Iklan Free/Tukar Link...PM tirah

1st Giveaway by Chirp-chirp!



Assalamualaikum

Sebelum tue tirah nak minta maaf dekat mereka yg ajak tirah join GA/SEGMEN/CONTEST dan tak sempat nak join. Tirah masih belum sihat sepenuhnya...Jadi, dah terlepas tarikh semua dah tutup. So, sebelum terlambat, tirah join mana yang sempat dan mana yang belum tutup untuk support sesama blogger. Jom tengok!!!

Tarikh tutup: 12/12/12


Comel kan banner dia! click la kalo nk join!!!

saya dah follow lama dah blog chirp-chirp...bukti kt bwh.


saya dah like fan page dia. Tengok bwh.


Sekarang nak menjawab yang mana pilihan tirah...

Jawapan: Mana-mana pon boleh sebab semua cute.
Tapi kalau boleh, tirah prefer yang warna HIJAU. 
Sebab, gabungan warna menarik dan lebih menonjol. 
Lagi satu sebab buah hati tirah punyer IPAD (lah sangat) warna hijau jugak.
muehehehheehhee : P


Mereka yang ditag:

anda yang lain juga dijemput join.

PS: Harap2 penyertaan diterima yer chirp-chirp. hihihi. Thanks sbb jemput tirah join!

TirahZairi

15 pesanan dari secret admire:

miz ruha said...

gud luck tirah... ^_^

boni kacak said...

good luck tau tirah..hehehehe

Aida Omar said...

Good luck tirah.. tak silap aida ada org tag aida join GA nie.. nak join lah untung2 dapat froggie tu.. kekeke

aswadz said...

tarikh last sama ngan tarikh conference aku. keh3...

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

gud luck

akak dh dpt hadiah dr tirah utk GA tirah hr tu..tengs tau

khairul hassan said...

nak satu kt anak abg leh ? hhe

Syaifuddin Alias said...

good luck awak tau ..saya sokong awak

Cik Yaya said...

selamat ber-GA n gud luck cik tirah..
yaya pon nak join..tp tunggu ada masa nak wat nti..hehe ;p (sibuk je kan)

sha (chirp chirp) said...

all the best tirah! tqvm sudi join GA ni! keep on supporting! hee :D sorry lambat update, busy teramat sangat. Huhu. insyaALLAH pemenang akn diumumkan hari ini! check namelist peserta okay, takot ada yang tertinggal (http://ice-chirp-chirp.blogspot.com/2012/11/nama-peserta-lucky-number-ga.html). tq very much again! korang memang best! hee ^_^

tirahzairi said...

thnx semua yg wish :)