Iklan Free/Tukar Link...PM tirah

Cakap-cakap mengenai First GA.



Assalamualaikum...

Masih lagi dalam mood GA. 
Sekejap je masa berlalu. 
Dah hampir seminggu kan. 
Walaupun First GA hanya seminggu namun, sambutan menggalakkan.
Lebih 70 blogger yg join...(click untuk lihat senarai terkini)
Tirah ada bagitaw kat entry GA bahawasanya GA akan dilanjutkan jika mendapat sambutan.

APA PENDAPAT ANDA?

Nak lanjutkan tarikh?
atau
Nak tahu pemenang cepat2?

Kalau tirah, tirah rasa macam nak evaluate pemenang cepat2 je...hehehe...

apa kata cicak?
cer bagi pendapat sikit!!!

Flying Kiss untuk anda yg support First GA tirah

...TirahZairi...

28 pesanan dari secret admire:

Mk Syahir said...

wahh..tahniah tahniah..nak flying kick jugakk..ehh? :p

wa rasa elok jugak kalau lu umumkan wa sebagai pemenang :p

baby comel said...

terpulang kat tirah.. kita okey je =) hehe,

♥ Nana BamBam ♥ said...

Nak tahu pemenang cepat2!!! kalau boleh NOW!! hahaha

shedameor said...

bagi jela tahu. tak sabar. haha. *padahal tak join pon :) ampunnnn

aisya said...

tak kisah lah, buat la yg mana tirah suke.. hehe

Joe_Hans said...

Nak jadi pemenang.... Tu jer... Hahaha.... Kbai

BudakKecil said...

Lagi cepat umum lagi bagus . hikhik :)

9n0L4 said...

lanjutkan sikit lagi. hehe.

munirah :) said...

tau pemenang la ~
haha :D

miz ruha said...

sy dah join...
so, mestilah nak tau pemenang cepat2... ^_^

Detective Fiqa said...

fuyooo. ramainya :D untunglahh. :( df tak join lagi. busy maa

zila manaf said...

eloklah umumkan i pemenang skrg!

boni kacak said...

lanjutkan lagi.. try jadikan ni GA terbesar untuk blog awak. ga hujung tahun..

syaz syasha wanie said...

Nak tahu pemenang cepat-cepat ! Hope menang lah untuk GA kali ni sebab tak pernah menang lagi GA .

MarliaMarble said...

Terpulanglah..kita ikut je..hehehe..=D

Lynn Azzam said...

nak tahu pmnang cpt2...=D

Hanif Idrus said...

JIka ada sambutan ...apa salah teruskan!!

caliph shuriken said...

klau bole nk tau result cepat2, hikk...

♥ sitifarhana ♥ said...

pjgkan masa..bia mkin byk penyertaan..sy pon byk masa nk buat yg terbaik..hehehe

aswadz said...

ikut tuan punyer GA la. tirah nak smbg ke nak abes kan cpt?

KorN said...

mane2 jer.. pastu make sure korn menang. ekekeke

jaakechik said...

up to u dear.... kalo nak sambung sampai 100 pun ok ape...? boleh bagi [eluang pada yg belom join... boleh tambah trafik lagi... hihi...

puteri kasih said...

sambutan amat menggalakan tu..tahniah tirah :)

tirahzairi said...

thanks semua yg support :)