Iklan Free/Tukar Link...PM tirah

Tips untuk muslimah : Miss Elegant



Assalamualaikum

Adakah anda semua ingin kelihatan lebih anggun dan sopan bergaya?

Miss Elegant telah menyediakan pelbagai jenis koleksi yang menawan dan mampu menarik perhatian anda.

Koleksi yang disediakan mampu memberikan gabungan pakaian dan accessories menjadikan kita lebih yakin (cewahhh, gaya mcm wartawan fesyen...weksss).


"Miss Elegant specializes in selling clothing and accessories 

that are chic, simple, elegant, adorable and affordable"


Ikuti tips berikut :


1.

PEPLUM TRIBAL

Material:Wool (xtebal n x panas just nice)


2.

PENNY MAXI DRESS

Long sleeve chiffon dress with lining (tak jarang)

3.

SHAWL AULIA

Shawl labuh dan trendy yang sesuai untuk semua muslimah


Selain itu, Miss Elegant ada menyediakan Palazo Pants sesuai bagi 
muslimah (tak ketat macam jeans).

Apa yang menarik ialah:
- pelbagai warna
- selesa
- Sesuai untuk muslimah
dan yang paling penting....

FREE POSTAGE!!!

wowww.....Grab sekarang!!!

Huwarghhh....kan comey...sejuk perut ibu mengandung tengok.
Mak mentua pon suka.
suami @ bopren @  dato' pon terpikat!!! hihi

Apa lagi??? Jom la ke page Miss Elegant.
Back link ada di merata2 tue, click lah!!!

Ingin tahu lebih lanjut atau sebarang pertanyaan boleh la terjah Miss Elegant
Selamat shopping!

MISS ELEGANT

PS: Link page Miss Elegant akan terus melekat di blog Tirah. Jadi, 
kalau korang nak shopping click kat bloglist tirah taw! cayunk korunk...muahhh2.

Wassalam.
Tirah.

21 pesanan dari secret admire:

baby comel said...

Hai Tirah.. Lawa, tp kita xreti pakai hehe

Minah Sempot said...

Mcm wa kenal jek miss elegant 2..miss ke?haha

krole said...

menarik!...terbaik dari ladang!

Phat said...

jadi tokey plak si tirah ni..peplum warna soft pink ada x?

Katak Comel said...

kalau tunjuk kt miera ni,haruslah kopak dwet akim..
ahaha

Kesuma Angsana said...

singgah ptg bila sakit berkurang.. tg jenguk KA ye

Shakira Pathi said...

serious postage free? :D

NinaAz said...

Salam kenal dari ninaaa ♥♥♥

Sarip Kumbang said...

titew pun nk pakai jugaklah...

Cik Yaya said...

salam..
wahh cik tirah jd dealer ke ape ni..huu..tp mmg shanteq ^_^

Nurrul said...

Comelnya... sangat cantik !! :D

hana hadi said...

tirah ni comel la..
hadiahkan kat hana peplum boleh..:)

zulhilmi tempoyak said...

nnt soh bini eden tgok2 kan na.. :D

kyo_9 said...

menarik betul corak tudung tu..

Cik Kartun ( CK ) said...

nak tgok tirah pakai! hehehe

syiela said...

lawa la nk jengah sana sat

♥ sitifarhana ♥ said...

fulamakkk. cntik2 nyaaa. tgu gaji. hihihi

tirahzairi said...

jemput lah semua ke sana yer...