Iklan Free/Tukar Link...PM tirah

posto!!! posto!!!



Assalamualaikum...

Wahhh...lama tirah tak BW...maaf!! busy dengan final projek.
Just nak update, hadiah GA dah dipost!!!


In conclusion, semua hadiah akan terbang ke :-

Kelantan (2) - Kedah (4) - Perlis (1) - Terengganu (1) - Johor (4) - Kuala Lumpur (5) - Selangor (5) - Sarawak (1) - Negeri 9 (1) - Perak (2) - P.Pinang (2)


Berikut ialah mereka yg belum kasi alamat...so, flight delay lah yer...


Blog yg akan direview...InsyaAllah dalam 2, 3 hari lagi.


Mohon mesej tirah bila hadiah dah sampai...risau kot2 abam posmen amik...muehehehe.
Bagi yg duk area selangor dan keyel...mungkin cepat lah hadiah sampai.
Sebab tirah kat s.alam nie jer...nak lepak mamam eskim jom!!!
korunk blanjer tirah!!! hahahaha...

Tirahzairi

42 pesanan dari secret admire:

Ayie Abas said...

awesome laa tirah..

banyak nyerr hadiah yg tirah perlu usaha kan...nk review blog lagi...

apapun ramai kawan2 yg syg pd tirah.. :)

zaxx said...

ehem.wa punya mcm xder jerk.hikhikhik
wa dr vietnam..:P

shu said...

weeeeee..suka! maceh Tirah :)

KorN said...

wah.. jangan lupakan daku untuk makan aiskim bersama.. mih mih mih

miz ruha said...

oh!sy tiada dalam senarai...
mesti masing2 berdebar tunggu posmen.. ^_^

normi nieza said...

tirah nak hadiah jgk..haha

shedameor said...

untuk sheda ada tak ? muehehe

puteri kasih said...

tak lama lagi abg posto akan sampai rumah la..hehe

Miza Yusof said...

selamat terbang ke destinasi yang dituju wahai posto-posto :)

aswadz said...

oooo... flight delay. anta guna jet peribadi ek. hehehe...

Hanis Syazana said...

wahhh.. banyaknyee :) hii

aiN NaJwa said...

aiN teruja..dengan tirah ! =) banyak nyer adiah..hehe..(",)..

Shiyda Aqma said...

setia menunggu abg posmen ! haha :P

Cik Wieda said...

wahh , banyaknya hadiah tirah nak bagi , blog review lagii . masih tirah , sayang tirah sangat :)

Shakira Pathi said...

tak sabar nak tunggu hadiah sampai rumahh :D

syiela said...

wah mesti ramai yg rengah merindu abam posmen

Bee Haa said...

abam posmen lau nak kena join GA tirah la baru ley dapat adiah..haha

Intan Norhaida said...

bestnye...lucky for those yg dapat kan?????

cweet pinky said...

woho ! ceria , tahniah pada yang menang :P

Aida Omar said...

ala..ala.. nape tak by hand je :P pi amek balik hadiah tu.. hiks. teruja gila nie nak tengok hadiah apa yang tirah bagi.. lalalala~

-meeSUPERGIRL- said...

tak sabar neh! hehehehe

jaakechik said...

salam tirah....lupa nak reply mesej td, sbb hset jaa tadak bateeri lorh... jaa bru sedar ptg td...huhu...

p/s: jaa hantar guna pos daftar. sbb risau takut2 x sampai. rege dia murah sikit dari pos laju, tp terjamin sbb ada kod tracking.

caliph shuriken said...

wahh, salah satu hadiah tu on da way ke utara, hikk...

boni kacak said...

nak alamat saya tak?hehehehe :P

aisya said...

baik cik tirah.. hehe

✿A I N A A✿ said...

wahh, sampai ke sarawak tu... hasil usaha tirah selama buat giveaway.. hehehehe.... Tahniah bg para pemenang!

hnahdy said...

sabah serawak je xda..

Cikgu Ma said...

best la dorang yg menang...akak x dapat join hari tu sebab sebuk study for interview...

♥ Nana BamBam ♥ said...

Nana dah dapat, thanks ye..wangi sungguh keychain dan tea tuh..harumm.. :)

Cik P.A. said...

akak rasa bertuah sbb salah sorang pemenangnye....walaupun dpt saguhati....tp ckp2 bermakna....BTW TQ again Tirah....:)

L said...

bila nk review blog L? hehe. melawak je k.. hadiah utk L?

Jom singgah baca sekejap =)
http://lolz-l.blogspot.com/2012/11/7x-umur-dunia.html

vendettatraveller said...

sy dah dapat dah hadiah yg dipos tuu :D btw thanks a lot !

мιƨƨ-αωɛƨσмɛ said...

kak Tirah, thanx! hadiah da smpai! :D Terima kasih! ^___^

♥ sitifarhana ♥ said...

wahhh..banyaknyeee..untg la sapa2 yang dapat tu..untg2 *tenyeh2 mata* huu :D

Sitidotshahira said...

hadiahnya dah sampai . thanks tirah :) sayang kamu ^^

Hanis Syazana said...

hadiah dah sampai pagi tadi.. Thanks a lot dear :D