Iklan Free/Tukar Link...PM tirah

wordless wednesday #18



TirahZairi

29 pesanan dari secret admire:

Boni Kacak said...

kenapa makan dalam gelap??? elektrik tak ada ye?

Kotak Mancis said...

guna lilin ja time makan...
wah!!! romantik kau JAH!

sedutzone said...

errmmm... jom berbuka sama2... ahakz... kita gi dating kat taman bunga... ahakz...

adan said...

ni sahur ke berbuka ni?

HannaNabiella said...

hye ! jom join..free jew..http://farhanabiella.blogspot.com/2012/07/100-untuk-sekali-daftar-prelaunchx.html

amalina husna said...

laa..mkn dlm gelap??
kes x byar letrik nie..hik3..:P

kaishin said...

huh lauk penuh meja tu..heheh

Syakir Rahman said...

candle light supper???

caliph shuriken said...

wahh, layan candlelight, hikk...

aisya said...

candlelight dinner? hehe

Cik tikah said...

Rumah blackout time nknbuka ke tirah oi?

putryteya said...

adoyaiii kesiann blackout . hihi .

candle light dinner laa :D

Eyda Syahida said...

uols candlelight dinner ke hape ? hakhak :p

piraaa said...

hang buat lawak ka apa? T__T

suka lah makan dlm gelap, panas2. tak boleh online. haha

Nora Karim said...

hehehe... dengan api lilin je... ok la tuh...banyak juga lauk nak dimakan tu...

KorN said...

sweet nyer bercandle light dinner

KorN said...

sweet nyer bercandle light dinner

Aida Omar said...

awat makan dalam keadaan bergelap nie? elektrik putus ke hape? ke saje nak makan dalam suasana candle light :P tgk lauk mcm sedap2 je tu..

*eh ada 3 face yang berlainan mood.. haha..

syiela said...

takde letrik ya.. tapi best juga sesekali camni.. romantik skit :)

shedameor said...

takde lampu ?? hehe

✿Lady Ainaa✿ said...

makaihh, golapnya.. hehehe... ni bersahur ke berbuka???? hehehe.. lapau la plak

fadh leyanie said...

nak try buat jugak lah kat rumah,.:P

jaakechik said...

letrik tadak eh? candle light dinner la kan? hehe.. romantik aper!

iEdA said...

romantik tu..hehe

9n0L4 said...

sahur ke berbuka dlm gelap ni. hee. kesian. ;)

tirahzairi said...

ramai yg bertnya...perlu buat entry balas jawapan ke? adoiiiii.