Iklan Free/Tukar Link...PM tirah

1ST MEGA-GIVEAWAY BY GIRL ON THE SLOPE



Assalamualaikum...

Berdasarkan tajuk diatas, Tirah join GA lagiii...(xde keje lain). Disebabkan draft dah tonggang langgang, tirah hold dulu dan join GA ini. At least, terupdate jugak blog saya nie kan. Walaupun busy dengan final year project dan seminar, tirah curi tulang la sikit2...blogwalking mana yg sempat dan komen mana2 blog yg sempat jejak...okay...Jom selesaikan syarat2 penyertaan dulu...moh moh moh...


Syarat 1, tirah dah follow dan like fanpage tuan blog.


Syarat 2, tajuk entry.

"1ST MEGA-GIVEAWAY BY GIRL ON THE SLOPE (setel)


Syarat 3, banner (sila click untuk ke entry GA).



Syarat 4, tag rakan.

Mangsa tag : Syaifuddin Alias - Piko - dan semua yang nak join.


Syarat 5, letak link entry dan Fb kt komen entry GA.

Hope tuan blog semak nnt yer.


*******************************************************

PS: Tirah tak mengharapkan apa2 pon dari sebarang GA/Contest yg tirah join. 
Kalau ada rezeki, adalah. Cuma nak help blogger lain secara tidak langsung traffic blog dia up!!!
So, bermesra lah sesama blogger...discard any 'Proud' feeling and jaga tutur bicara.
Sentiasa rendah diri dan....selanjutnya akan dijelaskan dalam next entry...tungggguuuu...


Yang tengah panas,
TirahZairi

27 pesanan dari secret admire:

kaishin said...

semoga berjaya tirah ;)

Syaifuddin Alias said...

semoga berjaya..kalau ada masa nanti saya join ..saya busy ..banyak keje sekarang ni

miz ruha said...

gud luck tirah...
busy2 pun sempat juga tirah join... ^_^

Si Matatajam said...

I wish u luck Tirah..

boni kacak said...

GOOD LUCK TIRAH!!!! hehehehe

sharul izam said...

haiiii boleh join x?

zulhilmi tempoyak said...

good luck tirah..

nk join. tp mcm xde ms je nk karang. hehehe

cinta siswi said...

all the best dear! :)

afzalsukasuki said...

rajin tol ko nak menang adiah ea?

kalau dapat kete harap leh kongsi dua :D

Cik Yaya said...

gud luck cik tirah ^_^

nunnaly said...

salam dear, sorry sbb i terlambat updet list peserta. thanks taw sbb join. gudluck k.

jom bw belog rakan2 peserta :)
http://belognanabyte.blogspot.com/p/senarai-nama-peserta-1st-mega-giveaway.html

Nur Amiera said...

singgah sini :D
jom join segmen nie. Syarat mudah, hadiah menarik !!

http://cerita-aremira.blogspot.com/2012/12/quick-giveaway-by-sukka-izzah-ismail.html

http://cerita-aremira.blogspot.com/2012/12/iras-speechless-giveaway.html

jemput singgah dan tinggalkan 'lovely note' di entry nie :)

http://cerita-aremira.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

Syah said...

jom join GA yang gempak ni!
Hadiah dia memang dasyat! >,<

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2012/12/giveaway-gempak-cuti-sekolah.html

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2012/12/kawaii-giveaway-by-mimie-isha.html

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2012/12/giveaway-oh-my-birthday-by-fatin-nazurah.html

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2012/12/mega-giveaway-by-miss-as.html