Iklan Free/Tukar Link...PM tirah

Handbag Online...JOM!!!



Assalamualaikum

Kali ni tirah nak promote satu online store yang jual handbag...blog nie baru je so, 
nak introduce kat uolsss lah...tapi uolsss ringan2 kan 
lah tangan untuk follow blog dan page store tue...eh lupa plak 
nak introduce kan nama store...hihi...

jeng jeng jeng

[smiling+orange.jpg]

Okay, now, meh sini cheq nak habaq kat uolss.
Apa yang best mengenai smiling orange online store nie?

yang bestnya.....

HARGA BERPATUTAN!!!
tak percaya?
terjah la...

KUALITI TERBAEK!!!
tak percaya?
terjah lagi...

PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA!!!
tak percaya?
try la beli...hihi

Terdapat pelbagai jenis bag yang dijual...salah satunya....yang ini

berkenan tgk (bodek tuan kedai kot2 dpt free...muehehhee)

So, sape2 yang berkenan boleh la jenguk sana...
BUkan si gadis je...Si jejaka tampan macho pon boleh usha 
kot2 nak beli untuk mak ke, awekssss ke, suprise 
kat sape2 ke kan...lgpon postage dia free...

Untuk keterangan lanjut dan sebarang pertanyaan, boleh lah 
terjah blog smiling orange dan contact owner ada kat blog tue.
Godek-godek lah yer.

Link blog smiling orange sentiasa ada kat ruangan iklan
 blog tirah so, lain kali boleh la singgah n cuci2 mata. 
Alang2 cuci mata, beli je terus...hihi.

Follow blog dan like page di...


Have a nice trip dear blogger!!!
tirahZairi


25 pesanan dari secret admire:

Sufinah Yussof (SY) said...

cantik beg tu. simple but nice. dengan kadar yang laju, trus g search kat page die. hehe~

Zierwa Zainal said...

uish.. comelnye.. hik2..
zz tunggu tirah blnja la.. :)

aisya said...

godaan.. cobaan.. hahaha!

Husna Hamizan said...

waaa thanks share^^ aha, saya dah follow awak. lets ziarah oh http://husnahamizan.blogspot.com/

nik ros said...

cantik beg nya.nnt nak beli beg blh singgah sana.
skarang tuk beg tak ada bajet lagi..hehe

puteri kasih said...

memang tertarik la ngan beg tu..nak gi godek sana dulu..hehe

MarnieyZ said...

cantiknnnyaaa, nak satu juga. heheh

Cik Yaya said...

salam cik tirah..
wahh pomot hbag plak dier..hehe
postage free tu yg nk dgr tu..
mura ke?jap..nk g terjah...heeee =D

ANNA MARIANA said...

salam cik tirah..
wah, kena terjah ni...
kalo murah2 boleh beli..

P.A. said...

cumelll...pink color...tgk lak pic handbag akak dlm link ni... http://serojatiara8412.blogspot.com/2012/11/handbag-pink-cik-pa.html

afzalsukasuki said...

aik lelaki yang jual. keeee... tuuttt* hahaha :D

boleh la nak usha2, kot2 cik bini berminat kan? :D

boni kacak said...

ala.. nak jugak lah..hehehe

Diari Si Froggie said...

aida skodeng je blog tu terus terpikat beg yang kaler peach ada reben tu.. auwww.. murah pun murah. Try nanti beli sebijik tengok. lalala.

♥ Nana BamBam ♥ said...

lawanya beg...kalau nana nie ade rezeki lebih, kompom beli dahh :P

Cik Kartun ( CK ) said...

adoi2.. rambang mata @_@
tngok poket alahai -_-

hana hadi said...

tirah.... hadiah kan untuk hana ek

KorN said...

xminat ler nak beli handbag. xkan korn nak pkai handbag. hehe.. dah seakin meriah blog ni yer.. kalerful sgt

Si Matatajam said...

Skang gak akak terjah

9n0L4 said...

boleh tahan cntik beg tu. hehe.

Juliet_iRa~" said...

comel..blanja la akk :p

syiela said...

ada masa nk pi terjah :)

tirahzairi said...

jemputlah ke sana yer