Iklan Free/Tukar Link...PM tirah

Contest : Saya sayang kamu, sahabatku !



Assalamualaikum

Nama saya tirah. Disaat anda semua sedang membaca entry saya, awak semua dah tahu ini merupakan contest. Jadi, seperti tajuk di atas, tirah nak share mengenai seorang sahabat tirah bernama NABILAH. Kami dah kenal dan berkawan hampir 6 tahun....lamanyaaaa. Jadi, masa mula-mula tengok dia, terdetik di hati tirah...

"Matured nyaaa lah budak nie...macam mak orang. Dah la tinggi. 
Cantik. Aku jugak lah macam kanak-kanak ribena....erkkkk"

Lama-lama, bila dah berkawan...haishhh, gila-gila jugak budak nih. Dah tak nampak macam mak. Macam i jugak. Dia berasal dari ganu kiter. So, kami kecek rojak (klate+ganu). Kenapa tirah sayang NABILAH?


Sebab dia...

1. Mesin fotostat
Kalau dalam kelas slalu dapat highest mark. 
Dia boleh ingat sebijik2 macam dalam notes...perghhhh. Percayalah!!!

2. Dia takut nak lintas jalan
Muehehehhee...yang nie mmg tak leh blah. So, bila kami nak lintas jalan, 
sama2 lah pegang tangan. Auwwww, sweet taw.

3. Dia ada tanduk kat kepala
Percayalah!!!
Dia memang power kalo rancang strategi nak prank orang. 
Tirah dah kena okay..dua kali...fine!!! so...nantikan serangan balas...hahaha.


Inilah gambar kami (tirah.bilah)


BIRTHDAY beliau ialah pada 24 Disember.

Disebabkan contest nie tamat pada 23 disember, jam 11.59pm
Jadi, tirah berharap sangat terpilih sebagai pemenang.
Boleh kasi surprise kat beliau...kalau takde rezeki, its okay!
Harap2 tuan punyer contest pilih kami!!!...bodek lagi.

******************************************************

Bagi mereka yang nak join, sila click pada banner di bawah dan ikutlah syarat2 
yang telah dinyatakan oleh pemilik contest. 



PS: terima kasih pemilik contest sebab jemput tirah join.

TirahZairi

32 pesanan dari secret admire:

Afiq deLover said...

post pukul 4 pagi -.-..

Ayie Abas said...

kawan tirah tu macam nama anak sedara ayie....muka pun nak dekat sama...

baby comel said...

Send regards dekat sahabatmu itu tirah :)

Bluewendy said...

good luck dear.. due2 cumey..aaummmm!! :P

Hazirah_Hazril said...

Hye . Dah dpt dah hadiah post from tirah :)
-Perak-

shedameor said...

Susah nak berkawan lama macam ni. mesti kawan baik sangat ni kann. Semoga persahabatan kekal selamanya :)

aiNa yaZiD said...

6 tahun ye kawan.. lama jugak tu. =) smga ikatan persahabatan kekal hngga ke akhir hayat. =)

puh puh! ada rezeki insyaAllah menang cik tirah.. =) all the best.

Cik Yaya said...

ehh mmg bodek ni.haha
apepun gud luck cik tirah..^,^

piko ija said...

saya sayang awak..haha

Syaifuddin Alias said...

goodluck yee..saya support ..hehe.. bila nak jadi gepren saya ni ? kah3

donnyien dot com said...

good luck untuk contest ini..

haz said...

goodluck yup =)

jaakechik said...

selamat bercontest tirah! gud luck yaa... comey rakan tirah tuu hee..
p/s : jaa bz sugguh loni...hrrmmm...

MarliaMarble said...

Rajin bercontest tirah sekarang ni..! hehe.. mar pun sama lah. Ada sorang tu memang mcm mesin potostat. Jawapan keluar dari otak dia sejibik sejibun mcm dalam nota. Hebat betui hafal..=D

Si Matatajam said...

Good luck..teringat plak kat my BFF

syiela said...

comei kawan tirah.. gud luck ye

♥ sitifarhana ♥ said...

kawan sy ad sorg yg takot jugak lintas jalan..mmg comel sgt pulak rasanya org2 pnakut cmni..hehehe

Harimau Malaya said...

Besday 24 Dis, Tahun??

Shasha Yacob said...

gudluck juga yang tirah :D

AmIe said...

dri contest yg sama :)
http://aminahazam.blogspot.com/2012/11/contest-saya-sayang-kamu-sahabatku.html
jemput singgah..btw good luck ye ;)

budakkiut said...

emmmm..mmg u sgt2 mengenali shbt u nie..comel budaknyer~~good luck! ^_^

Miss EFEO said...

tq sebab join. good luck dear tirah. im from trgnu too. :D

Norazilah Abdullah said...



wah ! entry best sangat lah . suka3
dr segmen yg sama :)

kutahukuadamu99.blogspot.com/2012/11/contest-saya-sayang-kamu-sahabatku.html