Iklan Free/Tukar Link...PM tirah

First GA by TirahZairi : LAST CALL



Assalamualaikum

Finally, "Tamat sudah sudah tamat...Tamat sampai di sini saja"...eh, mcm lagu la pulak. Okay....straight to the point, First GA tirah dah berakhir pada 10/11/12. Tetapi, berita baik untuk anda yang tidak sempat nak join ialah.......

Tirah masih menerima penyertaan mereka yang nak join. 

Tetapi, mengikut syarat iaitu link perlulah dihantar sebelum keputusan diumumkan.

Bila keputusan akan diumumkan?

Bila KL bersalji lah!!! eh...silap...bila tirah selesai buat penilaian.

Tarikh : 18/11/12
(Jika tiada halangan...akan diawalkan keputusan bg pemenang)

Nantikan!!!


So, pada mereka yang berniat nak join,
tirah seru anda semua hantar link sebelum tarikh di atas.


>>> senarai peserta <<<

P.E.A.C.E

TirahZairi

38 pesanan dari secret admire:

♥ Nana BamBam ♥ said...

oh...lame lagi yea..huhuhu


xpe..sabar..sabar kan separuh dr imannnnnn :)

Joe_Hans said...

Retiss sgt.... Haha

Si Matatajam said...

Sapa la yg bertuah tu nnt

aswadz said...

kalo tggu KL bersalji, ntah sampai bila ntah.

aswadz said...

kalo tggu KL bersalji, ntah sampai bila ntah.

aisya said...

agak2 ape la hadiahnye tu ye.. hmmm..

=)

cweet pinky said...

wah , dah habes :D tahniah berjaya buat GA :D

KorN said...

ala.. kna tunggu lagi lah nampak nya...

teratai said...

La ada GA ke, tak tahu pun!

pazil said...

cepat lah sikit tirah ui..gua tak sabar nak kayuh beskal fixie hadiah dari lu ni ;)

Cik Yaya said...

wahhhh best ni..mknenyer yaya bukn org las yg join kan kan kan..hehe ;p

QA's ~ mamapapa said...

dear tirah,sgt suka quote ni :) btul tu,yg penting jgn jd fake,ehheheh!!
p/s * ada dua, tp yg main is theqas.blogspot.com :)

JaSSNaNi said...

tak sabar nak tunggu pengumuman.. :D

N.Aima K said...

alahai...nda sempat nak join... all the best semua!!

Kesuma Angsana said...

aduhai busy lah sgt skang ni nak join hehehe

aiNa yaZiD said...

gudluck kpd yg join~! ;) :)

Syaifuddin Alias said...

ni mengamuk ke apa ni ? haha

Mia Liana said...

wahhh nak tahu juga ni..

syiela said...

x sabar nak tengok sapa yg menang :)

Ayie Abas said...

x berapa lama lagi..tirah..

x sabar nk tau keputusan sapa yg terpilih :)

puteri kasih said...

tak sabar dah ni tirah..hehe

Bee Haa said...

baru nak jadi peserta terakhir (penutup) GA.. tapi ade last call plak..haha.. cepat2,, sape lambat kena tinggal bas... fuuh,, pic tirah Bukan.Retis.Fofular ade disana sini la u...

boni kacak said...

entah bila lah saya akan anjurkan GA ni... teringin jugak sebenarnya...

Aida Omar said...

jeng2 sape yang akan terpilih oleh tirah.. hehe. baik sungguh tuan blog ha dipanjangkan tarikh GA.. :) good luck untuk semua peserta..

dya bunga said...

tak sempat nak join..huhuhu

syada said...

Dah dateline . kalau tak boleh join

shedameor said...

wahhh, GA ni dapat sambutan hangat. tahniah kak :)

sharul izam said...

boleh join x? hai lama x jumpa =)

aiN NaJwa said...

Xsabar nak tunggu sape pemenang nya...=)

Penyuluh Perikanan said...

Wah mantap juga informasinya sobat
Terima kasih sudah berbagi info
saya menyukai post ini sahabat
Terima kash sudah berbagi
semoga sukses selalu

Edy Fee said...

edy mintak maaf sangat2..sebab tak sempat nak join..skrg ni tgah serabut sal keje...kalau rumah ade wifi ok gak.ni pon on9 kat cc..huhuhyu
hurmm pape pon...selamat berjaya dalm GA ni.;...edy support dr jauh.ehhehehe all the best

jaakechik said...

guano lama menyepi tirah? busy ke? ke x sihat nih?