Iklan Free/Tukar Link...PM tirah

Iklan FREE



Assalamualaikum...

Kali nie entry lurus bendul...tak merapu...serius tak merapu...hihi. 

Iklan FREE????

Haaaa....tak payah buat muka tercenggang (betul ke eja ni???) Seperti yang uolls lihat guna 2biji bola mata uolss, kat header blog tirah ada ruangan Iklan FREE...tapi untuk bulan mac-april sahaja...after that month kasi chance orang lain lak (ada ke orang nak letak???) hikhikhik....lagipon blog tirah terabai agak lama...jadi traffic tak seberapa up....InsyaAllah, now dah boleh update tapi bukan every day macam dolu-dolu...al-maklum lah bukan 24/7 ngadap lappy.



Kalau ada lah kan...kalau...tirah cakap kalau...kalau ada sape2 nak booking letak iklan untuk bulan berikutnya, boleh lah tinggal pesanan kat ruangan komen entry tirah...kalau pesan kt ruangan komen entry orang lain achaner nak tahu..lalalla...C-box buat masa nie hold kejap...hihihihi. Kalau nak letak lebih sebulan, boleh je tapi...ehem2...ehem2..(buat2 batuk)...kekekeke.

Rasanya tak da apa2 nak gitaw dah...cuma special thanks to kak shida sebab tolong tirah untuk adakan ruangan ini...love u lah kak shida. Jom kita terjah
  DUNIA SEBENAR SHIDA.

Wassalam,
TirahZairi

16 pesanan dari secret admire:

SHAHIRAsulaiman said...

nak letak! hehe. kena bagi details kat sini ke?

MarnieyZ said...

saya nak. boleh ke. hehehe ;3

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

alamak, ena tak de bannerlah.. kne buat banner ni... hehehehe

onie said...

kita nak beriklan free diblog awak boleh?hik

aisya said...

iklan free? wah.. hehe

boni kacak said...

nak letak nak letak..hehehe :)

hana hadi said...

nak nak.. ikut turn :P

Dang Kahla said...

wewit! iklan free wuut2..haha

Hazmin Hamudin said...

Menarik ni. Siapa2 yang berminat jangan lepaskan peluang. Nak letak iklan takda lak banner nak bg. Nak buat pun tak pandai. Hehe

fatin amalina husna said...

acece..dah ada ruangan iklan..
semakin maju..
keep it up dear..=)

Botak said...

iklan free? nak iklan kan ape pon tak tau., hahahaha..

Cik Yaya said...

wahhh yaya nakk?buleh kaa??tp xde banner la..xreti pon cane..heeee ;p

pha is said...

ni buat keje amal la ni kiranya.. hahaha

Kesuma Angsana said...

moga terus maju jaya ye