Iklan Free/Tukar Link...PM tirah

Time is Gold



Assalamualaikum...

Simple je entry untuk kali nie. Just nak share dengan semua bahawasanya masa itu sangat berharga sebab susah nak ganti bila dah berlalu...melainkan wujudnya doraemon yg boleh putarkan masa...sekiranya boleh, semua benda akan kita perbaiki, contohnya kesilapan yang lalu dan ingin betulkan mana2 yang tidak wajar dan salah. Perghhhhh...ceramah motivasi.

Okay...actually, tirah just nak bagitaw, tirah akan habiskan zaman persekolahan (student life) tidak lama lagi!!! huwarghhhhh, ketaq.....banyak esaimen, projek, test bagai...masa semakin suntuk. Final exam juga just around the corner. I just want to finish my study and InsyaAllah dengan izinNya dan jika diberikan rezeki serta semangat tirah kuat, akan tirah teruskan impian family especially mama to further my study in master...adoiiii...berat rasa...FYP pon macam xlarat nak pikul...huhu...but then, kena ikut flow...i follow!!! eh, macam follow mollow blog+twitter lak....tp dh lama xdengar ayat i follow u, u follow i...kahkahkah.


Nampak tak? jadual pack!!!
Nak detim pon kena curik2 masa...hewhewhew.

Doakan tirah grad tepat pada masanya...aminnnnnn.

TirahZairi

31 pesanan dari secret admire:

caliph shuriken said...

smoga dipermudahkan sgala urusan.. aamiin ^^

-meeSUPERGIRL- said...

masa itu emas :P puasa lah dating tu hehe

shasha yacob said...

semoga dipermudahkan tirah, saya baru nak masuk spm nih. hihi

Shakira Pathi said...

insyaAllah Tuhan akan bantu tirah :)

Syaifuddin Alias said...

hamboi memang jadual pack ..hehe.. saya pun laa awak ...entah sem ni kenapa padat sgt ..haish

boni kacak said...

good luck tau tirah.buat yang terbaik ye. :)

Bee Haa said...

ehh,, tirah pon da final sem ke?? samew la.. anyways, goodluck bebeh..

Bee Haa said...

eh, tirah pon final sem?? samew2.. anyways,all the best darling

Cik Yaya said...

xpe..yang pack tu lagi besh..nti boring pla xde nak watpe kann..
smoga segalanya dipermudahkan jg..amin.. =)

Zakaria's daughter said...

cehhh budak fyp (Y)
chaiyokkk chaiyokkkk sis tirahh.

✿A I N A A✿ said...

wahhh tak mahu sambung sampai PhD ka??? hehehe seronoknyaaa nak habis study dah... semoga semuanya berjalan dengan lancar..


sis, mintak tolong ajar camne nak buat macam sisnya "Klik sini.. Dari tirahzairi sendiri tu"??

Cik tikah said...

lepas ni mesti rindu kat zaman sekolah. wek wek :P

Nurul ain said...

goodluck untuk exam nanti dear :D

Cikgu Ma said...

gud luck..final year memang macam tu..pack giler...

fatin amalina husna said...

tudiaa..mmg padat sungguh..

xpaa..bersusah-susah dahulu, bersenang-senang kemudian..all the best..=)

Shiyda Aqma said...

gudluck tirah :) semoga sukses ! :)

hnahdy said...

ehem dating dengan sapa tu.. hehehe

Nizam Ijam said...

susun masa elok2 :)
best x jadi org bz? :)

khairul hassan said...

lepas ni kena lalui zaman pekerjaan pulak

nik ros said...

tak pe.buat yg penting dulu k.detim boleh lain kali..hehe
moga di permudahkan.

aisya said...

insyaAllah.. Tirah boleh..

Alah, master kacang je.. *padahal dalam hati nak menangis pun ada*

♥ sitifarhana ♥ said...

wahh..slmt menghabiskan sisa2 masa mjdi student..chayok2 ! hehe

Juliet_iRa~" said...

good luck!

wat yg terbaik heee

smbg masterrrr pon bagus gak :D

KorN said...

eh da polow twitter korn.. opsss

jaakechik said...

ye ke detim pun x sempat nih? ekekekkee.... jaa x pegi konvo adik jaa hri tu, kalo x konfem boleh jumpa tirah..hehe

Si Matatajam said...

Gud luck Tirah...bz betoi tu..hi hi