Iklan Free/Tukar Link...PM tirah

3 Blogger Cun...siapakah???



Assalamualaikum...

Fuyooo...tengok tajuk tue...ngeri kan kan kan? hahaha...okay, al-kisah...tanggal 2 Nov 2012, tirah telah berjumpa dengan 3 Blogger kat KBMall...kelantan. Dating yang ala2 santai tapi sempoi...Mula-mula, tirah dapat pesanan dari Jaa-kechik katanya nak berdetim kt KBMall. Tirah mmg xjanji sebab takut ada kerja lain (retisss kan...weksss). Setelah berbincang2 dengan boss kat rumah, akhirnya, dapat jugak pergi. Tetapi, malangnya....tirah ada kerja pagi tue. Dah janji dengan jaa-kechik nak jmpa pkul 10. Disebabkan kerja tersebut, lambat lah tirah gerak ke KBMall...sampai sana pon dah lambat. Kecian depa yang menunggu tirah dalam kelaparan...Eh, eh, eh...sape yang menunggu? jom jom jom kita berkenalan dengan mereka...

Jaa-Kechik (Click utk ke blog beliau)

Orangnya mmg kecik, peramah. Jaa datang dengan bodyguard die yg sgt nakal. Geram nak cubit2---
Kalau jaa takde, mmg senyap lah...jaa yg banyak memeriahkan majlis...ewahhh...hehe. Jaa, nanti kito jupo lagi!!!

Adik tirah ckp "kak jaa comey"...suka lahtue...hihi

Finally dpt jgk dukung fikri nih...encem!

Thanks jaa utk hadiah nie :)

MeeSupergirl(Click utk ke blog beliau)

Budak nie rupa2nya muda dari tirah okay!!! Meesupergirl nie plak pandai melawak orangnya...patutla blog dia best...kalo xcye pi la terjah. Opkos la dia makan mee mase makan haritue...hehehe. Mee, nanti kita jupo main boling pulok dehs.

Gigih die ngasuh fikri hok buahhss tue..hihi

Hijau Itu Duniaku(Click utk ke blog beliau)

Si putih nie, tirah baru jer kenal...ingatkan dia org kelantan tapi kedah. Yo yo o je kecek klate dengan dia...hehehe...Baru jumpa skali, dia dah nak balik kedah...sobsss...naseb bek dapat jgk jmpa kan...hope dpt jumpa lagi lepas nie yer...godek2 blog dia, ternampak gambar die dengan kawan dia...eh, rupa2nya, kawan tirah jugak...keciknya dunia kan...btw, nice to know u hana.

Hana, mata awk cantik!

Okay, last skali....bodyguard tirah yang tirah angkut skali...depa tlg amik gmbr n teman tirah...hihi...mekacih yer deq...labiu lahhh!


Pesanan buat Jaa, Mee dan Hana :

Tirah mintak maaf sebab buat kamoo semua tunggu lama.
Pasni kita main boling plak dehs.
Miss uols...muahhhh3...ewahhh.
Jaga diri!


Tirah paling suka gambar nie!!!

Baca lah jugak entry mereka pasal perjumpaan kami...click link bawah nie.

From Jaa-Kechik ---> http://jaakechik-e-niaga.blogspot.com/2012/11/hang-out-with-gegirl.html
From Mee-supergirl ---> http://supergirlshortstory.blogspot.com/2012/11/seronok-dating-dengan-retisssss.html
From Hana ---> belom ada...hewhewhew..tunggu...sila ke blog dia...click sini

TirahZairi

37 pesanan dari secret admire:

Nor Zilla Sensei said...

sempat jugak berdatim2 walaupun sibuk macam retis ea..hahaha

hnahdy said...

sukanya... entry dalam proses.hahaha gambar hana ngan kawan? kawan mana tu..

aisya said...

bestnye boleh jumpe kawan2 blogger ni.. =)

fatin amalina husna said...

wahh..syoknyaa berdatting..hehe..

sekali-sekala jumpa member lama hilang jugak rasa rindu nih..=)

jaakechik said...

dipuji comel? halamak...! x mandi doh la seminggu...kikiki....

p/s : nak main boeling? bleh2xx...hihi...

Azee Hana said...

semua cun cun habis...=)

Wadi AR said...

tirah nak keluar dengan budak comeng comeng jeww

teratai said...

Dari alam maya to realiti...teringin juga jumpa ...boleh?

BeLLa said...

wahhhh bestnye jumpa blogger2 kat kelantan huhu ^^

Joe_Hans said...

comel2 semuanya..haha

-meeSUPERGIRL- said...

xdangggg nok posing maut dgn tirah .. huhuk . tggu tirah balek taon dpn lah pulokk kito datinggg ;) ...

nik ros said...

seronoknya dapat jumpa yea
semua blogger2 kelate la ni :)

Ayie Abas said...

selalu jugak ayie singgah blog mereka tu :)

baby comel said...

comel, cantik2 semuanya. jeles tau tengok =) mesti best kan

kura said...

gua rasa mee mesti mengamuk punya. penat dia censored kan muka dia dlm gambar last sekali tu dlm blog dia, akhirnya terbongkar jua di blog ni. wahahaha :P

♥ Nana BamBam ♥ said...

bestnye berdagtim di sana..awat jauh bebveno datim nye? huhuh

hnahdy said...

jom baca entry hana pulak

caliph shuriken said...

wahh, geng retis datim2.. semua blog diorg pnah sy singgah ^^

Edy Fee said...

ahhaha sakan berposing ya

Syaifuddin Alias said...

amboi ..comelnya saya kan ..hahahaha

syiela said...

bestnya dapat jumpa rakan blogger

chot ok..! said...

wahhh,sume gojes2..

jom terjah kalau sudi :
http://chot91.blogspot.com/2012/11/kenduri-kahwin-with-my-future.html

Aida Omar said...

oh itu mee rupanya.. oo tu jaa rupanya oh itu hana baru tahu ha.. bestnye pi detim sesama.. jeles!! :P

zulhilmi tempoyak said...

fine...!!! knp aku xdak..

hahhahaha

N.Aima K said...

bodyguard aka photog hi hi hi..bestlah jumpa geng blogger kan? iloike!!

KorN said...

sama tinggi je semua kan?

Shasha Yacob said...

firstime singgah sini, terjumpa dario blog mee. sekarang terbongkar sudah rupa si misteri mee. hihi

9n0L4 said...

amboihhhhh. skali jumpe 3 org ehhh. pandai betul setting tu. :)

Nisa Greennnpanda said...

sronoknye dpt kuar jmpe blogger ye.. ^_^

Miza Yusof said...

bestnya sesekali hang out sesama blogger :) bagus jugak dunia blog sebab boleh dapat ramai kawan dan bertukar cerita. ada rezeki boleh jumpa in real life :)

♥ sitifarhana ♥ said...

wahhh...seronokny korg sume dapat hangout ramai2..hee

tirahzairi said...

thanks 4 all da comments =)

ANNA MARIANA said...

bestnya... harap2 anna pon boleh jmpa ngan tirah gak ek nanti... =)