Iklan Free/Tukar Link...PM tirah

First GA By TirahZairi : Senarai HADIAH+Perasmian Penutup



Assalamualaikum...

Straight to the point...Antara hadiah2 yang diberikan kepada 
pemenang First GA tirah adalah seperti berikut :-


Blog yang akan direview
bermula pada bila-bila masa. Nanti tirah inform yer.

***************************************************


Selain dari entry GA, hadiah juga diberikan berdasarkan :-

>>> Jantina
>>> Umur (setelah blog mereka digodek oleh tirah)
>>> Mengikut kesesuaian kecuali hadiah misteri...
muehehhee (gelak jahat).

***************************************************

Mohon kerjasama kepada semua banduan pemenang untuk 
memberikan keterangan seperti berikut :-


PENTING : Tinggalkan keterangan anda dekat komen entry ini.
(Maklumat anda tidak akan dipublish...jgn risau)


Warning: Hadiah biasa-biasa je...mohon terima dengan hati yg terbuka. 
Tak mampu nak kasi Iphone sorang satu...hehehe. 
Kalau ikutkan hati nak kasi hadiah kat semua 85 peserta tapi korang kena share lah...


TAHNIAH


 >>> SENARAI PEMENANG <<<

PS : Kepada semua pemenang...rajin2 lah BW ke blog peserta lain.


PS : Kepada yang tidak berjaya, InsyaAllah rezeki ada untuk next segmen. 
Jangan sedih, nanti tirah sedih jugak...sobsss...


********************************************************

Akhir kata, terima kasih diatas segala sokongan, dorongan dan 
kerjasama dari semua pihak. Tirah harap agar blogger sekalian semakin 
rapat dengan adanya segmen2 macam ni (macam penceramah bebas dah!!! ).

Dengan ini, saya, TirahZairi, menutup sesi GA yang pertama dengan,
lafaz...


PS : Nanti join lagi yer kalo ada rezeki.....InsyaAllah.

********************************************************

Others:

Kenangan First GA By TirahZairi


&

credit to ALL

TirahZairi
18 | 11 | 2012

30 pesanan dari secret admire:

munirah :) said...

nk kasi maklumat tu kat mana ? FB ?

Cik P.A. said...

TQ so much Tirah.....a'ah nk bg info diri kat mana ek???

Cik Yaya said...

thniah la..
selesai suda tirah pune 1st GA kan..lepas ni leh wat lgi.. ^_^

Edy Fee said...

teahniah kejayaan buat give away...thumbs up

Hazirah_Hazril said...
This comment has been removed by the author.
aiN NaJwa said...

Tumpang gembira untuk pemenang ! ^^

jaakechik said...

jaa terpilih utk direview! tengkiu tirah! jaa xperlu utk hantar details kan? kan?

KorN said...

tahniah yg menang. buat mase ni, simpan dlu adiah korn ok. sebab nanti akan di bgtau kendian segala detail.

wisata bakti alam said...

kunjungan gan,bagi - bagi motivasi
Hal mudah akan terasa sulit jika yg pertama dipikirkan adalah kata SULIT.Yakinlah bahwa kita memiliki kemampuan dan kekuatan.
ditunggu kunjungan baliknya yaa :)

wisata bakti alam said...

kunjungan gan,bagi - bagi motivasi
Hal mudah akan terasa sulit jika yg pertama dipikirkan adalah kata SULIT.Yakinlah bahwa kita memiliki kemampuan dan kekuatan.
ditunggu kunjungan baliknya yaa :)

syiela said...

dah umum pemenang.. nk ke sana jap :)

boni kacak said...

gegurl punya aksesori?? bulu mata palsu ada tak??hehehe

Detective Fiqa said...

untunglahh dah tutup ==" hahahaha

Nur Atiqah Mohd Zaki said...

congrat pada yang menang..:)

cweet pinky said...

tahniah sebab berjaya buat GA dengan jayanya :D

Bee Haa said...

bieha under blog yang diketengahkan.. x perlu details kan??

Ayie Abas said...

klu kasi maklumat diri secara terus kat fb boleh ker tirah?

Intan Norhaida said...

tshnish..dsh closing dah GA ye...n dapat smbutan yg best!!! len kali wat lg...nnti akak join...InsyaAllah...

TiranaAduka said...

salam
Tunggu segmen yg akan dtg la.jgn lupa inform tirana aduka tau.

miz ruha said...

hadiah menarik... tahniah pada yang menang... =)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

tahniah kirah buat GA dgn jayanya :-)

Aida Omar said...

Alhamdulillah.. berjaya juga GA tirah kali nie kan.. thankz tirah aida pun terpilih sama :) rezeki.. moga tirah bertambah maju dalam bidang ne..

aswadz said...

sila jgn publish maklumat aku. nnt rumah kena serbu ngan peminat. miahahaa...

Hanih Borhan said...

tak menang...takapa,nak join lagi insyaAllah next time...

ada next time kan? ;)

tirahzairi said...

Alhamdulillah...semua berjalan lancar...huhu

Khairul Bariah Salleh said...

tahniah kpd semua pemenang & tahniah kpd tirah krn berjaya menganjurkn GA yg hebat..walaupun xde rezeki akak utk menang, klu tirah wt GA lg, inform akak ye..insyaAllah akak join..:-)