Iklan Free/Tukar Link...PM tirah

Tirah Zairi: My BLOGLIST



Salam

Sticky Post

Melekat sehingga tiba masanya.

Berikut ialah senarai link blog mereka yg akan diletakkan dalam bloglist tirah.
Kenapa mereka?
Kerana mereka telah meletakkan link Blog tirah dalam bloglist mereka.
(Macam exchange link la nie...hehe)
Link siapa yang ada?

Jom usha link anda

Terima kasih buat mereka yg letak blog tirah dlm bloglist mereka.
cayunk kamu muahhh muahhh muahhh.
siapa yg dah letak blog tirah dlm bloglist tp link tiada kat atas, gtaw tirah taw.
Takut tirah yg terlepas pandang.
___________________________________________

ada lagi...ada lagi...
yang ini, tirah letak jugak.

ada siapa2 nak jugak? kiss dulu...errrkk....jadah!
Tirah tak plan lagi mcm mana nak divide...nantikan jelah yer.
Muehehehhee.

PS: Tirah mintak maaf kalau terlepas pandang. 
Ni pun bertambah juling mata nak update link.
Mohon inform tirah kalau link anda tiada.

Sekian, TirahZairi

29 pesanan dari secret admire:

Nor Zilla Sensei said...

wah... saya dlm bloglist awk..mekasih banyak2 ea, ok sy masuk kn awk dalam bliglist sy jugak..slamat berkenalan

✿Lady Ainaa✿ said...

weee, ena trgolong dalam bloglist sis.. mekasih tapi ena memang suka baca blog sis.. best dan ceria jewp..^.^

Cikgu Ma said...

masukkan link akak sekali..hehe

❤myeramineko❤ said...

kite kite :DD kite letak awak kat beloved friends kite . HAHA :)

http://missmyera1437.blogspot.com

Mohd Najib said...

blog najib, tirah?

♥ sitifarhana ♥ said...

wahhh..byknye bloglist dieee...hehe

O CIKTEDDY said...

wah..mekaseh tirah cayang! eh cik da letak ke belom link tirah?ke x..sat cik balek naa =D

caliph shuriken said...

arigatou tirah ^^

*sy letak link awk kt [active area] sy dulu yer, sbb page bloglist sy dh lama x update, huh...

kaishin said...

sy ada juga eh..terima kasih tirah :)

aisya said...

hehe.. ade jugak.. thnks..

shedameor said...

Hehehe. muahh muahh sikit. hihik

putryteya said...

waaahh ,, blog cupcake pun ade . terimakasihh , tirah . :D

KorN said...

wah.. arjunapopkorn giteww... hehehe

Eyda Syahida said...

gua ? yelahh . terlepas pandang lettewww -_-'

trah zain said...

mai menyibuk sini..hehe
p/s:
bru prsan komen tirah kt blog sy, ap tirah ckp? ad bnda nk gtau?ke sy silap tafsir?hehe

Hanif said...

Salam ekenal..
jom exchange bloglist!!

~Arif~Asyraf~ said...

hehehe ! tenkiu tirah ! ade mase kite tambah awak lam bloglist ! :)

syok-blogger.blogspot.com

Eein Azryn said...

Saya x de. Ni buat saya sedih ni. Hehe. Nanti ada masa boleh blogwalking semua blog2 tu.

khairul said...

yeayy..abg di barisan ke 2 !

khairul akmal bin azman said...

tq! nama saya de gak..

p/s: pape keep in touch je..
ada jalan berkomunikasi kan.

teha said...

bw laa puas2 mlm nie.. hihihi

sharul izam said...

terima kasih awak... =)

aswadz said...

wahh2... blog aku tersenarai. mekaseh tirah.

tirahzairi said...

small da pieces...nnt wa edit blog okay...