Iklan Free/Tukar Link...PM tirah

Perempuan dan Misai

Salam...

Eh, lain macam jer tajuk. Kali ini tirah nak bercerita mengenai misai...maap! my future hubby jgn ngada2 nak simpan misai...tak suka! sebab? entah.

Tirah pernah buat entry pasal misai...tajuknya..."lelaki bermisai". Sorry no backlink. Entry setahun jagung...malulah. Nak baca? tak payah lah. Kalau nak, godek2 sendiri...titik.

Kali ni, perempuan bermisai pulak. Actually, perempuan ada misai...bezanya tebal tak tebal. Nampak tak nampak je. Kalo tirah, memey tak nampak ah...kurang vulu katanya. Ada yang nampak macam hijau je color misainya..eh, ade ke?

Tapi, tirah bukan nak cakap misai in reality tapi fantasi...kat mana? Ada. Facebook banyak je. Kebanyakan girl2 suka edit gambar kan...tirah tak sangat okay...tulun la paham nyah. Jadi, kebanyakan mereka nak sangat letak misai...amboiii, comelnyeee kau nyah letak misai...nak sangat ke misai tumbuh? Menangis air mata buaya la kau nyah kalo betul misai tumbuh mengalahkan A.Galak...abam2 encem pon tokojut..erkk.

Tirah bukan nak mengutuk tapi saja nak cakap2 trend budak2 skarang nih. 
Agak2 korunk la kan (girl), camner rupa korunk kalo bermisai?
Boboi yang dah bela misai tak yah cakap la.
titik.

Acaner rupa tirah bermisai? Mohon jangan menyampah...
kalo korunk menyampah, tirah lagi la menyampah...
geli aku tengok gambar aku...erkkk.

Nak cilok gambar orang lain takut kena ban...so, buat experiment gambar sendiri.

Sekian, TirahZairi

37 pesanan dari secret admire:

Phat said...

mcm2 la si tirah ni hehehe

piko pink said...

tetap comel...hihi

aswadz said...

hensem nyer anda bila ada misai... (bila ada misai, dah x leh ckp cantik dah)

Mk Syahir said...

ehh..comel je..mohon syampoo setiap hari bagi mengelakkan misai berkelemomor =p

putryteya said...

teya tak kisah pun kalo future hubby teya bermisai . tapiii .......

kena sikit je ! tak nak la tebal . muehehhehe

nia marlissa said...

untunglah misai comel ... hikhik

Zyra Roxx said...

kah kah! mohon ke blog gua untuk lebih byk misai, ehh :p

KorN said...

eiuwww... cenggini rupanya kalo tirah ade misai.. kah kah kah

Kesuma Angsana said...

hehe, kalu betul cmner? salam kenal n KA dh follow u ye 1175

aisya said...

handsome ape? hahaha

Khairul Nizam said...

memanh hensem la haha

syiela said...

muahahaha.. minuk teh compom misai ikut sekali..

nick dot anis said...

i ada sorang kawan pompuan yang sgt low confidence sbb misai dia. but i sllu nasihatkan dia jgn la cukur. kang makin tumbuh macam lelaki lak. hehe

amranaiman said...

haha ade misai gak ke? :P

iEdA said...

kacak...hehe..tapi skrg memang jadi trend misai neh..bukan kata misai yg semula jadi tumbuh 2, tapi kalo buat pape jer, mesti nk letak misai..penah bc pasal ni..hehe :)

minah sEmpooOT said...

adesss!!esok jgn tkezut berok lak kalo betol2 ade...kih3

afzalsukasuki said...

tu misai ke penyangkut baju?

Mishter Izwän said...

yg kt girl tuh bukan pgil misai la. as i know tuh vulu roma kan . cuma dia nmpak tebal sebab hormon lebih . :P

Nur Atiqah Mohd Zaki said...

eyqa un x suke lelaki bermisai...

khairul akmal bin azman said...

haha..
macam2 ragam..
gegege..

nak kenal kay?
tweet sudeh.

❤myeramineko❤ said...

haha . suwit what ada misai ?
kehkehkeh :PP

✿Lady Ainaa✿ said...

bentuk misai tu jd hot sekarang.. ena setuju dengan kata2 sis tu... hurmmm, biar jelah... just being yourself right.. comey lorh pula.. ^~^

♥ sitifarhana ♥ said...

selalu mmg menymph tgk bdk2 yg edit2 gmba over2..tapi nsb baik tirah mohon jgn mnympah..so,tak jadi la nak meyampah..

eh,brpa byk meympah daa~~hahaha

Cendol said...

oh trend skrg letak misai eh kat gambar?hek cantik ke?ingt comel kot?

kaishin said...

hensem tu tirah..hehehe

takut tgk tirah jengil mata camtu..hihi

shedameor said...

peewit. abang handsome, nak num phoneeee. haha

9n0L4 said...

pondan pun takde misai dear. huhu.

O CIKTEDDY said...

cik takot tengok mata dr misai :P

Razil Tahir said...

memang trend kot amek gambar macam tue...
Jangan terkejut masa akan datang, perempuan amek hormon nak dapatkan misai..huhuhuhuhu

sedutzone said...

Taman bunga okie aper... heheheh... ade misai xper, janji hati baek... ahakz... peace...

caliph shuriken said...

xmo fokus kt misai, nk fokus kt mata bulat tu, haha...

AmyZana said...

Amboih~ handsome nya ;D

tirahzairi said...

jgn salah paham dgn entry nie....erkkkkk

Nora Karim said...

ala... tak comei perempuan ada misai... even hanya diedit... :p

Anonymous said...

booooolatnye mata.. huhu