2. harus kena tepat kat muka...

tirahzairi said...

muka pon kena debu aswadz oiii...dh mcm bedak...10inci..hehehe

nja jannah said...

alamak.bru bce entry ni..malu la awk ltk score yg full time ke longkang je hari tu..hahha..:p

tirahzairi said...

xpela jan...teror jgk last2 kan,..hihi