Iklan Free/Tukar Link...PM tirah

Musim mengawan



Assalamualaikum

Entry kali nie kita bincangkan mengenai !@#$%^&*($%^&*) .... eh, aku pon tak paham...musim mengawan sudah tiba yer kawan2....hihihi...mana tak nye....cuti skolah...so, jemputan perkahwinan pon banyak...termasuklah my family pon ada buat bekwoh (kenduri)...first time buat kenduri...so, tak pernah rasa kenduri besar...doakan kami yer kawan2...persiapan semua beres...alhamdulillah. Tinggal sikit2 je lagi mcm pasang khemah bla bla bla.....tirah menyibukkan diri sejak jadi pengganggur dan penternak lemak yg berjaya nie....tolong2 la ma n abah mana yg patut kan...hihi

Meh nak share sedikit sebanyak gambar yang di ambil semasa persiapan....








FYI....gambar nie semua semasa sebelom siap preparation...
yang dah siap akan di share untuk next entry...mohon sabar yer....hihi

Semoga majlis berjalan dengan lancar. Aminnn.
Jemput datang ke rumah yer...tirah sponsor dadih n chocolate.
Tirah buat sendiri taw! rugi tak rasa...hihi

Majlis : 23/3/2013
Tempat : Melor, Klate

TirahZairi

27 pesanan dari secret admire:

Aisya Az said...

hamboi.. jauhnye nun di klate. boleh post smpai umah tak cekelat2 tu .huhu^^

KorN said...

sila amik korn. korn naik bas. kat stesen bas pengkalan chepa

Lady said...

musim mengawan tajuk tuu.. hehehe, wah nanti nak pergilah, terengganu ke kelantan... hahahaha

combi said...

lawa lawa lawa :)

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

jap jap, akk dah nak kahwin ye?? ke kakak akk???? jauhnyaa klate, nak p tapi tapi huaaaaaaaaaaaa tengah exam

zulhilmi tempoyak said...

taim aku nnt tlg sponsor jugak bleh x... heheh

ANNA MARIANA said...

amboi, lawa nya... suka sangat anna tgokk...

Diari Si Froggie said...

kalaulah melor kelate tu dekat sebelah rumah je.. dah lama aida sampai. kakaka.. nie sape nak kawen nie? jangan kata tirah yang nak kawen.. merajuk nie. haha.. Amin moga2 semuanya berjalan dengan lancar.

Shakira Pathi said...

Tirah yang naik kenduri ke ni? whooaaa :D

Smiling Orange Store said...

Selamat mendapat abang ipar....

Si Matatajam said...

Alahai jauh la pulak nak pi...akak doakan segalanya dipermudahkan..aaaminn.

zainatul abu bakar said...

Tirah..sape kawen??hihi. Nway nak bgtau, Zai tag Tirah untuk satu GA ni. Boleh tengok kat sini tau
http://perempuankampungmoden.blogspot.com/2013/03/ga-malaysias-next-top-lucky-blogger.html

hana hadi said...

mengawan? hehe nampak dah warna tema di situ :)

dina kasyah said...

hahaa tirah..tajuk kemain! kihkih..

cmne majlis?ok?

aisya said...

tajuk tak boleh blah eh.. hahaha!

aswadz said...

aisey, rugi x bukak blog tirah awal2. aku pun ada kat melor gak ni. balik kg belah bini... sape nak kawen ni? tirah ke? hehehe...

P.A. said...

ewah2x...tajuk die...hehe betul2x...skrg byk tul knduri...

Juliet_iRa~" said...

jauh benor la tirah hee tq la sbb jemput heee :)

wahh siapa y kawin tu..mcm bukan tirah kn hihi blaja pandai2 dl :P

syiela said...

jauhny.... moga majlis berjalan lancar nanti

MaYa MustWany said...

sila sponser kami jugak disini..hihi..pandai la wat semua tuh

fadh leyanie said...

seronok tgk persiapan, meriah..:D

Cik Yaya said...

salam =)
eh yaya bru bce entri ni..da lepas da...huuu..
spe yg kawen tu cik tirah...haaaaaa.. ^_^

Kesuma Angsana said...

kalau KA balik kg hubby selalu juga gi melor ni hehehe

tirahzairi said...

thanks to all commenter..eh betul ke nie? hihi