Iklan Free/Tukar Link...PM tirah

Entry Mee Segera



Assalamualaikum...

GA dah habis...
Hadiah belum post sebab ada dalam 5orang kot yang
belum hantar address (xsure sebab tirah belom check).
Tirah akan hantar sekaligus....senang sikit.
So, tunggu lah yer kawan2...hekhekhek.
Nanti tirah update lagi.
Ke'busy'an melanda sekarang nie.
Nak bagitaw tue je.


Ps: Maaf sebab xleh nak balas jejak korunk.
Tak sempat nak komen2 entry korunk.

Doakan Tirah siapkan assignment tepat pada waktunya yer!
Terima kasih semua yang berkunjung, tinggal jejak and komen blog ini.

TirahZairi - 22/11/2012 (at library uitm)

19 pesanan dari secret admire:

wisata bakti alam said...




kunjungan gan,bagi - bagi motivasi
Hal mudah akan terasa sulit jika yg pertama dipikirkan adalah kata SULIT.Yakinlah bahwa kita memiliki kemampuan dan kekuatan.
ditunggu kunjungan baliknya yaa :)

Detective Fiqa said...

ganbatee siapkan tu hehehe :P

-meeSUPERGIRL- said...

xsabar nk dapat hadioh :D

Nur Aisyah Lee said...

baca title akak tetiba lapar mi sedap . kenapakah ~~ hehe

Zierwa Zainal said...

hehe.. tu lah.. zz ade lg 2 assignmnt nk kna submit,. :)

Aida Omar said...

Aida dah hantar ke tirah? ke belum lagi eh.. haha.. tak pe nanti aida msg tirah eh

✿A I N A A✿ said...

tahniah bg yg berjaya.. hehehe... and all the best buat assignment tu ye... weeee

cikji said...

asgment, caiyok caiyok

M Fizan said...

tirah mesti boleh buat esaimen on time!! chaiyok2. u can do!

miz ruha said...

moga siap assignment tu... :)

Juliet_iRa~" said...

heee dah siap blm assignment :p

ke ngah final exam dah?

good luck!

aisya said...

doakan sy utk siapkan assignment tepat pada waktunya jugak ye.. huhu

boni kacak said...

saya nak emel alamat saya boleh tak??hehehehe

widiea azira said...

esighment!!!!! tolong siapkan esighmet

pha is said...

buat yg mana penting dulu... assignment tu penting tu... hehe

Raudzah Zahari said...

Selamay menghabiskan assignment..

caliph shuriken said...

sama laa kita, bz jgak.. dh lama giler x update, huh...

tirahzairi said...

thanks sbb memahami...