Iklan Free/Tukar Link...PM tirah

Korang perasan tak?



Assalamualaikum....kum ape kumpul...pul ape pulut...lut ape lutut...tut ape tut tut tut....ehhhh...ok mengarut!

Apa khabar semua? ewahhhh, beraya sakan na...tengok tirah nie ha, walaupun beraya tak berapa nak sakan tapi blog terabai...kemalasan tahap gaban...aduhhhh. Achaner dengan raya korung semua? terbaekkkkkk??? harap cenggitu lah hendaknya kan. ok ok ok....actually, setelah lama berehat, tirah xtahu nak update ape...bukak je blog, terus blurrrr...so, entry kali nie simple...(panjang nya mukaddimah...hahaha)


Korang perasan tak?

Tirah bukan tanya korang nie perasan cantik ke ape tapi....tirah nak tanya, korang perasan tak kat blog tirah dah ada bloglist...dah lama letak sebenarnya...tue pon kalo ade sesape perasan la...seingat tirah hujung puasa hari tue tirah letak. So, itulah entry kali nie....hahahahhahaa.....(entry apa jadah nie???)...erkkkk.

PS: tirah nak buat first GA...tp still xde idea lagi...agak2 ade ke yg nak join...agaaggaaga...

Sekian, TirahZairi

38 pesanan dari secret admire:

Mia Liana said...

ala... buat je GA tu.. kalau yang simple2 nanti kak mia join..

caliph shuriken said...

yup, wt GA yg simple2 tau ^^

Nizam Ijam said...

wah untung la siapa ade dalam bloglist :)

Eyda Syahida said...

wa paling suke join GA . ekekekeke


tapi muhun yang simple2 aje yeee :p



lots of love : your HUNNY :D

Nor Zilla Sensei said...

lorrr... baru je perasan ni..hahahaha.. hai hunny ku.. :-)

cik awi said...

Awak ikut komen ya... Happy blogging je lah

♥ sitifarhana ♥ said...

perasan perasan..jadi anak tiri pon anak tiri la..ehehe..

selamat hari raya tirah ^__^

aisya said...

buat je la tirah.. tp jgn pulak GA yg kena follow berjuta2 lemon sponsor.. huhu.. insyaAllah join.. hehe

Tinta Lana said...

Salam.

Tirah, tahun ni, raya terburuk..huhuhu..cebab..duit raye plg skit dpt (-_-) heh3.

Buat je tirah.. insyaAllah, mesti ada yg join punya ^_^

Kesuma Angsana said...

buat GA simple kecik2 dulu .. kalau feefback bagus leh buat yg ke 2 lak hehehe

Anonymous said...

GA?? hehehe teringat plan kita2 (^^,)

>cik kartun<

KorN said...

haha.. klako di pertengahan entry.. wah nak buat givaway tuh... nak berkalobirasi boleh?

amy mya said...

Buatlahhh :)
Hehehehe

Fikri said...

Huyoo.. dh ada bloglist. Tahniah2. Haha. Wat ja GA tu. Jgn kisah org join ke x. :D

Sis Eiyan Azian said...

assalam..

sy dah perasan.. hehe.. buat GA yg simple2 k.. insyaAllah sy join.. hik2

eiqa azra said...

ada je org join..
kalo perlukan sponsor, contact je eiqa...
lysosome92@yahoo.com

jaakechik said...

sukanya bila blog jaa pon tersenarai kat situ..hikhik.. tq tirah! btw, raya jaa tahun ni mmg best...ngeee

kaishin said...

saya ada dlm bloglist kan :)..buat GA simple2 gerenti feedback baek punya..cer cuba try test hehe

Ayumi Comot said...

huhu..xbuat pun lg bloglist..teringin nk buat tp xterbuat2..hehehe

✿Lady Ainaa✿ said...

ena dah lame perasan... weeeee..... buat je segmen, gambar raya yg paling meriah.. hahahahaha

Hanif Idrus said...

Dah ada bloglist...heh!! nama aku pun ada...hahahaha
Saya first time buat segmen...
So kali ini nak ajak..
Jemputan rasmi buat anda…
Promosi sikit……hehehe
Dijemput sertai segmen saya ini:
http://hanifidrus.blogspot.com/2012/08/hanifidrus-segmen-menerjah.html

Zul De Alexis said...

rindu tirah!!!!!!!!!!!!!!!!!

boni kacak said...

mencik2.. blog kita tak ada pun dalam tu. huh, majok

sharul izam said...

anak tiri sampai ni...hehhe

sedutzone said...

heheheh... jom raye samer2.. jom... heheheheh...

Nasuha said...

buatlah ga. nnti kta join..

wahida idris said...

buat je sis. mesti ada yg join nanti ! :)

btw, Selamat Hari Raya :)

Fatin Zaini said...

salam aidilfitri..

nice blog..

fatin zaini datang singgah dan follow anda..

jemput ke http://www.fatinzaini.com :)

amranaiman said...

la baru perasan.. abg ni ank tiri rupenye haha.. oow geng GBS jugak rupenye

Detective Fiqa said...

kitee tak tau lahh awak. hehehe baru first time kott sy jengah sini hehehe

ZiErWa zAiNaL said...

buat GA yg simple2 ye... blhz zz join.. hehe

khairul said...

InsyaAllah abg join

PotiaCasaDelarossa said...

DAH LAMA DAH PASAN... POTIA PASAN SGT2... PASAN PASAL BLOG POTIA TAK DI LISTKAN KAT SITU.. TAK PELAH... [SAMBIL PERGI BERLALU PERGI BERJALAN PERLAHAN-LAHAN DGN LINANGAN AIR MATA KU KESAT... ]

:'(

fadh leyanie said...

sy baru nk buat bloglist baru,tirah buat mesti ada yg join..:)

aswadz said...

perasan dah hari tu. btw, kat area k.bharu ari tu, payah bebenor nak dpt connection broadband masa raya ari tuh. nak update blog pun x leh.

tirahzairi said...

I'Allah akan buat sebelum hujung tahun...hihi

9n0L4 said...

mesti GA gempak ni. ;)

tirahzairi said...

join la ramai2 yer...aminnn