Iklan Free/Tukar Link...PM tirah

Review Blog 2 : Serius Santai



Assalamualaikum.

Jom tengok blog ke2 untuk direview...jeng jeng jeng.


Ermmm...tak pasti la nie header ke ape...cer tanya tuan blog nie...hehehe.
simple kan?

kawan2 semua jom lah menuju ke blog pazil yg ringan-ringan tue. erkkk.
Blog beliau yg simple dengan entry2 yang simple dan boleh tergelak kecil bila baca.
Loading blog pon laju bebbb. Tak sempat nak berkelip mata...hihi.

Blog beliau pon tak ada benda2 merapu yang menambahkan berat blog...
sebab tue lah ringan2 je...

Latest entry beliau : CLICK SINI

Satu petikan yang sempat dicurik dari blog beliau ialah:

zoom in!!!

PS: semoga blog http://robotkuning.blogspot.com/ berkembang maju!

TirahZairi

15 pesanan dari secret admire:

Ayie Abas said...

kali pertama ayie kenal dgn blog dia tirah...lepas baca entry tirah ni ayie terus terjah... :D

jaakechik said...

pasni nak terjah dia gak laa...heee

✿A I N A A✿ said...

sudah terjah, tapi x dpt jumpa la tmpat follow dua.. huuuuuuuuuuu

Noraqilah Johari said...

untung laa blog kena review :)

KorN said...

ok2.. korn pergi terjah blog die skang jugak... okeiii

pazil said...

TQ adik tirah extravaganza*malu saya.

miza yusof said...

Baru tahu. okay nak pi terjah :)

9n0L4 said...

kiutnye header die. hee. ;)