Iklan Free/Tukar Link...PM tirah

wordless wednesday #23




PS : please tlg bawak i....nk benda alah nie....

TirahZairi

43 pesanan dari secret admire:

baby comel said...

I nak ikut jugak =) hehe,

boni kacak said...

jom jom.. i akan bawak u.ahahaha :P

Cik Yaya said...

wahh mam piza ke cik tirah..nyum3 ^,^

KorN said...

nak komen ape ye ni

ANNA MARIANA said...

wah, sedapnya tengok cup cake ni... =)

Phat said...

nk ikut jugak nk ikut jugak

kitatauke said...

dah lame tak melahap pizza....haaiss...lapo...

✿A I N A A✿ said...

woottt tgok Life Of PI tuuu... makan piza dlm wayang ke sis??? ahakx... bkn nk ajak ena...

Syaifuddin Alias said...

errr.....bukan favvy sy..hihihi

Lady said...

wah, sedapnya, terliur. haish

Jue Jaynee said...

bestnya ada pizzzzaaa .. minta bah

Zul Aeriazz said...

huaaaaaaaa...bawak zul juga..hee~

shasha yacob said...

nak ikot. cupcake chese ka nih, yummy

Si Matatajam said...

Jom pi sama2..akak nk ikut gak..hi hi

miza yusof said...

nak ikut jugak :) hehe
erm, dah lama tak makan pizza. mogok dengan staff pizza hut sebab haritu nak makan pizza chezy7 yang baru tu sekali staff cakap bahan tak cukup la apela. grrrr ~~~

Ayie Abas said...

masuk panggung dpt free cupcake ke tirah? jommmm...

iPhone 5 said...

Salam kenal , kalau cupcake pasti bikin lapar kalau kita tengok apalagi pakai chesee hmmm yummy

Sue said...

hai cik mek molek......
kita pun nk red velvet jgk.buat sdiri lah jwbnyee

krole said...

wuahhhh nak sikit~~~ohye wak...nak mnta izin ni...le krole letak link wak kat bloglist blog krole?

Aida Omar said...

Tirah tengok citer ape tu? first time tengok cup cake tu.. tak pernah lagi tengok.. hehe

LaLa mhdnor said...

red velvet, omnomnom sedapnya

cinta siswi said...

jom.. siswi bawak.. tirah belanja.. hehe

Atira Ameer said...

meleleh sudahh.. best lah dpat cupcake free , flavou boleh pilih sukahati lagi tu.

MaYa MustWany said...

dah lama gak tak p tgk wyg.

♥ sitifarhana ♥ said...

jangan lupa bawak sy sekali. eh tetibe. haha

zulhilmi tempoyak said...

ala... xyah la tayang tiket wyg yg kta tgok bedua tu.. ;p

caliph shuriken said...

singgah awal pagi dh nampak mamam, hukk...

jaakechik said...

ayat ler si buah hati tu, konfem dia belikan....kihkihkih....

tirahzairi said...

hahaha...lawak la komen2 korng nie...