Iklan Free/Tukar Link...PM tirah

Last Entry : Ucapan HARI RAYA 2012



Salam...

Eh, dah last entry ke?
Opkos la tidak...
Ini bukan last entry sebab tirah tak nak blogging tapi ini last entry sempena RAYA. 
Dah semestinya nak pergi beraya, jadi blog tirah akan bercuti untuk beberapa hari.

Dengan ini, saya, TirahZairi, 

Menyusun 20 jari tangan dan kaki,
Memohon maaf setulus hati kepada semua yang mengenali diri ini,
samada kenal dengan naked eyes atau pun tidak.
Maaf dipinta sekiranya terkasar bahasa, termengejek sana sini,
bergurau senda dan terguris hati. Anggaplah ianya sebagai gurauan manja.
Di bulan mulia ini, tirah berharap semua sihat dan dapat bersama2 dengan keluarga.
Berhati hati tak kira dimana anda berada.


PS: Jangan lupa, dapat duit raya share ngn tirah...hehe. 
Jangan makan banyak2 time raya, nanti tembam...agagaga.

Makan biskut tat, ingat tirah!
Makan biskut sugi pon ingt tirah!
Makan sate pon ingat tirah!

Yang penting, jangan lupa tirah.
zzzzzz

Sekian, TirahZairi
18-8-2012

29 pesanan dari secret admire:

mia liana said...

selamat hari raya... maaf zahir dan batin

Aida Omar said...

tirah!! suka tgk header tirah tu.. aida pun mohon maaf juga kat tirah.. sayam tirah.. beraya tu sila hati2 eh.. rindu tirah. :)

Cik Rongoks said...

selamat hari raya ! ^^

boni kacak said...

saya juga nak mengucapkan selamat hari raya aidilfitri kepada awak.. mana2 ada terkasar bahasa, tersakitkan hati awak, saya minta maaf banyak2. raya ni jemputlah datang ke rumah ye

amranaiman said...

slmt hari raya tirah... :D

caliph shuriken said...

tirah jgn main mercun tau, hikk..

selamat hari raya & maaf zahir batin jgak ^^

Mishter Izwän said...

Selamat hari raya makcik, awk da tuwe la, tak boleh bg duit raya

Nurrul said...

Selamat Hari Raya ! Maaf jika ada salah dan silap ^^

*Berhati2 selalu :)

babycomel said...

slmt hari raya jugak.. maaf zahir batin ye,

JungRara said...

selamat hari raya tirah

Rtp Farra Arisha said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri! semoga kita semua boleh merayakannya dalam suasana yang gembira. :)

khairul said...

kemaafaan ku mohon.http://gilamodified.blogspot.com/2012/08/kemaafaan-ku-pohon-dari-kalian-semua.htm

sharul izam said...

Selamat Hari Raya tirah..tq selalu komen kat blog saya...maaf zahir dan batin =)

Pondok Usang said...

Salam Aidilfitrah.. Maaf Zahir dan batin.. =)

♥ sitifarhana ♥ said...

selamat hari raya tirahhh..okey,psni makan apa2 pon takkan lupa..hehe

miss chillax said...

tadi makan lemang teringat tirah

kaishin said...

makan nasi dagang tak ingat ke sesapa doh..hehehe

maaf zahir dan batin tirah, kalo2 ada tergurau kasar ke neh :)

zan said...

salam aidilfitri,
selamat hari raya.

aswadz said...

slmt hari raya...

Akim AF said...

camat ari rye..
jgn lpe dwet rye tuk kaki besi akim..
ahaha

cik awi said...

Selamat berhari raya mohon ma'af zahir dan batin..

khairul akmal bin azman said...

comel nye dia.. sorry x update blog.
kemalasan melanda..

Nur Atiqah Mohd Zaki said...

selamat hari raya.. maaf zahir batin..
cantik header raya too..

putryteya said...

Selamat Hari Raya , tirah comel tudung kuning :)

cehh , suspender je tajuk last entry . kuangkuang :P

jaakechik said...

hai tirah selamat hari raya... btw, soryy x gi umah tirah. len kali la kita jumpa diluar okeh..hehe

sedutzone said...

alamak, dah jadi tembam la... nak kena puasa balek ar... heheheh... selamat ari raya... meh cni, amek duet raya...

tirahzairi said...

thanks semua yg komen.